FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, gest incredibil la adresa lui Florentin Petre: "Nu mă aşteptăm să facă aşa ceva cu mine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 19:44

Florentin Petre, antrenorul secund al celor de la FC Brașov, a povestit o discuție pe care a avut-o cu Gigi Becali.

Fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit cu Gigi Becali despre tranșa de bani pe care trebuie să o plătească celor de la FC Brașov după ce Chipciu a ajuns la Anderlecht, dar discuția s-a dus în altă parte.

Astfel, Petre s-a trezit cu medicamente în valoare de 40.000 de euro de la Gigi Becali.

"Acum o lună am fost la el, prin intermediul Anamariei Prodan. Am vrut să discutăm despre situaţia de la FC Braşov. I-am spus care e situaţia, mi-a confirmat că nu vor fi probleme. Când decizia va fi definitivă, va plăti.

Am rămas fără cuvinte când mi-a dat un pachet de medicamente pentru hepatită C în valoare de 40 000 de euro. Ştiam că are un suflet mare, că a ajutat mii de oameni, dar sincer nu mă aşteptăm să facă aşa ceva cu mine. Ce poţi să mai spui? Cred că s-a interesat de situaţia mea, ştia că sunt un om cu frică lui Dumnezeu şi cred că asta a contat pentru el.

Nu e vorba de rivalitate între Dinamo şi Steaua. Cât timp am fost jucător, am dat totul pe teren pentru Dinamo. Cred că el m-a apreciat pentru asta", a dezvăluit Petre pentru Monitorul Expres.

750.000 €trebuie să plătească FCSB către FC Brașov reprezentând 25% din transferul lui Chipciu la Anderlecht

  • Dinamo - FCSB se va juca luni, de la ora 21:45, în direct la TV Digi Sport 1, TV Dolce Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

617g0595 florentin petre 596 cupa romaniei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
zizu
zizu  •  29 Aprilie 2017, 21:10
Postat de ares123 pe 29 Aprilie 2017, 20:39

Amice, clar, chiar esti ***. Citeste articolul si o sa vezi ca PETREa povestit asta...Vad ca-ti place sa iti arati prostia, si mai si insisti cu asta.

ba capete patrate....eu zic de la inceput...revedeti ce am scris! infractorul trebuia sa spuna de la bun inceput ca un bun crestin ce se afla....sa nu vorbeasca nimanui de ce a facut! atata timp cat nu a zis,,,,e fariseu!

putregaiu
putregaiu  •  29 Aprilie 2017, 20:39

Ba baieti, nu va dau bani ca n-am (de dat). Dar luati d-aci un pachet cu medicamente pt hepatita ca la fc brasov parca aveti toti icter cu tricourile alea galbene si conditile de la echipa. HăHă HăHăHăăăăăă (isterie de ras a la nea Gigi)

kwd2015
kwd2015  •  29 Aprilie 2017, 20:26
Postat de zizu pe 29 Aprilie 2017, 20:16

de obicei gesturile crestinesti e bine sa ramana anonime...""fa un bine si arunca l in mare"" ....! o noua dovada de fariseism! el ar trebui sa sustina sus si tare nepopularizarea faptelor lui bune!

Zizi, Esti penibila, ca de obicei. Hahahahah

Vezi toate comentariile (31)
Comentează