FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi, știai asta? Motivul pentru care Bălgrădean a fost îndepărtat de la ultima echipă: "A treia oară a fost prea mult"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 12:56

Nu puțină lume a fost surprinsă de transferul realizat de FCSB în această iarnă, achiziționarea lui Cristian Bălgrădean de la Concordia Chiajna.

Ceea ce Gigi Becali a știut, probabil, mai puțin este că goalkeeper-ul de 30 de ani a avut în ultimul timp o viață extrasportivă extrem de dezorodnată. O spune chiar Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna.

"La clubul nostru, nimeni nu este mai presus de societate. Bălgrădean a fost căpitan la noi, ne-a ajutat enorm, am câștigat puncte cu el cât nu am crezut că putem obține și ne-a scos în situații dificile. Dar, i-am atras atenția de două ori, iar a treia oară a fost prea mult. Nu are rost să spun mai multe, dar în sport e nevoie și de un comportament excepțional în afara terenului.

Am luat decizia de a ne despărți amiabil și chiar i-am făcut un bine, pentru că a ajuns la Steaua. Dacă nu apărea oferta, rămânea la noi, se antrena, îl plăteam, nu era nicio problemă. Am luat o sumă de bani pe el, a ieșit bine și pentru el și pentru Steaua", a declarat Cristian Tănase, la TV Digi Sport.

7 meciuri
a apărat Bălgrădean pentru FCSB în toate competițiile, încasând 7 goluri

Până să ajungă la FCSB, Bălgrădean dispăruse din primul "11" al ilfovenilor, viața extrasportivă fiind principalul motiv care a dus la plecarea acestuia de la Chiajna.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
wishmaster
wishmaster  •  22 Aprilie 2018, 15:01
Postat de ludasmatyi pe 22 Aprilie 2018, 13:57

La FCSB sint probleme multiple,ca atare nu va castiga campionatul!!Nu este de ajuns sa aduci un antrenor nou,este necesar sa schimbi si stabul technic in frunte cu puscariasul arogant...trebuie sa aduci jucatori noi si de perspectiva...trebuie revizuita atmosfera din club,si instaurata un aer de sportivitate in loc de aroganta,cinism,ironii si xenofobo-rasism !!

bai ydiotule, ca nu pot sa te mai Las de data asta... ai infestat toate articolele despre Steaua cu aceeasi aberație! am înțeles ca vrei kvsc campioana, dar nu tb doar sa vrei tu, in primul rand tb sa bata Steaua pe National Arena și nici atunci nu-i sigur. ce phlm te-o interesa pe tine ce face "stabul" tehnic la Steaua, mi-e foarte greu sa pricep! staaai și atârni toată ziulica pe net si-ti curg mucii pentru Steaua, mai ceva ca lui catalynn și ceilalati ultrasi epilați, fani tălpăniști... du-te tare bro și evita pe cat posibil limba româna, că-ți face buba la intelect, parole d'honeur... realizeaza și tu ca ești penibil la maxim, chiar dacă ești infantil.

ticbis
ticbis  •  22 Aprilie 2018, 20:43
Postat de timm pe 22 Aprilie 2018, 20:26

80 de spectatori.

4550 de spectatori ieri la Ovidiu! In Bucuresti pe Rocar, tot ieri, la meciul lui CSA Talpan : 100 de spectatori! Cifrele astea sunt oficiale!

timm
timm  •  22 Aprilie 2018, 20:26
Postat de ticbis pe 22 Aprilie 2018, 20:21

Gresit! Viitorul - Steaua s-a jucat cu casa inchisa, toate cele 4550 de locuri au fost ocupate full, pana la ultimul! Pe Rocar, stadion de 6000 de locuri, la CSA Talpan - Romprest s-au vandut 100 de bilete! Prostule!

80 de spectatori.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează