FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-1

Hagi: "Mărgăritescu e vinovat în faza în care steliştii au cerut penalty. Nu aşa se face marcaj în careu!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2010 00:00

Gică Hagi, fostul internaţional român, a declarat că Steaua trebuia să primească penalty la finalul primei reprize, în derby-ul dintre Dinamo şi Steaua, încheiat cu scorul de 2-1.  Vezi aici faza penalty-ului refuzat Stelei! (video)

 

"Mărgăritescu a fost vinovat în faza în care steliştii au cerut penalty, la finalul primei reprize. Putea să facă marcaj, dar fără să-l ţină de tricou pe jucătorul advers. A fost o fază gîndită greşit de arbitru", a declarat Gigă Hagi la "Recursul etapei".

"E dificil să construieşti o echipă într-un timp atît de scurt, mai ales că au trecut atît de mulţi jucători şi antrenori la pe la echipă", a declarat Gigă Hagi la "Recursul Etapei".

"Cînd te duci la Steaua trebuie să te gîndeşti la titlu ca obictiv. Important este ca atunci cînd aleg banca tehnică, conducerea unei echipei să analizeze aşa cum trebuie ce obictive au şi unde vor să se afle la finalul campionatului", a adăugat Hagi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (15)
mario40
mario40  •  18 Octombrie 2010, 12:04

cat mai suportai umilinta vo trage dinamo mereu cand va prinde. santeti slabi stelistilo dinam vo da la ori ce ora. santeti frustrati muriti de ciuda cand vo trage dinamo. asta e dinamo e nasul vostru va santem superiori mereu! beeeeeeeeeee

ockiu
ockiu  •  18 Octombrie 2010, 09:13

barem esti sincer si e normal sa-ti para bine ca nu a dat nimic rivalei. e de inteles.

fotbalvvv
fotbalvvv  •  18 Octombrie 2010, 06:08

Cititi Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Mii de cititori ne-au descoperit deja, si continua sa ne urmareasca in fiecare zi. Cautati Jurnalul de Fotbal pe net, nu dam adrese aici, nu e frumos.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează