FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi îl vrea pe duşmanul lui MM » Patronul Stelei vrea să întărească echipa şi la nivelul staff-ului

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 aprilie 2013 12:05

Patronul Stelei a recunoscut ieri, la GSP TV, că ar putea colabora cu Daniel Stanciu, fost impresar şi om cu multe legături în lumea fotbalului, unul dintre rivalii actualului manager general al roş-albaştrilor


Steaua se pregăteşte de transferuri şi în staff-ul administrativ. Iar Gigi Becali agreează sosirea la clubul său a lui Daniel Stanciu, fost agent FIFA şi oficial al cluburilor Poli Timişoara şi FC Vaslui. Om cu multe conexiuni în fotbalul românesc, dar şi un mare adversar al lui Mihai Stoica! Stanciu este un apropiat şi al fraţilor Becali, alături de care a lucrat.

Săptămîna trecută, Daniel Stanciu a fost de mai multe ori alături de Gigi Becali la Palatul acestuia din centrul Capitalei, iar patronul i-a trasat sarcină să caute fotbalişti pentru Steaua! O altă "lovitură" pentru MM, care este şi el în discuţii pentru diverse transferuri. În vară, Stanciu speră ca el să muncească în mod oficial pentru roş-albaştri, mai ales că viitorul lui Mihai Stoica este incert.

Gigi Becali a confirmat ieri, la GSP TV, varianta ca Stanciu să vină în Ghencea: "L-aş pune într-o funcţie oficială. Acum nu pot, că e certat cu MM. Dacă s-ar împăca, l-aş pune imediat pe Stanciu, ceva, la Steaua. Acum vine pe la mine, la Palat, l-am pus şi pe el să caute un atacant".

MM Stoica despre Daniel Stanciu
"De ce toată lumea îl bate, îl aruncă de pe pod pe acest mic Icar al fotbalului românesc? Cînd flintocul ăsta va fi manager general, atunci o să vorbesc cu el. Ratatouille a fost şi el pe la Vaslui, a vrut şi el să lucreze în fotbal, dar nu mai are loc"

Daniel Stanciu despre MM Stoica
"Pe MM l-am scos din mîinile lui Borcea, care i-a dat două palme şi i-a stins trabucul pe frunte. L-am ajutat foarte mult cînd era la Urziceni, şi-a consolidat cariera pe munca lui Dan Petrescu şi a mea, pentru că i-am adus mulţi jucători acolo"


Prieteni la cataramă în trecut
Mihai Stoica şi Daniel Stanciu au fost mai mult decît amici în trecut, cei doi avînd relaţii atît pe plan profesional, cît şi în viaţa privată. Stanciu a adus majoritatea fotbaliştilor care au cîştigat titlul în 2009 cu Unirea Urziceni. De trei ani a intervenit o ruptură între cei doi, iar ambii nu s-au menajat nici un moment cînd s-au întîlnit pe teren sau în afara gazonului. Cei doi sînt invitaţi permanenţi la DigiSport, dar la emisiuni diferite, nu se intersectează, dar cei care-i cunosc spun că va fi foarte greu ca între ei să mai fie armonie.

Stanciu are Palatul de partea lui
MM nu are nici un apropiat sau prieten la Palat! Iar acest lucru îi afectează imaginea managerului, chiar dacă el mimează că nu ţine cont de asta. Doar Gigi Becali îi ascultă părerile, restul oamenilor din preajma patronului nu-l simpatizează pe Stoica. Fraţii Ioan şi Victor Becali, Tea Sponte sau Virgil Becali nu sînt fani MM Stoica. În schimb, toţi aceştia îl plac pe Daniel Stanciu, acesta din urmă fiind prieten cu toţi.


Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (39)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  01 Aprilie 2013, 22:01
Postat de steaua1986forever pe 01 Aprilie 2013, 18:03

iti dai seama cat de prost esti daca nu te-ai prins ca "stirea" asta e gluma de 1 aprilie?

dar stii ce urmeaza pana la urma...trufasul asta crestincand e pe val echipa se crede d-zeu fantastcul, atotstiutorul...de boala asta a plecat si ceausescu...de narcisism

r.obert
r.obert  •  01 Aprilie 2013, 18:07

N-avem destui papagali in staff ?!?!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Aprilie 2013, 18:03
Postat de eheg pe 01 Aprilie 2013, 12:11

hahaha, mai lipseste sa-l aduca pe Vivi Rachita si se umple paharul arogantului meme!

iti dai seama cat de prost esti daca nu te-ai prins ca "stirea" asta e gluma de 1 aprilie?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează