FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 1-3

Hagi a găsit motivul înfrângerii cu Steaua: ”Arbitrul a dezechilibrat meciul!”

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Hagi a analizat arbitrajul mai relaxat decât altădată, când acuza cu vehemență brigăzile care-l dezavantajau.

- Domnule Hagi, veți vorbi din nou despre arbitraj?
- Ce să mai fac...Voi n-ați văzut primele două goluri? Nu-mi place să mă plâng, dar meciul s-a jucat până în minutul penalty-ului. Astea sunt detalii care influențează meciurile echilibrate din play-off. Acel minut a dezechilibrat jocul.

- Arbitrul a hotărât soarta punctelor?
- Nu vreau să iau din meritele Stelei, un adversar care a muncit și a produs un joc foarte agresiv, foarte fizic. Știam că așa se va întâmpla, cunoșteam stilul adversarului și eram pregătiți. Totul a ținut până la acel minut.

- Care e concluzia după acest eșec?
- Avem întrebările noastre, ne întrebăm, spre exemplu, dacă suntem suficient de buni pentru acest nivel din play-off. Dar să fim lăsați să jucăm! Atât cer! Deciziile arbitrilor sunt chestii mărunte, detalii mici, dar și ele influențează rezultatele, obiectivele. Când am jucat noi la Pandurii, arbitrul adițional nu a intervenit când a fost cazul să dea o decizie în favoarea noastră, azi adiționalul a dictat penalty pentru Steaua. Detalii mici...

- Cum de s-a refăcut Florin Tănase?
- A avut probleme la gleznă, dar și-a revenit și a jucat bine. Am văzut toate speculațiile care s-au făcut, că lipsește intenționat cu Steaua... Nici nu vreau să le mai comentez, ne place atât de mult să vorbim...

"Marica va fi în lot din etapa viitoare. Lupta pentru titlu rămâne echilibrată, obiectivul nostru este să rămânem la trei puncte de Astra până când vom avea ocazia s-o depășim"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Suntem fericiți că am învins un adversar care joacă foarte bine, mai ales acasă. Se discută tot mai mult despre mine, se stabilesc cote, dar sunt doar vorbe. Nici nu știu dacă e real interesul de la Milan sau de la Inter"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Steaua

"Am făcut henț la gol? Nu știu, nu-mi mai aduc aminte... Dacă a fost, a fost involuntar, eram în duel cu Goulon, care are doi metri, nici nu mi-am dat seama ce s-a petrecut, m-am trezit cu mingea în față și am marcat"
Adrian Popa, mijlocaș Steaua

"Arbitrajul? Păi, Adi Popa a preluat și a condus mingea cu mâna la gol, am crezut că e vorba despre Cristina Neagu!"
Romario Benzar, fundaș Viitorul

Citește și:

„O dăm la pace?! Nici la barbut nu se face așa!” » Florinel Coman a respins întrebarea de la flash-interviu
Nationala
„O dăm la pace?! Nici la barbut nu se face așa!” » Florinel Coman a respins întrebarea de la flash-interviu
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (13)
wertus
wertus  •  20 Martie 2016, 15:59
Postat de travka pe 20 Martie 2016, 09:17

*** dar de ce nu ne-a batut ma Dinamo in campionat? au egalat cu noroc in min 70 dar vine si returul si va dam iar neprezentare, auzi ma ***, de ce nu ne-a batut ma liderul ligii 1, marea echipa Astra Giurgiu? aia nu pot sa bata Steaua, dar urla ca nu ne bate Viitorul? sa vezi bataie ce le da lor Viitorul hahahaha

Astra va batut pe unde v-a prins in campionat , cupa , cupa ligii , pana la meciul de anul din Cupa Ligii si turul din play-off ,deci cu 1 floare nu se face primavara .Vad ca arbitrii sunt cumparati clar de FCSB , un jaf la Asa-Astra .

wertus
wertus  •  20 Martie 2016, 15:55
Postat de aius pe 20 Martie 2016, 10:46

cat este de greu(ptr.presa) sa recunosti ,ca brigada de arbitraj, a favorizat steaua?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wertus
wertus  •  20 Martie 2016, 15:53
Postat de andyandrei2015 pe 20 Martie 2016, 13:01

arbitraj impecabil,steaua a fost furata non stop anu asta,in schimb mafia dinamo si astra au fost ajutate si au furat tot sezonul,altfel erau la retrogradare ! cu astfel de arbitraje impecabile,nici un adversar nu ne sta in fata ,bravo !!!

esti penibil fcsb nu este furata ea fura . Titlurile 2-3 furate , acest meci se stia dinainte ca va fi aranjament , Gica stie el de ce.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează