FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVELE GSP

Gigi Becali votează cu dinamoviştii la superlativele anului » Ciobi, nu Stan! Niculae, nu Rusescu!

Niculae şi Ciobotariu, doi
Niculae şi Ciobotariu, doi "cîini" pe placul lui Becali. FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2011 21:46

Gigi Becali e fanul dinamoviştilor, atunci cînd nominalizează preferaţii săi în privinţa superlativelor anului 2011

Gigi Becali ţine cu Steaua sau cu Dinamo? Finanţatorul roş-albaştrilor a surprins cînd şi-a făcut publice preferinţele în privinţa superlativelor din 2011: "Fotbalul nu e vrăjeală, cum să aleg stelişti cînd noi nu sîntem sus în clasament?! Dacă eram, numai de-ai mei nominalizam. Aşa, îi alegem pe cei mai buni, nu?!".

În privinţa antrenorului anului, Becali merge pe mîna lui Liviu Ciobotariu: "Domnule, din punctul meu de vedere, cel mai bun tehnician nu poate fi altul decît cel care e pe primul loc. Deci, Liviu Ciobotariu! Eu nu aleg la mişto. Nu pot să zic că e Răzvan Lucescu sau Ilie Stan! Rezultatele vorbesc, Dinamo e pe primul loc, deci Ciobotariu e cel mai bun".

La categoria cel mai bun jucător, Gigi are un alt algoritm de a decide cîştigătorul: "După mine, cel mai bun fotbalist e cel care a marcat cele mai multe goluri. Acum, golgeter cine e?! Marius Niculae, nu?! Păi, Niculae e jucătorul anului!".

Patronul Stelei n-are ochi pentru ai săi nici cînd votează stranierul anului: "Aici cred că nu sînt deloc dubii, e simplu de tot: Wesley de la Vaslui!".

"Daniel Morar, de la DNA, merită şi el un premiu, poate chiar omul anului, pentru că a curăţat fotbalul de corupţie!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Sînt dinamovist, îi aştept pe «cîini» la Piatra!"
Preşedintele Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a recunoscut la GSP TV: "O aştept pe Dinamo cu cea mai mare plăcere să joace la Piatra-Neamţ, dacă Borcea vrea să mute echipa. Sînt dinamovist, tatăl meu a evoluat pentru Dinamo Suceava între 1958 şi 1960", a declarat "Pinalti" la GSP TV. "Cîinii" au învins cu 5-0 la Ceahlăul în acest an, iar în martie 2002, la un 2-1 pentru Dinamo, a avut loc cel mai mare scandal postrevoluţionar. Decizia Comisiilor imediat după partidă a fost ca ambele echipe să piardă la "masa  verde", bănuindu-le de aranjament. Hotărîrea a fost revocată din cauza lipsei de probe.

N'Doye şi Miranda amendaţi
Osvaldo Miranda şi Ousmane N'Doye, foşti jucători în Ştefan cel Mare, nu vor putea evolua azi împotriva lui Dinamo după ce, etapa precedentă, la Braşov (0-2), au fost eliminaţi. Cei doi au fost amendaţi de club cu cîte 2.000 de euro, prahovenii bănuindu-i pe cei doi că au luat intenţionat cartonaş roşu pentru a nu-şi înfrunta foştii colegi. (Ionel Luţan)

Inbox:
- Jucătorii dinamovişti nu concep să evolueze în altă parte decît în Ştefan cel Mare: "Aici e casa noastră, nu putem merge în alt oraş! Dinamo are mulţi suporteri şi în ţară, dar asta nu ar garanta că ar umple stadioanele la Cluj sau Piatra-Neamţ".
- Liviu Ciobotariu şi-a lăsat jucătorii să urmărească derby-ul Real Madrid - Barcelona, disputat aseară de la ora 23:00, oră la care de obicei fotbaliştii trebuie să fie deja în camere.
- Roş-albii şi-au revenit complet după eşecul din Derby de România. "Sînt fericit că am jucători de caracter şi că formăm un grup unit. Împreună am reuşit să trecem peste acel moment neplăcut, am eliminat Petrolul şi am ajuns în semifinalele Cupei, acum sîntem pregătiţi să batem Astra!", a declarat Ciobotariu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scenariu exploziv lansat în direct » Selecționerul pe care FRF ar vrea să-l pună pe bancă la Euro U21
Nationala
Scenariu exploziv lansat în direct » Selecționerul pe care FRF ar vrea să-l pună pe bancă la Euro U21
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”
Campionate
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”
Lista de transferuri pregătită la Rapid pentru mercato de iarnă » Primul nume GREU: „decar” de la Euro 2024!
Superliga
Lista de transferuri pregătită la Rapid pentru mercato de iarnă » Primul nume GREU: „decar” de la Euro 2024!

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (8)
bobluci
bobluci  •  12 Decembrie 2011, 16:31

iar noi il votam pe jiji prostul anului

ionut.07
ionut.07  •  11 Decembrie 2011, 14:54

Chiar era necesar(pentru a nu stiu cata oara)sa-i mai luati un interviu(adaptat,desigur,intrcat cu Becali nu se poate dialoga) ciobanului?OK,hai sa spunem ca vrei parerea celor care participa activ in fotbalul nostru(participa la distrugerea lui) la asa-zisa ancheta,nu stiu ce naiba de ancheta faceti voi cand nu scrieti decat despre ciobanul si circul de la stana.Ati facut din Steaua un reality show cu Becali,fotbalul se lasa deoparte.Dar tocmai parerea lui ati putut s-o luat?Vad ca voi sunteti pt el cum era "Scanteia" pt Ceusescu,numai ca ala aveau un "algoritm" ceva mai prosper in ceea ce priveste tara,in timp ce Becali are algoritmul unui raton mort de beat.Becali=Stea

rapidr
rapidr  •  11 Decembrie 2011, 11:19

colegu cu premiile ... io' ca un roman care sant un patriot aleg peeeeeeeeeeeeeeeeeeee hai sa-i premiem pe toti are berbecali oi .Sa fie si gestante propun eu sa- l mai laude baieti astia .....ce zici se accepta ???? hai te rooooooooooog fi si tu ingaduitor !?!?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează