FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Năstase: „Nu m-a îndepărtat Ceaușescu și mă îndepărtează Becali? Distruge echipa când joacă mai bine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 13:13

Ilie Năstase a vorbit despre situația de la FCSB, unde Gigi Becali l-a îndepărtat pe Narcis Răducan din funcția de director sportiv al clubului. 

Fostul mare jucător de tenis l-a criticat pe patronul FCSB pentru decizia sa și consideră că acesta nu se va schimba niciodată. 

„Becali nu are cum să mă îndepărteze de FCSB. Nu m-a îndepărtat Ceaușescu și mă îndepărtează Becali? Băiatul ăsta, Gigi, câteodată, se trezește să vorbească și să facă rău echipei exact când merg lucrurile. Nimeni nu o să îl schimbe, nici măcar Dumnezeu. A greșit cu plecarea lui Narcis Răducan, el cred că se pricepea la fotbal”, a spus Ilie Năstase, la TV Pro X.

„Nu-mi place sistemul cu play-off” 

Ilie Năstase nu e de acord cu sistemul play-out/play-off din Liga 1: 

"Mie nu îmi place sistemul ăsta. Nu știu de ce l-am pus în practică în România. 

Mă gândesc că ăla care câștigă sezonul regulat cu 10-15 puncte înainte de play-off, ăla trebuie să câștige campionatul. Sunt niște băieți care au muncit și nu poți să le iei jumătate din muncă. Mi se pare injust sistemul ăsta. Poate joci bine tot anul și vine play-off-ul și poate joci slab acolo”, a mai spus Ilie Năstase. 

Vezi și:

Emeric Ienei are probleme serioase de sănătate: „Abia mă pot plimba. Trăiesc cu medicamente și cu calmante” + Surprins de plecarea lui Narcis Răducan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
protech
protech  •  11 Noiembrie 2019, 13:33
Postat de Cris Juganaru pe 06 Noiembrie 2019, 14:56

Mda! Nastase, alaturi de federatiile din cele mai importante campionate ale continentului (Spania, Anglia, Italia, Germania etc.), nu prea inteleg valoarea sistemul play-off (si nici de ce se joaca mondialul dupa grupe). Vorbind serios, si mie imi place sistemul play-off, dar doar din motive subiective (vreau sa vad cat mai multe derby uri, desi dupa jumatate de campionat cele mai titrate echipe din campionat nu erau calificate in play-off), caci obiectiv acest sistem nu este nicidecum mai valoros sau eficient.

Trebuie sa judeci cu aceeasi masura. Cand dai exemple de campionate care nu au adoptat acest sistem, trebuie, totusi, sa fii realist. Pai Spania, Anglia, Germania, Italia, au ele problemele pe care le are fotbalul romanesc? In campionatele astea exista atatea echipe bune, si cu traditie, cu potential, incat poti face liga 1 de 28 de echipe daca vrei. La noi si daca il faci cu 18, tot iese o mizerie cu 6 sate in prima liga. Ca sa revenim la sistemul cu 18, sau 16 dar fara play off-play out, trebuie sa mai treaca niste ani. Abia dupa cativa ani am putea sa luam in considerare discutia despre asta. Pana atunci sa ne bucuram de meciurile tari, cate 4 pe sezon.

2844857385538462
Marian Manole  •  06 Noiembrie 2019, 23:47

Nea Ilie vezi-ti in continuare de *** tale și lasal pe cioban cu treaba lui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

loko1
loko1  •  06 Noiembrie 2019, 20:18
Postat de blatistu49 pe 06 Noiembrie 2019, 15:20

desi a fost bagat la Facultate ciobanul nu se lasa ...continua mai departe ...

Cred că va termina facultatea,dacă va continua în acest ritm.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează