FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, scandal ÎN DIRECT cu Gigi Becali: „Ți-am dat foarte mulți bani împrumut! Nu ești sănătos, îți spun clar!”

Ilie Dumitrescu, schimb tăios de replici cu Gigi Becali +23   FOTO
Ilie Dumitrescu, schimb tăios de replici cu Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 23:15 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 09:09

Gigi Becali (62 de ani) și Ilie Dumitrescu (51 de ani) au avut un schimb tensionat de replici, după finala Cupei României câștigată de FCSB în fața lui Sepsi, scor 1-0. 

După plecarea lui Helmuth Duckadam de la FCSB, relația dintre Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-a răcit. Patronul celor de la FCSB a spus că Ilie a criticat situația pentru că „are și el o fărâmă de invidie”, iar declarația l-a deranjat pe fostul mare atacant al naționalei. Cei doi au reglat conturile printr-un dialog lung, în emisiunea Fotbal Club, de la Digisport.

Dialogul dintre Gigi Becali și Ilie Dumitrescu

  • Ilie Dumitrescu: Dacă are ceva să îmi zică, sunt aici, vorbim direct. E o prezență constantă în emisiuni, putem discuta. Încearcă să te calmezi și tu puțin. Unde e invidia? Vorbești câteodată prostioare.
  • Gigi Becali: Am avut o problemă când am dat publicității banii câștigați de Helmut. Am făcut-o pentru că Ilie a fost tot timpul de partea noastră, ne-a susținut, e corect și drept să înțeleagă. Helmuth a câștigat 350.000 de euro.
  • Ilie Dumitrescu: Încearcă să te concentrezi puțin, ești euforic acum. M-a amuzat când mi-ai spus că eram invidios. În relația mea cu tine, eu nu am câștigat 5 bani.
  • Gigi Becali: Cum, nu ai câștigat din terenuri?
  • Ilie Dumitrescu: Știi că pentru mine era zona defavorizată Pipera atunci, la țară. Eu stăteam pe strada Paris. Ți-am dat foarte mulți bani împrumut. Nu aveai bani să îmi dai înapoi și mi-ai dat teren.
  • Gigi Becali: Tu dădeai bani împrumut unuia care nu avea să ți-i dea înapoi?
  • Ilie Dumitrescu: Eu îți împrumutam să te ajut. Chiar nu am invidie pe tine. Nu ești sănătos, îți spun clar! Dacă tu crezi că am invidie pe ce faci tu sau pe ce ai tu...
  • Gigi Becali: Nu știu cum să o numesc. O invidie inofensivă.
  • Ilie Dumitrescu: Eu tot timpul m-am bucurat de realizările celor cu care m-am intersectat. Am venit la Steaua, am vrut să te ajut. Nu am vrut bani, nu am luat niciun bonus, niciun bon de benzină.
  • Gigi Becali: Eu te ajutam și tu mă ajutai.
  • Ilie Dumitrescu: Eu am venit într-un moment în care am pus o singură condiție. Să mă lași să îmi fac treaba și să nu ne contrazicem în presă.
  • Gigi Becali: Vezi cât de important a fost pentru tine să antrenezi Steaua, dacă nu ai uitat nici după atâția ani?
  • Ilie Dumitrescu: Am venit eu sau m-ai chemat tu? Eu voiam să discutăm amândoi de față. Nu am invidie. Stop și felicitări! Ai făcut o treabă foarte bună că i-ai adus pe Neubert și Petrea.
  • Gigi Becali: Ai spus că nu mai recunoști echipa asta, că nu mai are identitate. Ce ușor e să vorbești la televizor despre fotbal...
  • Ilie Dumitrescu: Eu mi-am câștigat statutul ăsta, prin ce am făcut ca jucător. Să fiu o persoană autorizată și să pot să comentez.
  • Gigi Becali: Dar și eu mi-am câștigat statul de conducător de fotbal, am câștigat Cupa României!
  • Ilie Dumitrescu: Păi, cine a contestat statutul tău?! Eu am spus-o, dacă tu nu mai vrei performanță, ești stăpân la echipa ta, la jocul tău.

VIDEO SCANDALOS Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

GALERIE FOTO Calea ferată Otopeni - Gara de Nord, la un pas de finalizare! Imagini noi: „S-a montat ultimul puzzle” » Când va fi aceasta funcțională

VIDEO. FCSB sărbătorește câștigarea Cupei României

Citește și alte știri despre FCSB: 

Becali nu se dezminte: „Nu-i mare lucru victoria, bucuria o reprezintă ăia 300-400.000 de euro. La mine la buzunar!”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (49)
farasportincazarma
farasportincazarma  •  23 Iulie 2020, 10:56

Ce blestem o fi pe Romania sa fie mereu la coada, exceptia negativa, rusinoasa. Romania a ramas ultimul bastion din Europa al sportului de tip stalinist, facut in unitati militare. Nu mai este nicio echipa in statele foste socialiste (Polonia, Ungaria, Cehia, etc) care sa mai apartina de unitati militare, nu mai este permis amestecul armatei si politiei in sportul profesionist. Nici macar in mama Rusia, TSKA si Dinamo Moscova nu mai au absolut nicio treaba cu armata si politia. Doar Romania este exceptia rusinoasa. De ce? Pana cand?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 Iulie 2020, 10:38

George Becali a cam luat multi bani de la genaratia de aur a Stelei, de la Ilie Dumitrescu, Gheorghe Hagi mai nou de la Olaroiu si finul Radoi. Da fariseule banii inapoi oamenilor ca i-ai rotit destul ! Te mai miri de ce nu merge echipa......esti dator ...plateste datoriile !

123933885588721
Con Dasca  •  23 Iulie 2020, 10:29

Bravo Ilie ca i-ai spus adevarul lui Gheorghe in fata .Sa vadă lumea cât de fariseu este pe cea mai galonată echipa din România . A umilit nas , fin , suporteri se crede buricul pământului vine sa spună de morala. Sincer îmi este scârbă de acest Gheorghe unde ai mai văzut in lumea asta ca patronul sa își trimeata badigarzi sa bată suporteri sa nu-l mai înjure . Păcat Ilie ca i-ați ținut partea nu merita nimic acest Gheorghe .

Vezi toate comentariile (49)
Comentează