FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi desfiinţează marketingul în Ghencea! » Magazinul clubului şi muzeul vor fi închise

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2010 00:00

Patronul Stelei a hotărît să renunţe la departamentul care în ultimul an a adus  încasări de peste două milioane de euro. Rămas fără influenţă la echipă, Gigi Becali şi-a mutat atenţia spre birouri.

Panică printre angajaţii grupării din Ghencea. "Gigi Becali a-nceput să ia decizii ciudate. Vrea să facă economii şi taie costuri de unde nu trebuie", spun ei. La ce se referă? La cea mai recentă hotărîre a patronului, aceea de a desfiinţa departamentul de marketing!

"Eu aduc banii la club, ce-mi trebuie mie să mai am marketing?!", le-a zis Becali celor din club. Iar ordinul patronului a fost deja pus în practică: cei 7 angajaţi de la marketing au fost trimişi în concediu pe o perioadă nedeterminată. În următoarea perioadă vor fi sistate toate activităţile de care se ocupau aceştia. Mai exact, magazinul clubului şi muzeul nu vor mai primi oaspeţi în viitorul apropiat, iar fanii nu vor mai putea face turul stadionului!

În ultimul sezon, din vînzările de obiecte promoţionale şi din alte activităţi legate de valorificarea imaginii clubului s-au încasat peste două milioane de euro. "Deocamdată s-au sistat toate activităţile, dar şi întîlnirile pe care oameni din Ghencea le aveau cu diverşi sponsori săptămîna viitoare", spun surse din club.

Fără semnal
O altă decizie luată de Becali a fost să sisteze toate abonamentele de telefonie mobilă oferite angajaţilor clubului. "Dacă vreţi să mai păstraţi numerele, bine, dacă nu, le vom desfiinţa", le-au transmis şefii.

32 de magazine oficiale are Steaua în acest moment în toată ţara

Cardoso vrea în Ghencea
Fundaşul stînga al celor de la Pandurii, Carlos Cardoso, spune că îşi doreşte să joace la Steaua din sezonul viitor. "Am citit în presă că sînt transferat la Craiova, dar eu vreau să evoluez în Ghencea, acolo unde s-au mai transferat alţi trei colegei de-ai mei de la Tîrgu-Jiu", a zis brazilianul în vîrstă de 25 de ani. Roş-albaştrii i-au mai adus de la Pandurii pe Stanca, Păcurar şi Martinovici.

Păunescu trage de Ienei
Preşedintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu, este convins că în Ghencea va ajunge şi Emeric Ienei. "La Steaua se vor crea toate condiţiile pentru a veni şi domnul Ienei. Clubul trece printr-un moment destul de greu şi de aceea este nevoie de sprijinul fostelor glorii", a declarat Păunescu la sportro.

"Steaua se bate la titlu"
Fostul internaţional Gică Popescu spune că o dată cu venirea lui Victor Piţurcă în Ghencea, Steaua va fi mult mai aproape de a cîştiga campionatul. "Piţi este un antrenor foarte valoros şi nu acceptă să termine pe locurile 2-3. Steaua s-a întărit foarte mult prin aducerea lui. De acum, în Ghencea se va vorbi doar de titlu", spune "Baciul".

- Ciprian Marica, atacant Vfb Stuttgart: "Pentru ca Steaua să-şi revină este vitală colaborarea dintre Piţurcă şi Gigi Becali. Sînt sigur că nea Piţi va face treabă".
- Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, nu a făcut deplasarea în Austria, şeful delegaţiei fiind directorul executiv Ovidiu Costeşin.
- Iuliu Mureşan, preşedinte CFR: "Becali nu va rezista fără să critice jucătorii. O să-l vedeţi în campionat, nu acum!".

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (21)
liviuemil
liviuemil  •  20 Iunie 2010, 17:20

Intra Piturca pe fir si il pune cu botul pe labe pe Gigi.Stati ca se intorce el din Austria.

alpin
alpin  •  20 Iunie 2010, 15:38

E ceva ciudat aici. Daca iti aduce peste doua milioane euro, de ce sa renunti la "afacere"?! Cheltuielile cu cei 7 angajati sunt mai mari decat veniturile?!? sau, cei peste doua milioane i-a dat tot Gigi, din buzunarul lui, pentru a crea impresia ca "afacerea" are succes?!?

mick80
mick80  •  20 Iunie 2010, 15:21

beeecali - distruge tot ce atinge

Vezi toate comentariile (21)
Comentează