FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Gigi Becali regretă că n-a luat doi jucători de la CFR Cluj: „Trebuia să dau 1 milion de euro”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 08:46

După FCSB - CFR Cluj 1-0, din etapa a 10-a din play-off, Gigi Becali a vorbit despre regretele pe care le are după acest sezon, al patrulea la rând pe care-l termină pe doi.

„Pot să-mi reproșez că nu am luat un mijlocaș care acum e la CFR Cluj. Sau poate că nu l-am luat pe Omrani când am avut ofertă să-l luăm, la
începutul sezonului. Am vorbit cu impresarul și am oferit 200.000 de euro. Îmi reproșez că nu am dat 1 milion pe Omrani. Dar poate nu eram campion nici cu el.

Dar cel mai mult îmi reproșez păcatele. Eu când vorbesc, fac păcat. Pentru ce vorbesc? Dacă vorbesc, fac păcate și nu iau bani. Nu mă mai interesează fotbalul decât ca afacere. Nu mai sunt microbist și nu mă mai interesează idolatria. Mă interesează credința și Dumnezeu. Fotbalul îl iau ca pe o afacere. O să mai am emoții la anul, când va fi vorba de bani, de calificarea în grupele Europa League”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Fac eu ceva ca să merit, dar trebuie să fac mai mult. Trebuie să curățăm mintea, inima. E greu să curățăm inima. De acolo ies toate gândurile rele”Gigi Becali

Omrani este la CFR Cluj din 2016, când a venit de la Marseille. În acest sezon are 9 goluri în 42 de meciuri.

1.500.000 €este cota lui Omrani, potrivit transfermarkt

Cine e mijlocașul pe care-l regretă Becali

Cel mai probabil, Gigi Becali se referă la mijlocașul Mihai Bordeianu, 27 de ani. Acesta a avut evoluții foarte bune la formația din Cluj, bifând 33 de meciuri în acest sezon.

Bordeianu a venit la CFR Cluj în ianuarie 2018, pentru 200.000 de euro, de la FC Botoșani. De-a lungul timpului, Gigi Becali și Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, au avut o relație foarte bună. Cele două echipe au făcut tranzacții importante, precum Olimpiu Moruțan, Cătălin Golofca, Mihai Roman sau Răzvan Oaidă, care au ajuns toți la FCSB.

 Vezi și:

VIDEO Dan Petrescu, ofertă în direct pentru Teixeira: „Acum îl urc în autocar și plecăm la Cluj!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
raikkonen79
raikkonen79  •  20 Mai 2019, 16:54
Postat de cj666 pe 20 Mai 2019, 14:20

Ba cobane., ti chiar crezi ca un jucator ca Omrani, ajuns la o echipa adevarata ar veni la tine in adunatura aia de adoratori mistici? Fii serios....

Dar ce mare jucator e Omrani asta? I-au triplat contractul ca era groasa cu semnatura falsificata. Normal ca a mers pe burta chifteaua cand s-a trezit cu vreo 20k pe luna. Expertizele raman, chiar daca s-a pus batista pe tambal.....asta apropo de echipa aia adevarata pe care o invoci.

cj666
cj666  •  20 Mai 2019, 14:20

Ba cobane., ti chiar crezi ca un jucator ca Omrani, ajuns la o echipa adevarata ar veni la tine in adunatura aia de adoratori mistici? Fii serios....

thedronius
thedronius  •  20 Mai 2019, 12:47

Pai ba, daca nu te mai intereseaza idolatria, nu te mai afisa pe la tv, nu mai da interviuri, nu-l mai pune pe lutu sa ii sune pe astia prin redactii ca sa intri tu in direct. Vezi-ti de viata ta, lasa echipa pe mana unor oameni priceputi ca ai nenorocit-o in astia 4 ani.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează