FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Giuleştina = femei+copii » Rapidul vea să urmeze modelul Petrolului

Femeile şi copiii îi vor susţine pe elevii lui Lucescu jr. să meargă în finala Cupei. În tur, alb-vişiniii s-au impus cu 1-0 în Moldova
Femeile şi copiii îi vor susţine pe elevii lui Lucescu jr. să meargă în finala Cupei. În tur, alb-vişiniii s-au impus cu 1-0 în Moldova

Articol de , - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 21:24

Giuleştenii s-au adresat FRF şi au cerut să li se permită accesul în tribune femeilor şi copiilor la partida cu FC Vaslui, din returul semifinalei Cupei.

Din cauză că fanii au aruncat două torţe pe gazon la partida cu Dinamo, Comisia de Disciplină a închis porţile Grantului la meciul cu FC Vaslui de miercurea viitoare, contînd pentru returul semifinalei Cupei României. Rapidul a primit aceeaşi pedeapsă ca şi Pandurii, după ce la Tîrgu-Jiu, cu Steaua, doi fani au intrat pe gazon!

Şefii din Giuleşti au făcut un memoriu la Federaţie prin care solicită să fie lăsaţi să primească în tribune femei şi copii, după modelul Petrolul. În toamnă, prahovenii au avut arena suspendată pentru patru etape după ce un ultras a intrat pe gazon şi l-a lovit în faţă pe Galamaz. Atunci, FRF le-a permis petroliştilor să joace cu public, avizînd accesul femeilor şi copiilor sub 14 ani. Avînd în vedere acest precedent, rapidiştii au toate şansele să primească şi ei acordul Federaţiei.

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Zotta, iertat de Vaslui
Deşi l-a acuzat în termeni duri pe preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, deoarece acesta le-a trimis lui Pavlovici, Milanov, Milisavljevici şi Sînmărtean sms-uri înaintea partidei directe din decembrie, patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a retras memoriul pe care-l depusese la LPF! În decembrie anul trecut, Rapid a cîştigat în deplasare cu 3-2, iar Porumboiu l-a acuzat pe Zotta că i-a contactat fotbaliştii: "Le-a dat mesaje şi le-a spus unora că sînt doriţi în Giuleşti, iar lui Sînmărtean i-a promis un transfer în Rusia".

Inbox
- Rapidiştii vor intra în cantonament azi pentru meciul cu CFR, cînd vor face deplasarea la Cluj.
- Constantin Zotta, despre transferul lui Sotelo: "A fost o soluţie de avarie, l-am adus că se accidentase Pancu. Sper ca pînă la urmă să se dovedească că am luat o decizie bună pentru Rapid".

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (26)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  06 Aprilie 2012, 13:06
Postat de blaustein pe 06 Aprilie 2012, 10:45

Numa' pirandele sî puradeii are voie la meci

Analfabetule tu vorbesti?Pirandele si puradeii are voie?:))) Tocmai tu te-ai gasit sa comentezi care mai mult de 8 clase n-ai.

fenomeno89
fenomeno89  •  06 Aprilie 2012, 13:00
Postat de criselly99 pe 06 Aprilie 2012, 12:39

Radeti voi...amar...insa doar femeile si copiii vor fi mult peste galeriile unora . Habar n-aveti ce inseamna sa fii rapidist. Veti vedea de ce sunt in stare rapidistele. Ma intreb oare ce-ar fi daca in locul Rapidului ar fi fost 5teaua...ce-ar fi cantat "bietele" fetite in afara de tap-tap-tap-tarap-tap-tap :)):))) Replicile voastre sunt doar de frustrare si antipatie

hahah ce-am ras la comm-ul asta :D FZR

pancone84
pancone84  •  06 Aprilie 2012, 12:48

La.bagiii astia care comenteaza pe-aici despre tiganci, curve etc, sa stea cuminti ca daca le-ar avea pe fetele alea in fata s-ar caca pe ei si n-ar mai scoate o vorba. La Rapid in galerie sunt cele mai frumoase fete dintre toate galeriile asa ca muriti de ciuda si fiti "duri" in continuare in spatele tastaturii.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează