FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Noi tensiuni între legendele Stelei » Ilie Dumitrescu, „înțepat” de Duckadam: „Am văzut că unii își mai schimbă părerea”

Ilie Dumitrescu a mărturisit că își va face abonament la meciurile celor de la CSA Steaua
Ilie Dumitrescu a mărturisit că își va face abonament la meciurile celor de la CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 07:38

Helmuth Duckadam (60 de ani), președintele de imagine al FCSB, l-a „înțepat” pe Ilie Dumitrescu (51 de ani), după ce „Mister” a mărturisit că își va face abonament la meciurile celor de la CSA Steaua de pe noul stadion din Ghencea.

Până acum, Ilie Dumitrescu fusese de partea echipei lui Gigi Becali în războiul identitar cu CSA Steaua, formația Armatei, însă lucrurile par să ia o întorsătură importantă, mai ales în contextul în care noua arenă din Ghencea va fi gata curând. 

„Eu nu am ce să mai zic despre ce planuri au cei de la CSA Steaua, eu rămân consecvent. Pentru că am văzut că unii își mai schimbă părerea. Păi, l-am văzut pe Ilie că s-a cam schimbat! Își ia abonament.

Eu nu am avut nimic cu CSA, nu am și nici nu o să am nimic. Deci, n-o să-mi fac nici abonament”, a afirmat Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Această echipă a CSA-ului, că va ajunge în Divizia B sau Divizia A, va rămâne tot o echipă nou înființată, care a venit de undeva, de nicăieri” Helmuth Duckadam

Ilie Dumitrescu își face abonament la CSA Steaua

Pe 19 mai, Dumitrescu a declarat că va fi abonat al noului stadion care se construiește în Ghencea: „Vreau să-mi fac abonament pe noul stadion. Pentru Steaua, Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Vreau să mă duc să-i văd pe ei. Mă aștept să fie arena plină”.

VIDEO Ilie Dumitrescu s-a destăinuit în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia: „Visul meu a fost să fiu antrenor la Steaua”

Citește și alte știri despre Steaua:

FCSB. Duckadam, revoltat de propunerile lui Victor Pițurcă și Florin Talpan: „FCSB e Steaua! O echipă din Liga 4 nu există”

Nervi în direct la TV » Dispută între Victor Pițurcă, Ilie Dumitrescu și Radu Naum: „Nu contează ce crezi tu” / „Ilie al meu îi zicea: «Așa e, da»”

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  21 Mai 2020, 11:59

Ilie probabil vrea sa vadă aplicații ale trupelor NATO sau trageri pe timp de noapte (la lumina nocturnei!). Ce altceva poți face intr-o unitate militară sinistra, înființata abuziv de ocupantul sovietic in 1947!! Unde in UE mai exista armata in sport și stadioane in cazarma??? Poate prin Coreea de Nord sa mai fie ca in Romani!!!

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  21 Mai 2020, 09:53

Se scufunda corabia iar Gigi scoate ultimii "ostasi" la inaintare. OUT de pe Steaua, OUT de pe stadionul Arcul de Triumf, banii nu mai vin, performante nici atat. Se va termina si procesul pentru despagubiri si vom vedea cum Gigi va spune pe toate televiziunile ca el a vrut sa faca bine, sa ajute statul, insa forte oculte are ceva cu el. Va termina si DNA-ul dosarul pentru terenuri, si-l vom vedea cum va spune ca el pleaca din tara si ca Romania va pierde o valoare. Cat despre Duckadam? Wait for it! In maxim 12 luni ne va spune cum el mereu considera ca CSA este Steaua. Suntem in 2020, nu se mai poate ca Gigi becali sa se foloseasca de bunurile statului pentru propriul profit si prejudicierea proprietarului. Auzi la el...ca de ce sa se foloseasca Federatia de rugby de acel stadion :)) . Oare pentru ca statul l-a facut pentru rugby si Federatia Romana de Rugby este proprietarul?

115486966066476
Edi Girnita  •  21 Mai 2020, 12:23
Postat de Traian Pavelescu pe 21 Mai 2020, 11:59

Ilie probabil vrea sa vadă aplicații ale trupelor NATO sau trageri pe timp de noapte (la lumina nocturnei!). Ce altceva poți face intr-o unitate militară sinistra, înființata abuziv de ocupantul sovietic in 1947!! Unde in UE mai exista armata in sport și stadioane in cazarma??? Poate prin Coreea de Nord sa mai fie ca in Romani!!!

Nea Traiane,ai auzit de echipe similare din Rusia sau Bulgaria? Și ,să știi ,că au suporteri,nu gluma!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează