FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu rupe tăcerea! De ce n-a mai ajuns la FCSB: „M-a supărat Gigi Becali”

Edi Iordănescu a fost în pole-position pentru preluarea celor de la FCSB, însă a ales să rămână fidel proiectului de la Mediaș
Edi Iordănescu a fost în pole-position pentru preluarea celor de la FCSB, însă a ales să rămână fidel proiectului de la Mediaș

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 11:12

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaș, a explicat joi dimineața motivele care l-au derminat să refuze oferta venită dinspre Gigi Becali, cel care l-a dorit cu ardoare pe banca FCSB. 

„S-a speculat prea mult și vreau să clarific aceste lucruri. M-a bucurat interesul patronului, m-a bucurat faptul că m-a apreciat. Rămăsăsem dator cu o discuție față în față. Am mers acolo și am vorbit, cu acordul clubului meu. Au fost lucruri ipotetice, nu o negociere propriu-zisă.  

Din punctul meu de vedere, în orice colaborare există obligații, dar și anumite condiții care pot fi puse la dispoziție. Ar trebui să ai și o garanție a contractului. Trebuie să ai suport, trebuie să ai protecția muncii. Asta mi-am dorit în general, indiferent că e vorba de FCSB sau de alt club. A fost o discuție principială. Duhovnicul a fost și el prezent, îl cunoșteam amândoi. Nu m-a deranjat prezența lui, a avut rol de mediator în discuția purtată. 

Mi-am asumat faptul că pot să îndeplinesc obiectivul pe care-l vorbisem. Oricum, nu vreau să dezvolt foarte mult. Nu știu dacă în viitor se va putea ajunge sau nu la un acord. M-a deranjat puțin declarația făcută când am plecat de acolo. Nu aș fi semnat niciun contract până nu aveam o discuție finală și cu cei de la Mediaș. M-a supărat faptul că a vorbit unele lucruri după ce am plecat de la reședința lui”, a spus Edi Iordănescu, la TV Digi Sport. 

„FCSB are un nou antrenor, cei de acolo au făcut o alegere bună, Bogdan Andone e un antrenor de mare perspectivă. Trebuie să-i urăm baftă și să lăsăm în spate alte lucruri” Edi Iordănescu, despre alegerea lui Becali pentru postul de tehnician

Jurământ în fața duhovnicului în locul clauzei!

Gigi Becali încercat să-l convingă pe Edward Iordănescu cu o zi înainte să anunțe că noul antrenor este Bogdan Andone. La întânirea cu Edi, de la vila lui Gigi din Pipera, a participat și un preot. „Am invitat duhovnicul fiindcă Edi e un om credincios. Chiar am luat referințe de la părinte, el mi-a confirmat că e un om bun Edi” , explicase Becali apariția preotului.

Omul bisericii a avut și un rol concret la masa negocierilor. El a constituit garanția pe care i-a oferit-o Gigi lui Edward. Iordănescu ceruse o clauză de reziliere a contractului său cu FCSB, ca să fie sigur că nu va putea fi demis atunci când ar primi un ordin din lojă și nu l-ar aplica. O schimbare dictată prin telefon în timpul unui meci, spre exemplu.

„Edi, în locul clauzei, ai cuvântul meu dat de față cu părintele!”  a fost promisiunea patronului. Pentru Iordănescu n-a fost suficient, tehnicianul n-a mai apucat să refuze jobul de față cu duhovnicul, i-a trimis un mesaj lui Mihai Stoica a doua zi și l-a anunțat astfel că rămâne la Gaz Metan.  - Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: Detaliul din cauza căruia l-a pierdut Gigi Becali pe Edi Iordănescu » Jurământ în fața duhovnicului în locul clauzei!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2019, 10:26
Postat de serg_iordan pe 06 Iunie 2019, 19:24

Apropo... preotul a fost legitimat?

Nu cred, dar ar trebui! Daca il pune in locul lui mm pe banca, ca sa faca matanii macar la auturi si fazele fixe, gg ar avea sanse sa intre crestineste in grupele EL!

301088317150803
Marin Olescu  •  07 Iunie 2019, 08:26

ce tacere rupe iordanescu, o tacere adevarata trebuia sa iasa dupa discutia cu becali, nu dupa ce a spus becali tot adevaru, auzi crea ca ii merge ca la cluj, ***, ***, un om faran onoare, un om de nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

301088317150803
Marin Olescu  •  07 Iunie 2019, 08:22

acum dupa razboi, ne dam , sa aparem si noi la ziar, vezi steliani filip,poate chiar i a luat, trbuia atunci, restu e poveste, edi iordanescu dupa ce ne spune becali, ce om este edi, un ***, un figurant, a vazut ca i a mers cu cluju, hai pote il fac si pe becali, dar a *** ca ii place sa o ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează