FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ilie Iordache: "Am venit la Rapid ca să rămîn" ;)

Ilie Iordache, Iordache, Rapid
Ilie Iordache, Iordache, Rapid

Articol de , - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Iordache e bucuros că va juca în Giuleşti, spune că a ales cu sufletul şi că intenţionează să joace în alb-vişiniu şi din vară încolo

"Nu sînt aici pentru a mă face eu remarcat! Mă voi pune în slujba echipei şi voi da totul la fiecare partidă. Contractul meu e pe 6 luni, însă mi-aş dori să stau mai mult" sînt primele fraze ale lui Ilie Iordache (24 de ani) în calitate de rapidist. Mijlocaşul nu consideră că revenirea în Liga I reprezintă un pas înapoi în cariera sa: "Nu e nici o diferenţă între campionatul din Grecia şi cel din România şi nici între AEK şi Rapid. Fanii din Giuleşti sînt cei mai tari şi îi asigur că ştiu ce înseamnă să îmbraci tricoul alb-vişiniu".

"E rapidist de mic"
Deşi fotbalistul s-a ferit să facă declaraţii de dragoste noului său club, apropiaţi ai lui şi foşti colegi de la Craiova şi Pandurii susţin că mijlocaşul e suporter al celor din Grant încă de mic: "Ne disperase în vestiar cu Rapidul lui. Culmea e că meciurile cu giuleştenii îl motivau cel mai tare. Cred că voia să impresioneze pentru a se transfera acolo".

Mijlocaşul născut şi crescut în cartierul bucureştean Pantelimon a efectuat ieri primul antrenament sub comanda lui Nae Manea, iar aseară urma să semneze înţelegerea. Antrenorul e bucuros că în sfîrşit i-a fost adus un mijlocaş lateral: "E un fotbalist bun, care ne va ajuta mult pe benzi. În tur, acesta a fost punctul nostru slab". Iordache va fi folosit pe stînga, Herea urmînd să fie mutat în banda dreaptă.

Visează iar la Niculae
Ca în fiecare pauză competiţională, George Copos spune că încearcă să-l împrumute pe Daniel Niculae (27 de ani) de la Auxerre. "Eu ţin foarte mult la Nico şi voi discuta cu el, dar totul depinde de contract. Nu ştiu dacă vreun club din România poate să-i plătească lui un salariu de 500.000 de euro pe an. Aş vrea să-l împrumut pînă la vară", a zis Copos pentru Adevărul.

Renzo către Manea: "Luni ai lotul complet"
Proaspăt instalat în funcţia de manager sportiv, Renzo Rossi i-a promis lui Nicolae Manea că se va implica personal în transferuri: "Pînă luni, cînd echipa va pleca în Turcia, vreau ca domnul Manea să aibă lotul complet. Totuşi, să nu se înţeleagă că dacă a venit Rezzo Rossi, a venit ". (Alexandru Răducanu)

Gauracs a pus piciorul în prag!
Blocat de agentul său, care cerea aproape jumătate de milion de euro, letonul Edgars Gauracs (21 de ani) s-a certat cu acesta pentru a putea veni la Rapid. Vîrful i-a anunţat pe giuleşteni că în seara asta va ajunge la Bucureşti pentru a semna contractul. Atacantul primise ultimatum din partea conducerii rapidiste. "Rapid nu stă în nici un jucător şi dacă pînă duminică Gauracs nu ajunge, atunci să fie sănătos!", a zis Renzo ieri.

Noutăţi din Giuleşti
- Copos regretă negocierile cu Stache: "Am pierdut timp cu acea tranzacţie, am fost transparenţi şi ne-am pus multe speranţe într-o finalitate. Eu vreau mai multi acţionari, dar din păcate nu se poate. Nimeni nu şi-a manifestat interesul de a veni lîngă mine".
- Patronul Rapidului a fost ieri în cantonamentul giuleştenilor. Copos a discutat minute bune cu Manea şi cu jucătorii, cărora le-a transmis din nou că-şi doreşte titlul.
- Mijlocaşul lui AEK Atena, Tam Nsaliwa (28 de ani), e aşteptat la Bucureşti pentru a semna cu Rapid. "Pînă nu parafăm actele nu mai spunem nimic", a zis Ion Taban, preşedintele CA Rapid.

Citește și:

Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Nationala
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (2)
maxone42
maxone42  •  29 Ianuarie 2010, 08:30

Bine'ai venit in Giulesti Iordache.

 •  29 Ianuarie 2010, 02:04

ne abureste copos cu nico dar nu il mai crede nimeni. el nu e in stare sa ia jucatori gen ferfelea sau varga si vrea sa-l aduca pe nico. ar fi prea frumos dar n-avem nicio sansa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează