FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

HERMANNSTADT - U CLUJ 0-1 // Sibienii rămân în Liga 1, dar Miriuță ar putea pleca: „Să văd ce zice fiică-mea că plânge după tati”

FOTO: Facebook FC Hermannstadt
FOTO: Facebook FC Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 20:21

Vasile Miriuță (50 de ani) a reușit să o mențină pe Hermannstadt în Liga 1, chiar dacă sibienii au pierdut reuturul cu U Cluj, scor 1-0.

După 2-0 pe Cluj Arena, Hermannstadt și-a asigurat prezența în Liga 1 și în sezonul următor, iar Vasile Miriuță s-a declarat mândru de echipa din subordine.

„E o bucurie enorm de mare. Obiectivul a fost atins. Băieții au jucat bine și astăzi, chiar dacă am pierdut. Sunt mândru că i-am antrenat pe acești băieți, pentru că știu cât s-au sacrificat.

A fost o perioadă foarte grea, dar s-a văzut că Dumnezeu te ajută dacă îți faci munca așa cum trebuie. Se trage linia și noi suntem în Liga 1”, a spus Vasile Miriuță, la Look TV.

Fiica lui Miriuță are ultimul cuvânt

În ceea ce privește viitorul său, Vasile Miriuță a dat de înțeles că ar putea să o părăsească pe Hermannstadt. A pasat responsabilitatea în brațele fetiței sale de doar 10 ani.

„Mâine voi lua o decizie cu familia și voi avea o discuție cu conducerea. Oferte există, dar nu am semnat nimic, pentru că e greu să semnezi ceva când ești legat de o echipă cu care te lupți la menținerea în Liga 1. Să văd ce zice fiică-mea că are 10 ani și plânge că îl vrea pe tati acasă”, a mai spus Miriuță.

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - U CLUJ 0-1 // Victorie inutilă » U Cluj câștigă cu 1-0 la Sibiu, dar Hermannstadt se menține în Liga 1

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează