FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CEAHLĂUL 5-0

Hamza e peste Wesley, Demollari şi Kapetanos! » În jumătate de an, tunisianul a marcat deja aproape cît Mihai Costea în toată cariera

Articol de , - Publicat luni, 23 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 iulie 2012 19:55

Vedeta prahovenilor a devenit cel mai eficient străin care a evoluat în Liga 1, cu 15 goluri reuşite în 14 meciuri


Ploieştenii au toate motivele de bucurie după ce Petrolul a zdrobit pe Ceahlăul în etapa inaugurală a sezonului 2012-2013. Cel mai tare a impresionat Younes Hamza, tunisianul de 26 de ani adus împrumut de Valeriu Răchită în iarnă pe numai 5.000 de euro şi care a ajuns, în doar 6 luni, fotbalistul străin cu cele mai multe goluri marcate în 14 partide de Liga 1.

În returul campionatului trecut, magrebianul a reuşit să puncteze de 12 ori în cele 13 întîlniri, iar sîmbătă seara a izbutit o performanţă unică pentru un jucător venit din afara României: a înscris de trei ori şi are cu un gol mai mult decît jocuri pentru Petrolul!

Impresarul lui Hamza, Mihai Joiţa, povesteşte cum a ajuns atacantul în România: "Prima dată l-am dus pe Younes la Astra, iar cînd l-a văzut, Selymes mi-a zis: «Ce dracu' faci cu ăsta aici?! Nu te uiţi la el cum merge?! Ce să fac cu el?! Lasă-mă în pace...!» Are un mers mai ciudat şi a crezut că i-am adus vreo «petardă». După primul antrenament, Tibi a venit la mine cu contractul şi mi-a zis: «Semnăm acum! Îl bag şi batem pe Dinamo». Pînă la urmă, au fost nişte probleme şi nu a mai semnat cu Astra, dar a ajuns la Petrolul şi e foarte fericit".

1.300.000 euro este cota lui Hamza pe transfermarkt.de. Petrolul a plătit numai 150.000 de euro pentru a-l transfera definitiv

1 gol la 69 de minute are vîrful pentru Petrolul

"Nu am sărbătorit cu peluza pentru că mi se pare prea devreme să ne bucurăm. Sînt alături de suporteri, dar nu cred că trebuie să facem nuntă după un singur meci"
Mircea Rednic, antrenor Petrolul

"Sper să ne fi bătut cea mai bună formaţie din campionat, altfel e jale male! Nu-mi vine să cred cîte greşeli am putut face, indiferenţa elevilor mei m-a durut cel mai tare"
Costel Enache, antrenor Ceahlăul

Cîte goluri au marcat cei mai buni străini din Liga 1 după 14 meciuri
Demollari 7
Kapetanos 6
Wesley 6

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Superliga
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
„Cutremur” la gigantul din Seria A! Și-a dat afară antrenorul după 4 etape: „Decizie în interesul clubului” » Cine e favorit să fie numit în locul lui
Campionate
„Cutremur” la gigantul din Seria A! Și-a dat afară antrenorul după 4 etape: „Decizie în interesul clubului” » Cine e favorit să fie numit în locul lui

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (27)
alexfcp
alexfcp  •  27 Iulie 2012, 15:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cum e la tara la tine..la Giurgiu?? Frumos?? Aveti internet? Incredibil....am auzit ca aveti si cablu TV....Tot respectul pentru voi.... P.S - Inca doata pentru toti cretinii si agramatii de pe site,in ploiesti sunt in jur de 5.000 de tigani si aia adunati in 2 cartiere....nu ca la tine la giurcur...2 case de romani si 1 de ciori capisci?? P.S2 - Cand la noi civilizatia era in floare voi inca mancati cu linguri de lemn,mergeati cu carutele si ziceati cai tramvai si va scaldati in dunare....pardon,piscina sau cum ii ziceti voi :)

toni_fcsb
toni_fcsb  •  26 Iulie 2012, 00:04

De fapt antrenor era Conceicao, nu Selymes. Portughezul l-a testat. Iar Astra l-a pierdut pentru ca una discutase cu Hamza si alta au trecut "baietii smecheri" in contract! Multumiti-i lui Buduru ca n-a ramas la Astra! ;)

jongreat
jongreat  •  25 Iulie 2012, 15:34

E bun Hamza, dar hai să nu exagerăm. Ar fi bine să joace tot așa până la sfârșitul campionatului, să ia titlul de golgheter, și pe urmă poți să spui că e mai bun ca Wesley. Să nu uităm că a avut și o groază de ratări cu Ceahlăul. Cât despre titlu, e un vis frumos deocamdată.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează