FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iarba verde de acasă » Gazonul din Ghencea e impecabil înaintea duelurilor cu Chiajna şi U Cluj

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 februarie 2014 23:04

Iadul alb n-a ajuns în Ghencea! Elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor avea parte de o suprafaţă de joc perfectă la primele partide oficiale din 2014!

Steliştii au decis să dispute majoritatea meciurilor din această primăvară pe stadionul din sectorul 6 al Capitalei, excepţie făcînd derbyurile cu Dinamo.

În plus, jocul cu Oţelul, cel din ultima etapă, s-ar putea disputa tot pe Arena Naţională în cazul în care steliştii vor sărbători titlul. În rest, roş-albaştrii vor disputa meciurile de acasă în Ghencea.

Deşi Bucureştiul e încă plin de zăpadă, ba chiar în noaptea de duminică spre luni a mai şi plouat, gazonul se prezintă în condiţii excelente! MApN-ul, cel care deţine arena, şi CS Steaua, care administrează baza, au reuşit să cureţe stadionul de nea. În plus, instalaţia de încălzire a funcţionat la capacitate maximă în ultimele zile, iar acum gazonul e uscat.

Adio, bulgări!
Administratorii arenei n-au curăţat doar suprafaţa de joc, ci şi tribunele. Întreaga zăpadă a fost adusă jos, la marginea terenului. În aceste condiţii, spectatorii nu vor mai putea arunca cu bulgări pe teren, lucru ce în trecut a cauzat probleme Stelei.

Pe 21 februarie 2010, la un meci Steaua - Ceahlăul, în minutul 61, arbitrul întîlnirii, Istvan Kovacs, a fost nevoit să întrerupă meciul preţ de un sfert de oră pentru că se arunca din Peluza Sud cu bulgări. Atunci, Steaua a scăpat doar cu amendă, fiind nevoită să achite 30.000 de lei.

Ce meciuri se vor juca în Ghencea, în primăvară
Adversar: Data
Chiajna: 14 februarie
U Cluj: 18 februarie
Gaz Metan: 15 martie*
Botoşani: 29 martie*
Vaslui: 12 aprilie*
Braşov: 26 aprilie*
Corona: 3 mai*
Pandurii: 10 mai*
*datele exacte nu au fost încă stabilite

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

3.000 de bilete vîndute
Ieri, la ora 13:00, s-au pus în vînzare biletele pentru primul meci oficial al Stelei din 2014, cel cu Concordia Chiajna, de vineri, de la ora 20:30. În prima zi de la scoaterea la comercializare, pe siteul biletesteaua.ro au fost vîndute puţin peste 3.000 de bilete. Acestea se vor vinde online pînă mîine la ora 15:00, apoi la casele din Ghencea. Cel mai ieftin bilet este de 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a şi 15 lei la tribuna I.

"Keşeru sub Chipciu şi Tănase"
Liţă Dumitru crede că Steaua nu a făcut o afacere bună atunci cînd a decis achiziţionarea lui Claudiu Keşeru: "Trebuia un vîrf adevărat, pe mine Keşeru nu m-a impresionat cu nimic. El e doar un mijlocaş, care nu are cum să fie peste Chipciu sau Cristi Tănase. În amicale n-a mişcat deloc, chiar dacă alea nu contează. E o problemă că nu a reuşit să ajungă la poartă! Oricum, Steaua se bate cu Petrolul pentru titlu".

"Pe viaţă şi pe moarte"
Ionuţ Chirilă, tehnicianul Chiajnei, vrea să producă surpriza în primul meci oficial din 2014, contra Stelei: "E o echipă puternică, dar noi nu avem ce să pierdem şi trebuie să luptăm pe viaţă şi pe moarte. Pentru noi acest meci este ca un bonus, trebuie să ne concentrăm foarte bine şi să exploatăm tot ce ne poate oferi acest meci".

Laude de la Hizo
Viorel Hizo, fostul antrenor al celor de la Vaslui, e convins că roş-albaştrii au dat lovitura după ce au semnat cu Lucian Sînmărtean: "O să fie un jucător-cheie, cred că şi-a dorit mult să ajungă la Steaua. Are tot ce îi trebuie ca să joace la un asemenea nivel. O să crească forţa în atac a echipei. Luci loveşte mingea perfect, cu ambele picioare, dar nu şutează prea des. Oricum, aportul său ofensiv este foarte mare".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (12)
simohayha
simohayha  •  13 Februarie 2014, 01:07
Postat de spadan pe 11 Februarie 2014, 10:11

Stadionul este in sectorul 5, dupa umila mea parere.

Categoric, sectorul5!

roccohero
roccohero  •  11 Februarie 2014, 17:35

Toti stelisti la stadion.

corectu
corectu  •  11 Februarie 2014, 15:47

buldogul_rosu (594 comentarii) Steaua a vândut până acum 55 de bilete pentru meciul cu Concordia Chiajna, din Ghencea. Campioana a încasat 720 de lei..... (prosport) Ptiu! Citesti asa ceva? Jenant.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează