FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 2-1

Mitriță, după eșecul de la Sibiu: „Nu contează că eu am produs jumătate dintre golurile Craiovei”

Alexandru Mitriță // foto: Imago Images
Alexandru Mitriță // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 19:09 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 19:25

Alexandru Mitriță (28 de ani) a înscris, dar Universitatea Craiova a pierdut la Sibiu, 1-2 cu Hermannstadt, prima înfrângere de când echipa din Bănie a fost preluată de bulgarul Ivaylo Petev.

Cu Ivaylo Petev pe bancă, Universitatea câștigase în campionat cu Oțelul și CFR Cluj, respectiv în Cupă cu Farul, un convingător 4-0.

Astăzi, alb-albaștrii au suferit prima înfrângere cu bulgarul la cârmă. S-a întâmplat la Sibiu, cu Hermannstadt, unde golul lui Alexandru Mitriță a fost insuficient pentru ca oltenii să obțină măcar un punct.

Două jucătoare au fugit din cantonamentul echipei de la CM de handbal feminin și sunt de negăsit » Naționala scrie istorie fără ele
CM feminin
Două jucătoare au fugit din cantonamentul echipei de la CM de handbal feminin și sunt de negăsit » Naționala scrie istorie fără ele

După meci, la flash-interviu, Mitriță s-a declarat încântat că a înscris, dar dezamăgit de rezultat. El este de departe cel mai productiv om al alb-albaștrilor, a produs 11 dintre cele 27 de goluri pe care le-a înscris CS Universitatea.

Alexandru Mitriță, după Hermannstadt - Universitatea Craiova: „Nu contează că eu am produs jumătate dintre goluri”

„Erau 3 puncte foarte importante pentru noi, ajungeam sus, aproape de Steaua, de CFR. Am revenit foarte rapid după gol și aveam multă încredere, dar am primit al doilea gol imediat și asta ne-a pus capac.

Golul meu? Trebuia să avem o reacție după reușita lor. Am pierdut mingea, trebuia să-mi repar greșeala. Am reparat-o în mare măsură, a venit golul și sunt bucuros, dar nu asta este important. Important era să luăm cele 3 puncte”, a spus Mitriță la DigiSport.

Mitriță a sugerat că gazonul le-a pus mari probleme lui și colegilor: „A fost foarte greu, am jucat cu o echipă foarte bună în defensivă, care știe să paseze, dar eu zic că ne-a afectat foarte mult și terenul”.

Apoi, când i-a fost transmis că a creat de unul singur aproape jumătate dintre golurile înscrise de Universitatea în acest sezon, a spus:

„Dacă nu era echipa, nu aș fi putut produce aceste goluri și assisturi. Important este că avem o echipă bună, veneam după 3 victorii. Nu vreau să comentez că am făcut eu jumătate dintre goluri, mă pun în slujba echipei. Mai important era să câștigăm în această seară”.

Trebuie să avem o reacție după această înfrângere, trebuie să câștigăm neapărat acasă. Ne așteaptă un meci extrem, extrem de greu cu cei de la Iași, și la ei am avut 60 de minute foarte grele, abia apoi au venit golurile. Trebuie să ne mobilizăm după acest duș rece, să vedem unde am greșit și să nu o mai facem la meciul următor.

- Alexandru Mitriță, extremă Universitatea Craiova

Ce a declarat antrenorul Ivaylo Petev după Hermannstadt - Universitatea Craiova:

  • „Am fost naivi și am pierdut meciul, mai ales la goluri, unde am scăpat adversarii din marcaj. Trebuie să știm că avem reguli de bază care trebuie respectate.
  • Jocul a fost 50-50, am avut 3 ocazii mari, dar nu am înscris. Trebuie să învățăm din asta, să ne analizăm greșelile și să pregătim echipa pentru meciul următor.
  • Trebuie să mai văd o dată meciul pentru a avea o imagine mai clară. La următorul meci trebuie să minimalizăm greșelile, să fim 100% concentrați în apărare”.

Mai multe știri din Superligă:

Baba Alhassan, întrebat frontal: „Vrei la Rapid sau la FCSB?”
TRANSFER
Baba Alhassan, întrebat frontal: „Vrei la Rapid sau la FCSB?”
I s-a spart „eprubeta” lui Becali! Experiment încheiat după doar 3 meciuri
CFR CLUJ - FCSB
I s-a spart „eprubeta” lui Becali! Experiment încheiat după doar 3 meciuri

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  11 Decembrie 2023, 13:13

Sibiul si-a atins scopul avantajati si de lipsurile noastre din aparare si de faptul ca au stat 15-20 de minute pe jos iar arbitrul nu a prelungit decit 7 minute.O echipa urita,croita pe distrugerea jocului,csm cum juca si Maldarasanu.Noi nu am jucat drcit citrva minute fotbalul care trebuia,asta e.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Decembrie 2023, 19:51

...gino si burleanu ...demisia...ne am saturat de voi ...cat o sa ne mai opriti sa castigam campionatul ...lasati oameni cinstiti la carma ...din cauza voastra nationala n o sa mai castige niciun meci oficial in 2024 ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează