FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl vrea cu orice preţ în finala campionatului » Reghecampf vrea să îl forţeze pe Pintilii

Articol de - Publicat miercuri, 04 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 decembrie 2013 10:46

Reghecampf îl va forţa pe Pintilii şi intenţionează să mizeze pe el în "dubla" cu Astra dinaintea Crăciunului.

Evoluţia lui Neagu în partida cu Petrolul l-a făcut pe Laurenţiu Reghecampf să se gîndească serios să-l folosească pe Mihai Pintilii împotriva Astrei, în cele două meciuri care se vor disputa pe 18 şi 21 decembrie.

Iniţial, steliştii se gîndeau că Pintilii nu va mai evolua în acest an, însă lipsa de soluţii la centrul terenului l-a făcut pe Reghecampf să se gîndească serios să-l forţeze pe mijlocaşul de 29 de ani. Acesta s-a accidentat în partida de campionat, cu Viitorul, pe 18 octombrie, cînd a suferit o ruptură musculară. Apoi, presat ca şi acum, Reghe l-a trimis pe teren la Basel, pe 6 noiembrie, însă Pintilii a rezistat doar o repriză, după care ruptura i-a recidivat, făcînd ca stelistul să rateze "dubla" României cu Grecia.

Acum, Reghecampf are din nou nevoie de el şi aproape sigur îl va trimite pe gazon împotriva Astrei, cele două meciuri fiind extrem de importante în lupta pentru titlu. Antrenorul Stelei nu-l are la dispoziţie nici pe Filip, acesta fiind în recuperare după ce s-a operat în urmă cu două săptămîni, cînd a suferit o fractură de peroneu şi va mai putea evolua în luna martie.

Cu Petrolul, tehnicianul din Ghencea a mizat la centrul terenului pe cuplul Bourceanu - Prepeliţă, iar în repriza secundă a intrat şi Neagu. Fostul gălăţean nu a impresionat deloc şi Reghe s-a convins încă o dată că acesta nu e de Steaua.

Avînd în vedere că nici Georgievski nu mai e pe placul tehnicianului, e de aşteptat ca Prepeliţă să evolueze pe postul de fundaş dreapta. Din această cauză, Reghecampf le-a transmis medicilor să facă orice pentru a-l recupera pe Pintilii.

7 meciuri a bifat Pintilii pentru Steaua în acest sezon, în Liga 1. În aceste partide roş-albaştrii au obţinut 6 victorii şi o remiză

5 goluri în 30 de meciuri a reuşit Pintilii în sezonul precedent, în Liga 1. În acest campionat nu a reuşit să marcheze încă

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Nu mai crede în Steaua
Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, crede că Steaua are şanse de a ieşi din lupta pentru titlu mult mai devreme decît se aşteaptă: "Îmi pare rău de Reghecampf, pentru că este un antrenor foarte bun. Şi-au bătut joc de el. Steaua a fost o vacă de muls, nu neapărat de băgat bani. Au vîndut tot ce aveau mai bun. Steaua nu poate avea performanţe cu o echipă fără jucători de valoare. Dacă vor pleca şi Bourceanu, şi Tătăruşanu, va fi mai greu să tragă la titlu".

"E oboseală psihică!"
Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam, a vorbit la Fanatik despre evoluţiile slabe ale lui Nicuşor Stanciu, Nikolici şi Neagu: "Nu e vorba de criză, nu am pierdut nici un meci. Nu există o oboseală fizică, dar este o cădere de formă şi de concentrare. Este oboseală psihică! Jucătorii care intră, care au mai puţine meciuri, joacă mai slab decît cei în locul cărora intră, nu aduc plusul de valoare. Nu pot să-mi dau seama ce se întîmplă cu Nikolici. Stanciu e într-o scădere de formă de neînţeles. Noi ne aşteptam la mai mult şi din partea lui Neagu!".

2.000 de bilete vîndute cu Oţelul
Suporterii stelişti au achiziţionat doar 2.000 de bilete online pentru meciul de mîine seară, din Cupa României, contra Oţelului. Aceştia au posibilitatea să-şi cumpere tichete începînd de astăzi şi de la casele stadionului Ghencea, începînd cu ora 11:00, pînă la ora 19:00, iar mîine pînă la ora 20:30. Fanii trebuie să plătească 5 lei pentru un loc la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 30 de lei la tribuna zero. În plus, abonaţii vor beneficia de acces gratuit la acest meci.

S-a întors la Jilava
Gigi Becali a fost transferat ieri dimineaţă la Penitenciarul Jilava, unde va rămîne pînă pe 11 decembrie, apoi va reveni la închisoarea de la Poarta Albă. Acesta a fost readus la Bucureşti pentru a se putea prezenta la trei termene de judecată la instanţe diferite, Administraţia Naţională a Penitenciarelor considerînd că nu este practic ca acesta să fie adus cu maşina de la Constanţa de trei ori pe săptămînă. Patronul Stelei a fost închis pe 20 mai la Penitenciarul Rahova şi mutat pe 29 octombrie la Jilava.

Au suspendat o peluză
Steaua va juca următoarele trei meciuri din competiţiile interne, inclusiv pe cel cu Oţelul, de joi, cu o peluză goală. Comisia de Disciplină a LPF a suspendat peluza Sud din Ghencea pentru următoarele trei jocuri şi a amendat clubul cu 40.000 de lei, din cauza unor incidente petrecute în timpul partidei cu Petrolul, din Ghencea.

"Îl vor pe Rusescu, să plătească!"
Impresarul lui Raul Rusescu, Giovanni Becali, a anunţat că Sevilla nu e de acord să-l împrumute pe român şi să-i plătească în continuare salariul. "Nu mai merge aşa! Spaniolii, dacă îl cedează pe Rusescu, nu vor dori să-i suporte ei în continuare leafa. Dacă ar ajunge în Ghencea, Steaua ar trebui să se înţeleagă cu Raul în privinţa banilor", a declarat agentul pe site-ul spaniol www.estadiodesportivo.com. Cumpărat în vară pentru 2,2 milioane de euro, Rusescu nu a reuşit să se acomodeze în Spania şi în iarnă ar putea pleca din Andaluzia sub formă de împrumut.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
kily
kily  •  04 Decembrie 2013, 10:18

nu'l mai baga nici tasu pe puturosul asta in teren, pe'o vreme ca asta! astuia nu i se incalzescu muschii nici la 42'C la umbra, darmite pe zapuseala asta! nu cred ca are o medie de minute/meci mai mare de 45-50 minute. asta nu inseamna ca nu o face cu talent atunci cand ne onoreaza cu prezenta lui...

superstar20
superstar20  •  04 Decembrie 2013, 10:02

Fara Pintilii, Steaua nu are forta. Steaua s-a schimbat radical dupa venirea lui Pintilii. Marii specialisti, marile glorii ale Stelei ironizau acest transfer, spuneau ca Pintilii nu poate juca in acelasi timp cu Bourceanu. Iar Pintilii si Bourceanu formeaza cel mai cuplu de mijlocasi centrali din Romania, cu ei pe teren Steaua a castigat la pas titlul si a castigat grupa in Europa League. Sper sa fie apt pentru meciul cu Astra. Cu el pe teren Steaua bate sigur Astra.

speedy73
speedy73  •  04 Decembrie 2013, 09:58

bai frate...parca era vorba de pintilii, astra, final de sezon...ce naiba cauta fragmentul despre puscarias? chiar credeti ca nu putem dormi de grija lui? ca ne intereseaza daca e la poart alba sau la jilava? ziaristii lu' peste...."noua ne pasa de sport"...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează