FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Hagi a făcut show la conferința de presă de dinaintea meciului cu vicecampioana: "Dacă mă reapuc de fotbal, îi fac de rușine" :D

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2016 00:00

Relaxat, zâmbitor, incisiv, larg în declarații. Așa a apărut Gică Hagi la conferința dintre partidele cu Gent, 0-5, și Steaua de azi.

A abordat teme diverse, începând cu săptămâna horror pentru România în Europa și terminând cu filmul preferat. Iată 7 idei de efect ale "Regelui":

1. "Cu Gent am gustat doar sare"

"Rezultatul e dur, am luat goluri multe, dar am vrut să ieşim la joc. Jucătorul român trebuie să iasă la luptă, să se bată în dueluri unu la unu. Nu trebuie să stăm toată ziua şi să ne apărăm! Aşa cum a zis Cruyff, că pierzi cu 1-0 sau 5-0, tot o înfrângere este. În viaţă nu există doar zahăr, mai este şi sare. La ultimul meci, noi am gustat numai sare, dar mergem mai departe!".

2. Rugăminte pentru politicieni

"Avem multe lucruri de făcut. Trebuie să vină un moment în care cei mai mari din ţară, şi mă refer la politic, să se gândească la un lucru: sportul este un fenomen social important. Din păcate, stăm şi ne certăm între noi, iar lucrurile acestea ar trebui stopate într-o bună zi".

3. "De-aia am fost bun. Să nu mai pun un «foarte»"

"Dai de unul care pasează mai repede, gândeşte mai repede, se mişcă mai repede şi te bate! Dar nu pentru că-i mai deştept, ci pentru că-i antrenat. Noi o dăm mereu pe fizic, dar se numeşte timing. Eu aveam un metru şi un pic. Nu m-am dat niciodată inteligent, dar am fost iute. Şi la minte, şi la picioare. De aia am fost bun, ca să nu mai pun un foarte".

4. "Din păcate, doar Steaua plătește" :)

"Cât sunt aici, Tănase şi Marin să se concentreze şi să dea randament, să ne ajute. Dacă vor avea posibilitatea să plece, bine, dacă nu, mai rămân un an şi va veni şi acel moment. Sunt enervant de tineri şi, dacă vor face un sezon la fel de bun precum cel de anul trecut, vor pleca. M-aş bucura să fie şi alte cluburi din România care să-i poată lua, dar, din păcate, la noi doar Steaua plăteşte".

5. "Nu-mi place să-mi ziceți «Rege»"

"Cei de afară şi voi, media, aţi spus că am fost foarte, foarte bun. Nu m-aţi făcut voi geniu, nu mi-aţi pus voi titulatura de Rege, care nu-mi place deloc? (râzând). Eu sunt de la ţară, familia mea a fost una normală, eu am crescut şi sunt normal, nu Rege. Nu sunt Rege şi nu-mi place să mi se spună aşa. Ce titulatură mi-aş da? Harnic!".

6. "Cât Messi mai pot alerga"

"La un moment dat, glumind cu jucătorii mei, le-am spus că, dacă mă enervează, într-o zi mă apuc din nou de fotbal. Îi fac de ruşine! Le arăt la antrenament că fac unele exerciţii cu ei fără probleme. Mintea şi picioarele au rămas la fel! Nu mai pot să alerg mult, dar eu nu am alergat niciodată! Cum aleargă Messi, pot şi eu să fac vreo 5 kilometri pe meci. Dacă mă antrenez două săptămâni, îmi vine şi forţa în picioare. Ce dacă am 50 de ani? Glumesc, dar să nu mă enerveze prea tare!" .

7. Fimul preferat e «Regele Leu»

"Filmul meu preferat, pe care l-am văzut cu familia mea, este Regele Leu. La un moment, taică-su îi spune: uite câmpul, dă-i drumul la treabă şi găseşte hrană. Să fii lider! Leul e lider! Nevasta-mea este Leoaică, dar eu sunt Vărsător şi are probleme cu mine. Trebuie să-i dai drumul copilului şi el singur trebuie să-şi găsească drumul! Eu doar îl sprijin!"

ALTE 6 DECLARAȚII TARI

  • "Orice alt patron m-ar fi dat afară după 0-5 cu Gent"

  • "Când am pornit academia, m-a întrebat cineva dacă vom găsi un nou Hagi. I-am răspuns că nu. Noi trebuie să facem mulţi jucători, nu doar unul"

  • "Nu mai vedem partea simplă, directă, concretă şi pragmatică. Trebuie să vedem subiectul şi predicatul şi pe urmă să ne apucăm de compuneri"

  • "Jucătorul român, când are puţină presiune, nu mai ştie să reacţioneze. Tremură!"

  • "Diferenţa dintre noi şi actori, chiar dacă putem fi numiţi cu toţii artişti, este că actorii fac un film şi trăiesc vreo doi ani cu el. La noi, în fiecare săptămână, trebuie să o iei de la capăt"

  • "În sport, am dat cu fundul de pământ, am căzut rău de tot şi acum ne doare"

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (12)
solox
solox  •  01 August 2016, 01:21
Postat de sakamoto pe 31 Iulie 2016, 13:39

Gica Hagi s-ar putea apuca de fotbal imediat. El nici in tineretze n-a alergat decit 10-15 minute pe meci. Alergau altzii pt dinsul. La Real Madrid si la Barcelona unde a fost-sansa pe care n-au avut-o fobaltshti romani, cu exceptia lui Gica Popescu-a ieshit afara pe usa din spate, pt ca era lenesh. Neputincios fizic. Pe departe n-a fost rege! Doar un mic shmekerash. La Nationala a jucat in 135 meciuri-numai atacant, nu a ajutat niciodata apararea-si a marcat 35 goluri. A executat TOATE loviturile libere si 11m pe care le-a avut echipa nationala. Ca nu cumva alt jucator sa marcheze si hagi sa-si piarda monopolul. Gica Hagi=un fotbalist mediocru, un antrenor de 2 bani!

Bai ***, numai ura fata aproape te face să mănânci.. ciuperci in halul ăsta. Tu nu ai nici o treaba cu fotbalul dacă spui că hagi a jucat atacant 135 de meciuri. La fel crapă ranza si in Ovidiu 3003. *** soi de oameni mai sunteți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Iulie 2016, 19:05
Postat de Gheorghe Cristian pe 31 Iulie 2016, 14:44

*** toti care il vorbesc pe Hagi! voi care nu ati facut nimic pt tara! niste Anonimi frustrati!! prapaditilooor!!!

Vorbeste numai tu de el ! Poate ne vorbesti de ce a stat *** cu ex steaua / fcsb timp de ...12 meciuri ! Vorbeste !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

submarina
submarina  •  31 Iulie 2016, 17:13

Hagi a luat o supercupa a europei si a jucat o finala de CCE cu Steaua. Apoi a facut show cativa ani la Galata. Unicul lucru care u se poate reprosa, e ca nu s-a atarnat mai serios fata de contractele vietii, de la Real si Barca. Cred ca l-a tradat egoismul inascut ce se manifesta in mod deosebit in timpul meciurilor. Oricum, Hagi a fost un mare fotbalist. Si va ramane inca mult timp Nr.1 in Romania. Daca se nastea in Germania, cu siguranta devenea campion mondial.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează