FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 3-4

Gigi l-a schimbat pe Lupu! » Firul scurt revine la Steaua

Vasile Lupu a intrat în colimatroul lui Becali.
Vasile Lupu a intrat în colimatroul lui Becali.

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 iulie 2012 20:45

Freza fundaşului stînga şi evoluţia extrem de slabă a acestuia din prima repriză l-au enervat la culme pe patronul roş-albaştrilor, care a sunat pe bancă pentru ca acesta să fie înlocuit.

Deşi Laurenţiu Reghecampf a folosit la Ploieşti echipa pe care o anunţase Gigi Becali încă de miercuri la televizor, finanţatorul Stelei a înnebunit cînd a văzut echipa la încălzire. Acesta a recunoscut la finalul meciului că a vrut să sune încă înaintea fluierului de start al lui Sebastian Colţescu, ca să-l scoată din echipă pe Valeriu Lupu din cauza noului look afişat de acesta la partida de la Ploieşti!

"De cînd l-am văzut la încălzire cu părul ăla aşa în cap, am vrut să dau telefon să-l scoată din echipă! La Steaua n-ai voie cu aşa ceva în cap. Nu te oblig să te tunzi, dar dacă arăţi aşa, nu joci titular! Le-am şi zis în lojă: ««Să vedeţi voi, ce o să o comită Lupu! O să-l distrugă Satana pe ăsta!»». Am vrut să dau telefon să-l scot, dar se supărau ăştia dacă sunam", a spus Becali ieri, la GSP TV, imediat după meci.

Totuşi, patronul stelist s-a implicat în decizia luată de Reghecampf la pauză. Surse din loja finanţatorului au dezvăluit pentru Gazetă că acesta a sunat extrem de nervos la pauză. "Bă, să-l schimbe pe Lupu, că am luat două goluri din vina lui. Să nu-l mai văd pe teren în repriza a doua!" a fost auzit urlînd Becali. Reghe s-a conformat, iar în locul lui Lupu a fost introdus Lucian Filip, care a greşit la golul 3.

După meci, patronul din Ghencea a continuat atacul la fundaşul stînga: "El poate să facă ce vrea, dar cu freza asta nu va mai juca titular la Steaua. Asta să-i intre bine în cap!".

"Eu l-am pus să se tundă!"
După ce Gigi Becali a criticat freza pe care Valeriu Lupu a avut-o la meciul cu Astra, Laurenţiu Reghecampf i-a luat apărarea jucătorului său. "Eu i-am spus lui Lupu să se tundă. El e un băiat prea cuminte şi i-am spus să facă ceva să pară mai dur. Nikolici l-a tuns şi a rămas şi fără baterie la maşina de tuns!", a explicat Reghe la DigiSport.

A vrut să-l dea afară
În urmă cu doi ani, Valeriu Lupu a fost la un pas să fie concediat de la Steaua. Motivul? Gigi Becali a fost nemulţumit de răutatea cu care jucătorul pe care chiar el îl împrumutase la Urziceni evoluase în partida contra roş-albaştrilor, meci cîştigat de ialomiţeni cu 1-0. "Incredibil cum a jucat ăla pe stînga şi pe final mai şi trăgea de timp", a spus Becali după acel meci. Norocul lui Lupu a fost că a mers la Palat, unde şi-a cerut scuze în faţa lui Becali şi a fost iertat.

Acum o lună valora 5 milioane de euro
Gigi Becali îl critică vehement acum pe Valeriu Lupu, deşi în perioada de pregătire îl propunea la echipa naţională şi spunea că fundaşul de 21 de ani valorează cinci milioane de euro. "O să vedeţi că Lupu va ajunge la echipa naţională. El va fi titularul, nu Latovlevici şi nici Pîrvulescu. E un mare fotbalist şi vreau să iau pe el 5 milioane de euro", spunea Becali.

Citește și:

Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Nationala
Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (10)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  30 Iulie 2012, 11:23

Becali nu a sunat pe banca sa-l schimbe, a sunat la pauza la mama lui Ionut Petrisor si a lui Andrei Craitoiu si le-a soptit replici din filme porno nemtesti si cum o face Vasile Turcu in grup restrans. Deci nu avea cum sa sune in vestiar. Lupu a fost schimbat la pauza pentru ca era Autostrada pe partea lui, si in Romania nu e voie sa ai autostrazi + ca in mod normal trebuia sa ia al doilea galben, deci rosu, cand l-a lovit neintentionat pe Enache in bot si era pasibil de eliminare in repriza a 2-a! De vina nu e Becali ca e prost, incult si bagat in seama. De vina sunt toate rapandulele atarnatoare la fundul becaliotului si ziaristii spagari care-l baga in seama.

ricifourgroup
ricifourgroup  •  30 Iulie 2012, 10:18

ziaristul e m-ai destept decat bacali , LUPU a jucat excelent trebuia lasat tot meciul ,plus ca eu cred ca trebuie chemat la nationala a fost magistral, iar martinovici un jucator super in general ,a gresit iar cand gresesti esti certat,amendat,apostrofat,depinde de situatie dar la final esti iertat ce este asa de ilogic in faptul ca reghe l-ar certa atunci pe el sau pe oricare altul atunci cand fac erori

ciocaneanu
ciocaneanu  •  30 Iulie 2012, 07:57

Cutoate ca sint dinamovist de decenii bune, mi-e mila de stelistii adevarati care traiesc o umilinta continua prin omniprezenta acestui neam prost Becali. Cum sa dai pe mina acestui mitocan un club cu blazonul Stelei? Asta e blasfemie nu felul in care se tund jucatorii. "Satana il rezolva pe Lupu". Cita lipsa de cultura, bun simt si civilizatie la miliardarul de carton. Mare pacoste pe capul stelistilor. A mai venit si sclavul de Dukadam sa-i mai spele imaginea; chipurile e sustinut de fostele glorii ale clubului. Poate emigreaza acum, ca a ramas Pazvante!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează