FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB: „Sunt idiot să mai fac asta? Am toată crema fotbalului românesc!”

Gigi Becali +16   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 12:40 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 13:01

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, a vorbit despre raționamentul din spatele transferului lui Marius Briceag, un fundaș care în ultimul an a jucat exclusiv în Liga 3 din România.

Totodată, Becali a dezvăluit noua strategie a celor de la FCSB. Potrivit acestuia, nu se vor mai transfera deloc fotbaliști străini și se va miza pe puștii crescuți în propria academie, pe care o compară fără ezitări cu cea a lui Gică Hagi. 

„L-am luat pe Briceag. V-am zis că îmi trebuie neapărat fundaș, așa că am luat un fundaș român. Eu nu mai iau jucători străini, o să vedeți. Nu mai iau străini deloc! O să mai luăm încă un fundaș central, va fi tot român. Sunt idiot să mai dau bani pe jucători? 

Am academie, unde am toată crema fotbalului românesc! Bine, mai e și Gică Hagi, dar cred că suntem la egalitate”, a spus Gigi Becali, la Pro X. 

Singurul capitol la care FCSB este campioană în Liga 1! Peste Viitorul și Craiova la un loc

Titlul e o afacere încheiată pentru FCSB, în schimb, trupa roș-albastră câștigă detașat disputa jucătorilor eligibili pentru naționala de tineret pe care i-a folosit pe parcursul sezonului, cu peste un sfert mai mult decât Viitorul și aproape dublu față de CFR Cluj.

FCSB are o consolare pentru parcursul dezastruos din actualul campionat și pentru faptul că a ratat al 5-lea titlu consecutiv. E, de departe, formația care a folosit cel mai mare număr de fotbaliști eligibili pentru regula U21 impusă de FRF.

În meciul cu Astra, de luni, a jucat în roș-albastru al 14-lea jucător născut după 1 ianuarie 1998. E vorba despre Cristi Dumitru, care mai evoluase pe parcursul acestui sezon, dar doar în Cupa României și în preliminariile Europa League.Nivelul atins de FCSB e unul incredibil. Nu doar că e pe primul loc, dar nici măcar Viitorul, club a cărui strategie e creșterea și promovarea fotbaliștilor tineri, nu a folosit atât de mulți.Hagi a rulat până acum, într-un număr mai mare de etape disputate, doar 11 jucători. Analiza completă e AICI!

+12 FOTO

VIDEO. Ilie Stan a vorbit despre accidentările de la FCSB: „Au un lot valoros, dar au prea multe accidentări”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali a dat-o la întors! Vine la următorul meci să facă un anunț uriaș pentru Liga 1: „Nu accept mizerii și nedreptăți”

FCSB, a doua țeapă la rând din Bănie? Ce traiectorie a avut ultimul transfer al lui Gigi Becali

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1081366582008140
Bogdan Dutulescu  •  04 Iulie 2020, 08:39

Eu zic ca din contra, Gigi nu a avut decat noroc ca FCSB a mostenit participarile in Europa si un coeficient care sa-l sustina cativa ani. De priceput nu se pricepe, e clar si vizibil cu ochiul liber, echipa a avut cele mai bune rezultate cu el in inchisoare. Ar fi avut acelasi istoric ca si Dinamo daca nu era Gigi ? Din nou, cat se autofinanta din participari europene ma indoiesc. O sa vedeti ca in momentul in care nu mai are de unde sa traga bani se va intampla oricum acelasi lucru, Gigi deja declara aceste lucruri. Pentru el e foarte clar, trebuie sa iasa profit, si daca incercati sa intelegeti cat de priceput e Gigi la afaceri verificati cate afaceri profitabile are, lasand la o parte toate tepele si schimburile de terenuri cu statul.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  03 Iulie 2020, 19:05

Cu crema asta de fotbalisti, *** Dan Petrescu an de an ***. Sa repet, pentru cei care vor sari cu popota si clubul armatei, nu sunt nici gigist nici talpanist...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  03 Iulie 2020, 17:55

Ai crema de la Guban , Ciobane ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează