FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Căpitanul din Liga 1 și-a anunțat retragerea din echipa națională: „Au fost ani frumoși, dar e corect să las locul celor tineri”

Armaș, într-un meci amical împotriva României / FOTO: Imago
Armaș, într-un meci amical împotriva României / FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 19:02 / Actualizat joi, 09 martie 2023 19:02

Igor Armaș (35 de ani), căpitanul celor de la FC Voluntari, și-a anunțat retragerea din echipa națională a Republicii Moldova.

Igor Armaș a decis să îți concentreze toată atenția la echipa de club. Fundașul central lasă în urmă o carieră impresionantă la prima reprezentativă a Moldovei, acolo unde a purtat banderola de căpitan și unde ocupă locul secund în topul all-time al selecțiilor, 83.

Afară, afară, cu Chivulete din arbitraj!
editorial dan udrea
Afară, afară, cu Chivulete din arbitraj!

Igor Armaș s-a retras din națională 

„Vine un moment când trebuie să te dai la o parte, pentru a oferi locul tinerilor fotbalişti! În toţi anii în care am reprezentat echipa naţională am încercat să dau totul pe teren, astfel să le mulţumesc oamenilor, care cu adevărat susţineau echipa ţării!

Am ajuns la o vârstă când nu pot să ajut echipa sută la sută şi am decis că aşa va fi corect, ca la lotul naţional să fie convocaţi jucătorii care sunt cei mai buni la momentul dat şi care sunt gata să se dedice în totalitate echipei!

Au fost mulţi ani la rând, ani frumoşi şi o mândrie să reprezint ţara în care m-am născut şi simt că în multe momente puteam să fac mai mult sau aş fi vrut să fac mai mult pentru a avea rezultatele pe care le merită suporterii şi oamenii acestei ţări”, a spus Igor Armaș, potrivit Federației de fotbal din Moldova.

Unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul moldovenesc, Igor Armaș, și-a anunțat retragerea de la echipa reprezentativă a Moldovei. Fostul capitan al tricolorilor a îmbrăcat de 83 de ori tricoul Echipei Țării, pentru care a marcat 6 goluri. Îți mulțumim, căpitane!
- Comunicatul Federației de Fotbal din Moldova

VIDEO. Cele mai interesante informații înainte de Chindia - FC Voluntari 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica a reacționat imediat după decizia din cazul Sepsi vs FCU Craiova

EXCLUSIV Halucinant! Căpitanul Achim a pariat pe înfrângerea echipei sale la un meci de Liga 1: a dat gol în memoria bunicului său, dar a pierdut banii la ultima fază. „Sunt blestemat. Îmi vine să plâng”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  10 Martie 2023, 12:25

la fel ca anonimul asta, si eu m-am retras din echipa scarii de bloc ca nu mai puteam sa-i ajut (m-am mutat de la tara la capitala), da' nu m-am apucat sa dau sfara in lume

johny2003
johny2003  •  09 Martie 2023, 19:42

Are nevoie edy in locul lui Chiriches, ca e accidentat! )))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează