FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CLINCENI

FOTO Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Clinceni » Fatai, în poziție neregulamentară înainte de marca golul decisiv

Kehinde Fatai // FOTO: Captură TV Telekom Sport +8   FOTO
Kehinde Fatai // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 16:21 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 16:34

După ce a dominat jocul în prima repriză, FC Argeș a deschis scorul în minutul 62 a partidei cu Academica Clinceni, încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Reușita care a deblocat tabela meciului de la Pitești a fost una contestată vehement de oaspeţi, după ce Kehinde Fatai a punctat dintr-o poziție de ofsaid.

FC Argeș - Clinceni 1-0 » Victorie cu ajutorul „tuşierului”
FC ARGEȘ - CLINCENI
FC Argeș - Clinceni 1-0 » Victorie cu ajutorul „tuşierului”

FOTO. Ofsaid la golul marcat de Fatai în FC Argeș – Academica Clinceni

După o centrare excelentă trimisă de Viana, Cristi Dumitru a trimis cu capul, de la 6 metri. Mingea a lovit bara porții lui Ureche și a ricoșat în fața porții, de unde Kehinde Fatai a trimis-o în plasă.

Reluările TV au arătat că în momentul în care Dumitru a trimis spre poarta lui Ureche, Fatai se afla în ofsaid, astfel că reușita atacantului nigerian ar fi trebuit anulată.

+4 FOTO

Deși jucătorii Academicii Clinceni au protestat, tușierul Florin Păunescu (Vâlcea) nu a ridicat fanionul pentru a semnaliza faptul că Fatai se afla într-o poziție neregulamentară, iar arbitrul Adrian Moroiță (Ploiești) a validat golul.

Academica Clinceni, ultima în Liga 1

După acest meci, FC Argeș urcă un loc și ajunge pe 8. Elevii lui Prepeliță sunt la un punct de locul 6, ocupat de Farul. De partea cealaltă, Academica Clinceni rămâne ultima în Liga 1, cu 11 puncte acumulate în 23 de etape.

Citește și: 

Viorel Hizo împlinește azi 75 de ani » Moment de sinceritate al antrenorului: „Pancu era peste Mutu, ca joc! Să vă povestesc ce mi-a făcut Copos cu un egiptean”

„Mister, te rog să nu mă mai înjuri!” » Jucătorul care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
pirusis
pirusis  •  07 Februarie 2022, 12:33
Postat de cornelconasu pe 06 Februarie 2022, 17:33

FC Argeș a câștigat multe partide și puncte cu ajutorul arbitrilor , deci umbra lui Penescu persistă acolo ! Sunt două meciuri consecutive unde ei au câstigat 4 (patru) puncte prin fraudă ! Dacă ne uităm atenți Argeșul care e pe locul 8 acum , ar trebui cu indulgență să fie pe 13-14 iar clasamentul să arateun pic altfel ! De altfel din cauza ”erorilor”, in fapt a murdăriei controlate din arbitraj, clasamentul ar arăta cu totul altfel , cu mari , mari, diferențe !

FC Arges este cea mai dezavantajata echipa in camopionatul acesta. Era un top al greselilor (impotriva vs in favoarea) facut de gsp sau pr.o sport si eram cei mai defavorizati impreuna cu Chindia. In meciul asta in prima repriza am avut un gol perfect valabil anulat. Daca nu crezi ia de aici top penaltiuri sezonul asta: https://lpf2.ro/html/clasament_penalty

cornelconasu
cornelconasu  •  06 Februarie 2022, 19:39
Postat de geogeo pe 06 Februarie 2022, 18:44

Daca arbitrajele erau corecte dINAMU' era pe locul 1 la 25 de puncte in fata CFR-ului. Asta e, ii *** arbitri nu ca sunt slabi, ***. Daca se termina 0-0 mimao ar fi fost acolo unde merita, pe ultimul loc.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  06 Februarie 2022, 18:52
Postat de llocomotivalibera pe 06 Februarie 2022, 18:23

Fcfcsb(ceva mai avantajata trupa a arbitrilor)a declansat aceasta *** ;este ultima lor sansa sa castige un titlu:de ce ?VAR SIpromovarea Steaua din liga a doua.Promovarea Stelei in prima liga poate declansa m0arte@ instantaAl clonei fcfcsb

Cinci din sase campionate le-ati castigat cu arbitri si vorbiti de arbitraje...Dupa capetele voastre infierbantate (asa cum zice Dan) aveti cate 4 penaltyuri pe meci neacordate)))))) Pai asta inseamna cam 96 de penaltyuri neacordate CFR-ului pana acum in campionatul asta, iar pana la sfarsitul lui se vor face 96 + 64, deci vreo 160 de penaltyuri neacordate. ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează