FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, plan nebunesc anunțat în direct la TV: "Am vorbit cu MM Stoica! Plecăm în Anglia și luăm o echipă din Liga a 2-a de acolo! O să fie vai de capul vostru"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 10:52

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că se gândește să preia o echipă de fotbal din Anglia din cauza problemelor pe care le are în România în procesul cu Armata pentru CSA Steaua.

"Eu nu vreau idolatrie din fotbal, vreau afacere. Vă dezvălui ceva în premieră. Vorbeam azi cu MM Stoica și l-am întrebat «Bă, te-ai muta în Anglia cu fotbalul?» Și mi-a zis că ar face asta. Și i-am spus «Bă, Mihai, dacă aici sunt mizerie, putregai, oameni de nimic și javre care vor să distrugă țara, hai să ne mutăm!».

M-am gândit să mergem în Anglia, luăm o echipă din Liga a 2-a cu 25 de milioane de euro, aducem toți jucătorii și aia e. Luăm în fiecare an 150 de milioane de euro pe sezon din drepturile TV. Plătesc salarii de 10 milioane de euro și am profit de 100 de milioane de euro pe an. Am puterea și mintea să fac asta.

Dacă pleacă Becali, mai vedeți fotbal? Vai de capul vostru. La revedere! Plec din moment ce șoriceii pot șicana elefanți, puii șicanează vulturii, iar tractorul e mai bine văzut ca Mercedesul. Ce să facă? Sunt gonit, a dezvăluit Gigi Becali la ProX.

 

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (209)
haudinamo
haudinamo  •  24 Mai 2018, 17:40

Ce liga a 2-a, hai bre Gheorghe nu mai fi modest! Du-te direct la Manchester City. Cu alea 25M ale tale te pune direct responsabil cu curatenia la stadion: dero, galeti, veceuri. Ai puterea si mintea sa faci asta.

catalynn
catalynn  •  24 Mai 2018, 13:03

Panica mare pe jijjiel, isi simte sfârșitul aproape. Respect Talpan ca ne-ai izbăvit de cioban!

1308183692641866
Diana Dim  •  24 Mai 2018, 21:42

Am citit articolul cu lacrimi in ochi! Mi-e deja dor de Gigi si de MM. Va rog luati-l cu voi si pe Craitoiu ca sa aveti cine sa va scrie articole la ziar. Mult succes la cele 100 milioane profit anual! Dupa cativa ani puteti lua si o echipa din prima liga, iar cele 100 milioane vor deveni poate 300, iar dupa alti cativa ani, plecati in America in NFL. Acolo sunt si mai multi bani! Noi, sarmanii, ramanem aici si plangem!

Vezi toate comentariile (209)
Comentează