FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl încurcă! » De ce nu își permite Gâlcă să menajeze nici un fotbalist înaintea etapei ce va decide campioana!

Prepeliță și Momcilovici se duelează pentru primul trofeu al sezonului
Prepeliță și Momcilovici se duelează pentru primul trofeu al sezonului

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2015 00:00

Antrenorul Stelei va folosi cea mai bună formulă de echipă împotriva Pandurilor, în ultimul act al Cupei Ligii.

Roș-albaștrii n-au prea mult timp de odihnă după victoria de la Brașov. Ei vor disputa miercuri seara finala Cupei Ligii împotriva celor de la Pandurii, pe Arena Națională.

Costel Gâlcă e decis să mizeze pe cel mai bun "11" pe care-l are la dispoziție în acest moment, dorindu-și enorm să obțină primul trofeu din scurta sa carieră de antrenor.

Roș-albaștrii trebuie să se recupereze repede și după finala de poimîine avînd în vedere că în etapa viitoare se va decide în mare parte campioana Ligii 1. Steaua va juca acasă cu FC Botoșani, iar ASA va evolua la Giurgiu, împotriva Astrei. Ambele meciuri sînt programate duminică, de la ora 21:00.

În ultima rundă, cele două formații au șanse minime să se mai încurce. Mureșenii vor evolua pe teren propriu cu Oțelul, o formație deja retrogradată și care se va destrăma în această vară.

Bucureștenii vor da piept cu CSMS la Iași, o echipă rămasă fără nici un obiectiv în acest final de sezon, după ce s-a salvat de la retrogradare, dar a rămas fără șanse de a mai prinde Europa.

Arlauskis şi Pintilii nu vor să rişte

Fiecare dintre finalistele de miercuri are cîte un fotbalist important în dubiu. La Steaza, Arlauskis încă acuză dureri mari la umăr şi în ciuda tratamentelor din ultima perioadă, nu a putut evolua la Braşov. E puţin probabil ca el să rişte o recidivă, ţinînd cont că peste două săptămâni e liber de contract.

La Pandurii, în aceeași situaţie e Mihai Pintilii, care a urmat o perioada de refacere la o clinică din Bucureşti. Chiar dacă nu s-a pregătit normal de mult timp, ar putea fi folosit cu Steaua, numai că nu doreşte să se expună unei noi accidentări, care l-ar scoate din calcule pentru meciul Irlanda de Nord - România, din 13 iunie, dar şi pentru clubul la care urmează să se întoarcă, Al Hilal.

Echipa probabilă pentru finala cu Pandurii

V. Cojocaru - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Rusescu

Echipa probabilă pentru meciul cu FC Botoşani

V. Cojocaru - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, L. Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, G. Iancu - Rusescu

Citește și:

Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Mai 2015, 23:21

sper sa castigam macar astea 2 cupe

khal_37
khal_37  •  18 Mai 2015, 17:20
Postat de Popa Corneliu pe 18 Mai 2015, 11:16

vedeti de sunteti acuzati de manipulare? Pentru pastrati numai postarile care va convin, restul le stergeti si apoi lansati pe forum ca 75% din postari au fost an ti Steaua!! Nu0i asa dlor de la IT?

De ani de zile poarta acest razboi meschin si josnic pornit la comanda celor din frf si de la mapn. Ani si ani de articole tendentioase, defaimatoare, de statistici mincinoase, un lunsaj mediatic fara precedent impotriva conducatorilor Stelei,a jucatorilor ei si nu in rand a suporterilor, pe care, din nefericire, in mare parte au reusit sai indeparteze de echipa. Ani si ani de dezinformari, de minciuni si ura. Asa a ajuns presa in Romania, la fel ca si pe vremuri, condusa de actualul sistem securisto-comunist(cum o sa cenzureze acest epitet o sa-i zic actualul sistem la vremuri noi...tot ei). Joma & friends stiu de ce. Stiu de ce si Centrul de Excelenta se va muta la tg mures, si de ce patronul de la Joma finanteaza a.s.a., si de ce toti arbitrii poarta echipamente Joma.... Ne cred pe toti prosti nea Popa, isi bat joc pe fata de noi. Astfel stateau lucrurile daca suporterii din Bucuresti ieseau inca de la inceput pe strada sa protesteze...dar ei ce au facut? S-au aliat cu armata si nu mai sustin Steaua ascunzandu-se in spatele afirmatiilor puerile ale generalilor burtosi prin trambita Talpan...

dora
dora  •  18 Mai 2015, 12:19

In primul 11 de la finala Cupei Ligii s-ar putea sa apara si Papp ori Tamas iar atacant va fi Tucudean, Rusescu urmind a fi menajat pentru meciul de campionat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează