FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali face planurile pentru campania de achiziţii de la vară » Doi mijlocaşi şi doi atacanţi

Edgar Silva este una dintre variantele lui Becali pentru atacul Stelei // Foto: Reuters
Edgar Silva este una dintre variantele lui Becali pentru atacul Stelei // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 22:02

Patronul roş-albaştrilor vrea să aducă patru jucători care să facă diferenţa. MM a început deja să testeze piaţa portugheză.

Mai sînt zece etape de disputat din actualul sezon, dar Gigi Becali se gîndeşte deja la remanierea lotului actual. Finanţatorul din Ghencea intenţionează să transfere cel puţin patru jucători noi pentru campionatul viitor: doi atacanţi şi doi mijlocaşi.

Becali vrea sînge proaspăt, mai ales în atac, acolo unde deşi Mihai Stoichiţă are acum şase oameni, aceştia au înscris 19 goluri în total, exact cît brazilianul Vasluiului, Wesley, care este în acest moment golgeterul campionatului.

Dintre cei şase atacanţi din actualul lot, Nikolici va pleca sigur înapoi la Timişoara, în timp ce Machado nu este deloc pe placul lui Gigi Becali şi, oricum, va fi accidentat o perioadă lungă de timp.

Un uriaş din Portugalia
Primul nume apărut pe lista steliştilor este Edgar Silva, un brazilian de 25 de ani, care în prezent evoluează în Portugalia, la Vitoria Guimaraes. Vîrful de 1,91 metri are 11 goluri marcate în actualul sezon, iar la vară va rămîne liber de contract. El a fost dorit de Mihai Stoica la Steaua şi vara trecută, însă sud-americanul a refuzat atunci oferta.

Mijlocaşul: o combinaţie Kone- N'Doye
Şi linia mediană va suferi mai multe modificări. Becali a făcut portretul fotbalistului pe care şi-l doreşte la mijlocul terenului. "Kone îmi place, cînd pune piciorul mingea rămîne la el, are şi clarviziune. Nu-l pot lua însă pentru că s-ar supăra finul Borcea. Şi N'Doye putea ajunge la Steaua, dar l-am refuzat pentru că Ilie Stan a spus că va strica atmosfera la echipă!", a povestit patronul roş-albaştrilor la GSP TV. La vară, steliştii se vor despărţi de Bicfalvi şi de Bălan, iar Prepeliţă va mai absenta de pe teren cel puţin şase luni.

14 jucători a transferat Steaua în acest sezon, cheltuind 6,4 milioane de euro. Cel mai scump a fost Chipciu, adus pentru 1,5 milioane de la Braşov

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Tatu nu ştie română, nu poate da goluri :)
Actualul tehician al Stelei, Mihai Stoichiţă, a încercat să explice lipsa de eficacitate a lui Leandro Tatu din ultimele opt luni. "E un jucător foarte bun, la antrenamente are execuţii tehnice de mare calitate. El rămîne o enigmă pentru mine. Cred că faptul că nu vorbeşte româneşte e un impediment, nu se înţelege pe teren cu colegii, noi vorbim cu el în spaniolă!", a spus Stoichiţă la Fotbal Club. 

De mîine, bilete cu Sportul
Conducerea roş-albaştrilor a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Sportul, de duminică, de la 21:30, în direct pe DigiSport 1.Un tichet la peluze costă 5 lei, la tribuna a doua 15 lei, la tribuna întîi 25 de lei, iar la tribuna zero 50 de lei. Acestea se pun în vînzare mîine dimineaţă, la ora 11:00, iar biletele vor fi vîndute şi în ziua jocului, pînă la startul partidei. 

"La Steaua niciodată nu e linişte!"
Fostul jucător al Stelei, Pablo Brandan, crede că atmosfera încărcată de la echipă este de vină pentru lipsa rezultatelor. "La Steaua sînt prea multe schimbări. Acolo, nici cînd merg lucrurile nu e deloc linişte. Nu ai cum să fii un jucător liniştit pentru că e scandal tot timpul. E greu ca aceia de acolo să se mai gîndească la titlu, e distanţă mare de CFR, e greu să piardă Clujul două meciuri consecutive!", a spus argentinianul la Dolcesport. 

"Jucătorii nu au încredere!"
Mihai Stoichiţă a explicat la GSP TV problemele echipei sale din ultima perioadă. "Jucătorii sînt lipsiţi de încredere, mai ales după ultimele rezultate. Le-am spus că trebuie să realizeze că sînt la un club mare. Îi văd preocupaţi ca echipa să ajungă cît mai sus. Dacă mai vrem să visăm la titlu, atunci trebuie neapărat să batem Sportul!", a declarat Stoichiţă. 

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (36)
lollol
lollol  •  05 Aprilie 2012, 16:07

daca face mimi transferurile e clar,mai bine angajeaza jiji vreo 2 impresari si ii foloseste doar in perioada de transferuri decat sa arda bani cu mishelu care are impresia ca e mare specialist de fotbal

carol_k
carol_k  •  05 Aprilie 2012, 15:33

Face planuri...cu planurile o sa ramana.Mai vine vreun impresar de Portugalia la el cand e MM acolo care respinge tot vezi doamne nu a fost el acolo in Portugalia sa-l vada...Cand ai un specimen atat de orgolios si atat de pus pe harţă poti tu Becali sa faci planuri 24 din 24 ca tot praful se alege

martoru
martoru  •  05 Aprilie 2012, 13:39

eu zic sa-l semneze pe mitea... asa nila nu ar mai fi singurul cu ghenunchii moi de la steaua

Vezi toate comentariile (36)
Comentează