FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gil Bahia vrea 180.000 de euro » Mijlocaşul brazilian dorit de Steaua e tentat de un transfer în Ghencea

Gil Bahia are 1,69 metri și 69 de kilograme și poate evolua ca fundaș sau mijlocaș dreapta
Gil Bahia are 1,69 metri și 69 de kilograme și poate evolua ca fundaș sau mijlocaș dreapta

Articol de - Publicat duminica, 08 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 07 iunie 2014 23:35

Fundaşul brazilian solicită un salariu anual de 100.000 de euro şi 80.000 de euro la semnătură. 

Costel Gâlcă nu mizează pe improvizaţii! Varela şi Prepeliţă sînt jucătorii pe care i-a preferat Laurenţiu Reghecampf în banda dreaptă a defensivei. Noul antrenor al Stelei vrea însă un fundaş dreapta de meserie, dar unul de calitate, nefiind mulţumit de soluţiile Gabi Matei şi Cornel Rîpă. Gâlcă l-a cerut conducerii pe Gil Bahia, brazilianul de 22 de ani care în sezonul trecut a evoluat la Vaslui sub formă de împrumut.

În Moldova, Bahia a avut o leafă de 7.000 de euro, dar acum solicită 8.500 de euro pe lună plus alţi 80.000 de euro la semnătură. Sau, dacă roş-albaştrii nu sînt de acord să-i achite o primă de instalare, brazilianul cere salariu de 15.000 de euro lunar. Bahia vrea să fie sigur că nu va mai trece prin ce-a păţit la Vaslui.

Atunci, a fost printre primii jucători care au renunţat să mai evolueze sub comanda lui Ciobotariu, după ce clubul a început să aibă probleme financiare. Nici acum nu şi-a recuperat restanţele financiare, aproximativ 20.000 de euro.

Sud-americanul e sub contract cu Sao Jose Porto Alegre, un club din ligile inferioare din Brazilia, pentru care n-a bifat nici un minut, în ultimii 4 ani fiind mereu împrumutat. Drepturile federative asupra lui Bahia sînt deţinute, aşa cum e moda în Brazilia, de un fond de investiţii.

250 de mii de euro e cota lui Gil Bahia pe site-ul transfermarkt.de. În Ghencea, exceptînd tinerii din lot, doar Gabi Matei e evaluat la o sumă mai mică, 50.000 de euro

Alte ştiri despre Steaua:

Încă un amical ratat
Laurenţiu Reghecampf îşi dorea să joace cu noua sa echipă. Al Hilal, un meci amical cu Steaua, dar din cauza programului acesta a picat: "Trebuia să jucăm un amical, dar nu ne potrivim la orar. Eu cunosc foarte bine calendarul Stelei şi ştiam de la început că nu va fi posibil. Steaua începe devreme, cu preliminariile UEFA Champions League, va fi un program foarte greu pentru echipă. Eu cred că în momentul de faţă steliştii au nevoie de o pregătire bună, linişte şi concentrare foarte multă pentru a realiza acest obiectiv". Costel Gâlcă a mai refuzat un amical cu Atletico Madrid pe 14 august.

"Becali nu ne-a mai vrut"
Într-un interviu pentru Digi, Thomas Neubert explică motivele pentru care Reghe şi staff-ul său au plecat de la Steaua, deşi mai aveau un an de contract: "Gigi Becali nu ne dădea impresia că ne mai doreşte sau că vrea să mai lucreze cu noi. De asta am decis să plecăm. Iubesc România, iubesc Bucureştiul, iubesc Steaua, nu mi-e uşor să plec. Planul nostru era să rămînem cinci-şase ani la Steaua şi să mergem an de an în Champions League, dar...".

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (8)
lucell
lucell  •  08 Iunie 2014, 14:10
Postat de ortega pe 08 Iunie 2014, 11:38

Agariciul ăsta o fi noul Elton ? Dacă da , BUN VENIT ÎN TURMĂ !

Te referi de cel care joaca la Dinamo?:))El mult mai praf al lor.

tbone
tbone  •  08 Iunie 2014, 12:53
Postat de valiza.epo pe 08 Iunie 2014, 09:15

Cere bani?!? Deci... nu vine la Steaua.

Keseru + Sanmartean au salarii pe 1 an cat loturile de la DinamumuU si Cefura din satul plin de tarani unguri Gruia hahaha

solomon_i
solomon_i  •  08 Iunie 2014, 12:00

De un fundas dreapta de meserie avem nevoie dar... Bahia s-ar putea sa fie doar rezerva lui Varela.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează