FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Giuleştenii nu-l regretă pe Coman: "Mai bine că a plecat"

Articol de , - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 19:56

Rapidiştii nu regretă plecarea lui Coman şi chiar anunţă că va fi mult mai bine fără el la formaţia din Grant


Dani Coman (33 de ani) a părăsit Giuleştiul pentru Vaslui şi i-a lăsat pe alb-vişinii cu doar 2 portari în lot chiar în zilele premergătoare startului de sezon. Cu toate acestea, Ioan Ovidiu Sabău susţine că plecarea lui Coman nu e o pierdere pentru giuleşteni. Nu dintr-un motiv sportiv, ci pentru liniştea jucătorilor: "Este bine şi pentru el că a plecat, dar la fel de bine este şi pentru noi. Transferul lui este un lucru benefic pentru liniştea celorlalţi jucători. Şi ei erau afectaţi de războiul cu suporterii".

Şi căpitanul Daniel Pancu i-a dat dreptate tehnicianului: "Am pierdut un portar valoros, dar nu se putea face pace niciodată între el şi galerie. Contează pentru noi, ne dăuna şi nouă această luptă. Singurul lucru negativ este că am întărit o posibilă contracandidată la cupele europene".

"La Vaslui pot lua titlul"
Coman va fi în poarta Vasluiului împotriva rapidiştilor în duelul de duminică, deşi George Copos a vrut să introducă o clauză la parafarea transferului: "Ştiu că nu este nici o problemă şi, dacă Şumi va conta pe mine, voi juca. Domnul Porumboiu a rezolvat problema". Robocop crede că lîngă Wesley şi compania va avea mai multe şanse să cîştige titlul: "Sînt sigur că aici este posibil acest lucru. Este ultimul meu vis, am mai multe şanse decît la Rapid"

Mai aduc un portar
Chiar dacă îl consideră pe Călin Albuţ (31 de ani) o variantă solidă pentru a fi titular în poarta Rapidului în acest sezon, Sabău se teme de o eventuală accidentare sau suspendare a portarului venit de la Tg. Mureş: "Acum mai avem nevoie de un portar. Sîntem descoperiţi dacă Albuţ se accidentează. Vom mai aduce un goalkeeper, trebuie să fie concurenţă şi pe acest post. Balauru a fost o variantă, nu ştiu dacă mai e acum". Alb-vişiniii îl mai au în lot doar pe tînărul Virgil Drăghia (21 de ani).

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
mimistoica
mimistoica  •  19 Iulie 2012, 13:07

.......un portar de nota 7!

vendetta87
vendetta87  •  19 Iulie 2012, 11:19

parca vad ca o sa vrea sa se intoarca iar cu coada intre picioare cum a facut cand a plecat de la brasov...mi-e sila de oameni d-astia:zi frate macar ca esti mercenar,cum a fost vio moldovan,si l-a respectat toata lumea nu o arde aiurea

pysycu
pysycu  •  19 Iulie 2012, 08:35

Hai cu Balauru

Vezi toate comentariile (3)
Comentează