FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-2

Gigi Becali, ironic în direct: „A fost aranjament cu Iftime. I-am dat 50.000 de euro lui Șeroni”

Gigi Becali a continuat războiul cu FRF, privind introducerea sistemului VAR, apoi a trecut la ironii, în legătură cu meciul câștigat de FCSB la Botoșani, scor 2-0. +34   FOTO
Gigi Becali a continuat războiul cu FRF, privind introducerea sistemului VAR, apoi a trecut la ironii, în legătură cu meciul câștigat de FCSB la Botoșani, scor 2-0.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2021 21:10 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 23:27

Gigi Becali a acuzat arbitraje la comandă împotriva echipei sale, din cauza războiului cu FRF, apoi a trecut la ironii, în legătură cu meciul câștigat de FCSB la Botoșani, scor 2-0. 

„Am avut și astăzi două faze greșite. Una, când a dat Hațegan fault în atac, la mișto, smecherește. Am avut 11 metri acolo. Încearcă ei șmecherii, dar degeaba. Dacă vrea Domnul, tot dăm noi gol. Eu așa cred, că e dată o direcție, din discuții, așa cred. Avem proces cu FRF. Dacă 3 meciuri la rând nu primești 11 metri, dar primești contra, ce să mai vorbești?

Dau și 150.000 de euro, doar ca să implementăm VAR-ul. Care e problema? Oricât trebuie, dăm, i-am dat mandat lui Argăseală! Dacă e VAR, nu își mai permite Hațegan să facă asta”, a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Gigi Becali, ironic după Botoșani - FCSB

Gigi Becali a trecut apoi la ironii în privința unui posibil „blat” între FCSB și FC Botoșani. Finanțatorul celor roș-albaștrilor s-a amuzat în direct, spunând că Haruț și Moruțan, foști jucători ai grupării din Moldova, au intermediat „înțelegerea”.

„Am vorbit eu cu Șeroni, că e prieten cu Moruțan, și i-am zis să facă henț. I-am dat 50.000 de euro. Era aranjament, blat. De aia n-a jucat Botoșani nimic. Sunt eu prieten cu Eftime. Nici nu s-a deranjat deloc Croitoru, era aranjată treaba. Pe Haruț l-am pus să facă aranjamentul. Am vorbit, i-am zis lui Haruț, dacă dai cu capul, să dai pe sus”, a glumit Becali. 

VIDEO. Valeriu Iftime și-a distrus propriul fotbalist, după eșecul cu FCSB: „Face multă figurație! Nu mai e al meu”

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Botoșani - FCSB 

+30 FOTO

Citește și alte știri despre FC Botoșani - FCSB: 

Duckadam a tresărit când a văzut echipa de start a celor de la FCSB: „E pedepsit, nu mai prinde echipa”

Olimpiu Moruțan, observat de un adversar din Liga 1: „Nu făcea în trecut ce face acum”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
piet
piet  •  01 Martie 2021, 13:55

CUM A JUCAT CHINDIA CU: FACI CE SPUNE BECALI SI CUM A JUCAT CU CRAIOVA ! diferenta ca intre alb ( curat ,cinstit,onest ) si negru(oneros,hot,).Ce a jucat ***u CFR si cum au jucat cu ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartanul_1
spartanul_1  •  01 Martie 2021, 12:37

Gura păcătosului adevăr grăieşte! Glumele ciobănetelui sunt "gustate" doar de colindătorii lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  01 Martie 2021, 12:23
Postat de parpalache pe 01 Martie 2021, 12:20

Puah!Blatul asta a fost unul deja unul banal!Dupa noncombatul Astrei,Chindiei,urmeaza cele cu Gaz Metan si cu Craiova!Inainte de „socurile”cu CFR si cu Sepsi!Sa vezi atunci tzipete pe gigisti!

Era sa uit blatul cu UTA!Din cinci meciuri pe care le mai au,3 sunt deja„aranjate”!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează