FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 2-1

VIDEO Igor Armaș nu uită și nu iartă: „Edjouma trebuia eliminat, chiar și după meci! N-am nevoie de scuzele lui”

Articol de , - Publicat marti, 21 februarie 2023 07:55 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 09:19

Igor Armaș, 35 de ani, și-a revenit după intrarea brutală a lui Malcom Edjouma, de la meciul Voluntari - FCSB (1-2), când s-a ales cu vânătăi și zgârieturi pe față. 

Căpitanul moldovean de la FC Voluntari a fost integralist în partida din Bănie, scor 1-2 cu FCU Craiova, iar la final a acuzat lipsa de reacție a comisiilor abilitate după gestul violent al jucătorului roș-albaștrilor.

Mititelu încă speră la play-off: „Refuz să cred că Burleanu lasă lucrurile așa!” + noi contre cu galeria: „«Gogoașă» să-și caute serviciu, că nu mai primește bani de la mine”
FCU Craiova - Voluntari 2-1
Mititelu încă speră la play-off: „Refuz să cred că Burleanu lasă lucrurile așa!” + noi contre cu galeria: „«Gogoașă» să-și caute serviciu, că nu mai primește bani de la mine”

VIDEO Igor Armaș nu-l iartă pe Edjouma: „N-am nevoie de scuzele lui”

Armaș a taxat și faptul că Edjouma nu și-a cerut scuze direct lui, preferând să transmită un mesaj în social media, a doua zi după intrarea horror.

N-am nevoie de scuzele lui. Nimeni nu a sunat! E bine că am scăpat. Timpul și staff-ul medical de la echipă au făcut ca eu să arăt bine acum. 

Ați văzut că toată lumea a zis că a fost de cartonaș roșu. Din păcate, la noi, nu există o comisie care să analizeze și după ceea ce se întâmplă. A mai fost o situație la UTA cu Botoșani, când un jucător l-a scuipat pe un altul în față (n.r. - Șeroni pe Benga), nu s-a întâmplat nimic apoi! Este inadmisibil. 

Și în cantonament, în Antalya, am plecat cu toții ca frații, de la patru echipe, dar, acum, pe teren... Nu ai voie să faci așa ceva! În multe campionate, sunt comisii care analizează după astfel de gesturi", a declarat Igor Armaș.

Regrete că joacă Edjouma în continuare? N-am nicio treabă. Am înțeles că Edjouma și-a cerut scuze pe rețelele de socializare, așa o fi, pe mine nu m-a căutat. Eu spun doar că trebuie să fie dreptate, un lucru corect, ca el să fi fost eliminat.

- Igor Armaș, fundaș FC Voluntari- Ionuț Gurău, portar FCU Craiova

6goluri în 83 de selecții a reușit Armaș pentru naționala Moldovei

Igor Armaș, despre situația grea de la FC Voluntari: „Trebuie să ne scuturăm" 

FC Voluntari a strâns patru eșecuri la rând în acest start de 2023. Ilfovenii sunt conștienți că vor trage tare să evite retrogradarea. 

„Am primit două goluri foarte rapid cu FCU, în debutul părții secunde. Noi am avut două situații uriașe de a marca, la 1-0, nu știu cum de nu a intrat mingea în poartă. Este o înfrângere dureroasă pentru noi, trebuie să acumulăm puncte, fiindcă suntem într-o situație dificilă. Și urmează un alt meci, cu CSU Craiova, poate mai dificil decât acesta. Deja suntem la retrogradare. Va fi o bătălie crâncenă pentru a evita Liga 2. 

În fotbal, antrenorul răspunde de rezultate așa e organizat acest sport. E responsabilitatea noastră, în primul rând, cu același antrenor am avut rezultate bune. Trebuie să ne scuturăm. Mister cred că are încredere în noi, noi avem încredere în el. Capul sus și să ne pregătim pentru următorul meci!", a declarat Armaș după eșecul din Bănie.

29de meciuri a bifat căpitanul Voluntariului în actuala ediție pentru ilfoveni, având două reușite

VIDEO Autogolul lui Adam Nemec a decis meciul FCU Craiova - FC Voluntari

Citește și: 

Antrenor ajuns la limită în SuperLigă: „Cel mai greu moment din carieră. Nicio supărare dacă o să fiu dat afară”

Nicolo Napoli, cu gândul la play-off după a treia victorie la rând: „Încercăm să câștigăm cât mai multe puncte”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
catalynn_____
catalynn_____  •  23 Februarie 2023, 13:31
Postat de forumer.47 pe 23 Februarie 2023, 00:09

Prost esti, ba randumb :))

Salut Lucică, tu incă nu ai inteles cine e vansoitan? :-))))

forumer.47
forumer.47  •  23 Februarie 2023, 00:09
Postat de doar.divizia.b pe 21 Februarie 2023, 17:20

eu sunt prost sau voi care ati jucat barajul anul trecut? anul asta promovati la tas? daca nu promovati e clar ca va desfiintati ahahahahaha pai cum sa vorbesti de cartonas rosu cand in anglia tocmai a fost lovit in cap azpilicueta si nici ala n-a luat rosu cu tot cu var. zi desteptule care e diferenta, mai ales ca cel care l-a lovit pe azpilicueta nu a lovit nici mingea. voi nu aveti argumente de aia sunteti umiliti *** pe aici de fiecare data hahahaha i'm lovin it

Prost esti, ba randumb :))

elgabri
elgabri  •  21 Februarie 2023, 20:27

Comisia de Disciplina *** de Gigi !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează