FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 1-0

GSP.RO vă prezintă reconstituirea momentelor tensionate de la Chiajna » Răzvan şi jucătorii, în dizgraţia fanilor: "Afară din Giuleşti!"

Meci de coşmar pentru giuleşteni! Minutul 90 şi golul primit de Coman +12   FOTO
Meci de coşmar pentru giuleşteni! Minutul 90 şi golul primit de Coman

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 17:13

11 minute de coşmar plus prelungiri! La meciul pierdut de Rapid cu 0-1, suporterii s-au enervat şi au înjurat echipa cu 10 minute înainte de final! Principalul vizat: Dani Coman.

Totul a început în repriza a doua, cînd fanii şi-au pierdut răbdarea şi, acuzînd lipsa golurilor, au trimis un prim avertisment către jucătorii lui Răzvan. Apoi, în minutul 79, Dani Coman a fost înjurat de către fanii giuleştenilor prezenţi pe stadion. Din senin, fără ca portarul să le fi zis sau arătat vreun semn obscen. "Există un mic grup de fani care mă înjură de la încălzire şi pînă la final", a explicat portarul la sfîrşitul meciului. Chiar dacă goalkeeperul a ieşit mult din poartă, pînă la 20 de metri, fanii au continuat să protesteze şi să-l înjure pe acesta. Nu i-a fost iertată nici familia, moment în care portarul a cedat nervos!

L-au lăsat nervii
După doar 4 minute, suporterii continuau să-l înjure pe portar. Coman s-a dus spre poartă, s-a aplecat pentru a bea apă dintr-o sticlă, moment în care un grup de suporteri au început să-l înjure din nou atît pe el, cît şi pe cei din familia acestuia. Coman a luat sticla cu apă şi a aruncat-o în gardul de protecţie care-l despărţea de fani, moment în care ultraşii au sărit de pe scaune, ameninţător, gesticulînd către portar. "Îmi pare rău că nu m-am putut abţine! N-am avut, ca şi suporterii de altfel, cea mai potrivită reacţie, dar tensiunea în care am trăit acest meci m-a facut să explodez!", a precizat Coman pe siteul oficial imediat după finalul partidei. VEZI AICI MOMENTUL CU GESTUL LUI COMAN

Suporterii nu-l mai vor pe Răzvan
În acel moment, în minutul 83, tot stadionul a început să scandeze împotriva întregii echipe, dar şi la adresa lui Răzvan Lucescu căruia fanii i-au cerut demisia! "Afară, afară din Giuleşti" şi "Răzvan şi cu finii lui cascadorii rîsului" au fost cele două scandări ale galeriei. De la incidentul cu suporterii pînă la finalul jocului ultraşii au scandat non-stop împotriva lui Coman şi Lucescu Jr. Fanii şi-au amintit de fostul tehnician care a antrenat în Grant, Marius Şumudică. Numele acestuia a fost scandat minute-n şir, dar tehnicianul Braşovului exclude revenirea în Giuleşti. "Nu mă interesează Rapid! Trebuiau să-mi scandeze numele cînd am fost dat afară, nu acum", a răspuns Şumudică de la Braşov. VEZI AICI GOLUL MARCAT DE ADRIAN POPA

Scandal la vestiare
Fluierul de final al lui Radu Petrescu nu însemna şi oprirea calvarului pentru alb-vişinii. Fanii au făcut tot posibilul şi chiar au reuşit să ajungă la vestiare înainte ca jucătorii să intre în cabină. Suprinzător, cei care au ajuns în zona vestiarelor nu i-au strigat nici un cuvînt lui Coman, dar Lucescu şi Zotta au fost taxaţi! Într-un cor de huiduieli, Răzvan le-a bătut obrazul şi le-a transmis un mesaj pe care l-a repetat şi la conferinţa de după meci. "N-am înţeles şi nu o să înţeleg niciodată de ce oameni care au făcut performanţă şi istorie pentru acest club au fost atît de înjuraţi cînd nu era nevoie", a spus Lucescu. VEZI AICI DECLARAŢIILE LUI LUCESCU JR

Şedinţă fulger în autocar
Un alt moment important a fost venirea lui George Copos la meci şi dorinţa acestuia de a merge spre vestiare imediat după fluierul de final. Patronul şi-a schimbat însă planul cînd a văzut zeci de jurnalişti care aşteptau ieşirea jucătorilor. Copos n-a scos nici o vorbă, şi a plecat nervos de la arena Concordiei. Cu toată echipa în autocar, gata de plecare, Constantin Zotta a ţinut o mini-şedinţă la care au participat doar Răzvan Lucescu şi staff-ul acestuia, apărînd imediat zvonurile că tehnicianul ar demisiona. "În condiţiile astea nu se poate face performanţă. Am primit un gol în urma unui corner de-al nostru. Nu vreau să vorbesc despre demisie. Am făcut lucruri extraordinare pentru Rapid, eram pe un drum ascendent, avem nevoie de sprijin, pentru că pe finalul acestui meci s-a văzut că am fost o echipă bulversată de ceea ce se întîmpla", a mai punctat tehnicianul.

Program infernal
Pentru Rapid, urmează o perioadă infernală. Giuleştenii vor avea parte de un program greu în următoarea perioadă, cu meciuri din trei în trei zile, atît în campionat, cît şi în Cupa României. Elevii lui Răzvan Lucescu vor juca pe 22 martie în Grant, contra Ceahlăului, apoi pentru Herea şi compania urmează o deplasare la Braşov, după care încă un meci departe de casă, la Vaslui, în turul semifinalelor Cupei. Rapidiştii vor reveni la Bucureşti pentru meciul de pe 31 martie cu Dinamo, din Giuleşti, apoi vor merge la Cluj pentru derby-ul feroviar cu CFR.

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (35)
fibra
fibra  •  18 Martie 2012, 11:53

Daca aia pot fi numiti suporteri,niste pusti needucati,atunci vai de ei.Este inadmisibil ca la jignirile ce s-au adus sa nu intervina nimeni.Injuraturile in locuri publice trebuie pedepsite cu amenzi consistente si cu evacuarea de pe stadion.

rexrapidistul
rexrapidistul  •  18 Martie 2012, 09:38

Gruparea ce trece printr-o criza si se respecta va actiona cu calm si toleranta, deci toate fortele congruiente: finantator, conducere, antrenori, jucatori si mai ales suporterii sa se adune sa nu se mai jigneasca, pentru ca altfel toata lumea are de pierdut,toata lumea rapidista si cred ca nimeni nu doreste asta. Deci cuvantul de ordine sa fie= CALM si TOLERANTA.

rewember
rewember  •  18 Martie 2012, 06:17
Postat de valah.redandblue pe 17 Martie 2012, 19:49

A fost un meci memorabil, a fost prima oara când am văzut berze negre cocoțate pe garduri. Felicitări celor care au construit gardurile care au rezistat eroic la zgâlțâielile berzelor negre.

Dani Coman a facut prostia sa arunce cu apa in pasarile din spatele lui, era si mai umilitor pentru pasari daca Coman arunca si un sapun intre pasari, multe pasari cred ca faceau infarct..

Vezi toate comentariile (35)
Comentează