FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA 1-0

Ilie a discutat cu suporterii în Ghencea » Dialog cu fanii la miezul nopţii

Articol de , - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Steaua a fost aşteptată în Ghencea, la reîntoarcerea de la Urziceni, de un grup de suporteri nemulţumiţi de înfrîngere.

Jucătorii Stelei au părăsit Urziceniul, după înfrîngerea cu Unirea, în huiduielile şi apostrofările fanilor. S-au urcat în autocar şi după aproape o oră au ajuns în Ghencea. Aici au dat peste alt grup de fani, care a venit să discute cu Stancu şi compania, dar şi cu antrenorul.

Deşi era miezul nopţii, Ilie Dumitrescu a coborît din autocar şi a mers să dialogheze cu suporterii, ferindu-i însă pe fotbalişti de o întîlnire faţă în faţă cu aceştia. Antrenorul a avut un dialog interesant cu susţinătorii:

Fanii: Ilie, ce se întîmplă cu Steaua, cum e posibil să pierzi în faţa unei echipe adunate peste noapte?
I. Dumitrescu: Vă înţeleg supărarea, aveţi tot dreptul să fiţi dezamăgiţi după acest joc...

Fanii: Nu mai putem să rezistăm situaţiei, sîntem supăraţi...
I. Dumitrescu: Vreau să ştiţi că mai supăraţi decît voi sînt eu. Eu sînt cel mai supărat şi eu sufăr cel mai mult.

Fanii: De 4 ani nu mai luăm nici un trofeu, sîntem disperaţi şi nu ştim dacă jucătorilor şi altora de la club le pasă atît de mult.
I. Dumitrescu: Băieţi, vreau să vă spun ceva foarte sincer. Repet, vă înţeleg supărarea, dar voi vă duceţi acum acasă şi nu ştiu cîţi dintre voi vor avea o noapte albă aşa cum sigur voi avea eu!

"După această înfrîngere, nu numai meciul de la Liverpool devine greu, ci şi să poţi dormi, să poţi mînca şi chiar să poţi ieşi pe stradă e foarte greu"
Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua

"Nu caut şi nici nu am vreo scuză pentru această înfrîngere. Responsabilitatea e doar a mea, am intrat în vestiar şi le-am spus jucătorilor: <Capul sus!>"
Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua

Citește și:

Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Nationala
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (20)
filozoful
filozoful  •  13 Septembrie 2010, 19:37

...eeee nu v-am spus eu ca epoca lu' Pitii s-a epuizat,si s-a intrat in epoca lu'Ilie....piti v-a facut o echipa PUTERNIC ,gigi l-a dat afara...acum o sa-i vina randul lui Ilie

footballclub
footballclub  •  13 Septembrie 2010, 17:21

Asteptam toti suporterii Stelei pe steauaonline.com , cea mai noua comunitate a suporterilor, cu cele mai noi informatii, stiri de la echipa, unde discutiile sunt strict legate despre fotbal si echipa Stelei, nu Gigi Becali sau alte subiecte abordate de presa care nu au nimic in comun cu echipa noastra.

dannysukaru
dannysukaru  •  13 Septembrie 2010, 12:26

daca ramanea piturca steaua juca cu totu altceva acuma,asa dumitrescu mai prinde vreo 3- 4 meciuri din astea si ciobanasul ii face vant,si aduce pe altu care va sta iar cateva etape,si iar trece un sezon fara castigarea vreunui trofeu

Vezi toate comentariile (20)
Comentează