FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali spune că a primit o ofertă scrisă uriașă pentru Florinel Coman: „Ar însemna 18 milioane de euro!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 12:03

Gigi Becali afirmă că a refuzat o ofertă de 9 milioane de euro pentru Florinel Coman (21 de ani). Conform propunerii, FCSB ar fi păstrat și o clauză de 50% dintr-un eventual viitor transfer.

„Ieri am primit ofertă oficială pentru Coman, 7 milioane jumătate, iar impresarul avea și el comision un milion jumătate de euro. Deci 9 milioane de euro pe 50% din Coman. Nici nu m-a interesat. Am oferta scrisă pe birou. E de la un club din America. În primul rând el nu trebuie să plece acolo. Dacă iau 9 milioane de euro pe 50%, din Coman ar însemna 18 milioane pe tot. Eu vreau să îl dau cu 20”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Becali l-ar lăsa pe Coman la tineret

Mirel Rădoi îl are în vizor pe Florinel Coman pentru prima reprezentativă, dar nu îi asigură un loc de titular. Gigi Becali e de părere că fotbalistul de 21 de ani de la FCSB ar trebui să fie lăsat la naționala U21, condusă de Adrian Mutu, pentru a fi sigur că joacă. 

„Decât să îl iei și îl ții pe banca de rezerve, mai bine îl lași la tineret să joace. E mai important să joace. Are timp Florinel să se afirme, are doar 21 de ani”, a spus Becali. 

VIDEO // Matchpreview Dinamo - FCSB

Vezi și:

DINAMO - FCSB // Coșmarul lui Gigi: se repetă derby-ul în play-out? Scenariul în care „câinilor” li s-ar putea alătura și FCSB

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
alex_777
alex_777  •  14 Februarie 2020, 12:41

...sincer cred ca face omul asta miliardul pana la sfarsit de an, la fiecare saptamana cate 20 mil, asa mai zic si eu, oare primeste si el ceva din banii astia??? :)

clujcampion
clujcampion  •  14 Februarie 2020, 12:40

Nu v-ati plictisit sa tot scrieti povestile ciobanului? Asta vinde si are oferte de meleoane saptamanal, cel putin in capul lui, da clubul e in incapacitate de plata si la limita falumentului. Cine credeti ca e atat de prost sa ia pe bani din gloabele ciobanului cand dupa intrarea in faliment pot lua gratis?

859779594095355
Nick Rasu  •  14 Februarie 2020, 14:01

Oierul asta chiar nu stie sa adune...deci ai sa zicem 9 milioane plus 50% dintrun viitor transfer. Daca il da pe gratis 50% din 0 =0... ai sa zicem ca-l vinde cu 10 milioane...tot nu ajunge la 18 milioane... Oricum nici dracu nu da mai mult de 3-4 milioane pe jucatorul asta

Vezi toate comentariile (26)
Comentează