FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPARTAK TRNAVA, JOI, 20:45, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Încă o ţeapă de la MM: unde a dispărut Georgievski?

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 iulie 2012 20:32

Singurul transfer realizat de managerul Mihai Stoica în această vară e trecut deja la capitolul "achiziţii ratate".


Deşi Reghecampf a avut mari probleme în defensivă, pe partea dreaptă, în ambele meciuri din Liga 1, macedoneanul nici măcar n-a fost vreodată oprit în lotul de 18.

Singurul transfer realizat de managerul Mihai Stoica în această vară e trecut deja la capitolul "achiziţii ratate".

Deşi Reghecampf a avut mari probleme în defensivă, pe partea dreaptă, în ambele meciuri din Liga 1, macedoneanul nici măcar n-a fost vreodată oprit în lotul de 18.


Steaua - Chiajna 1-0. Dumitraş a jucat fundaş dreapta şi a făcut-o extrem de prost, fiind criticat atît de Gigi Becali, cît şi de Reghecampf. Pe bancă, nici un fundaş dreapta de meserie.

Astra - Steaua 3-4. Martinovici, folosit ca fundaş dreapta, a jucat catastrofal, a greşit la toate golurile şi a fost schimbat în repriza a doua, Reghecampf preferînd să abordeze finalul fără un fundaş dreapta de meserie!

La ambele meciuri, Daniel Georgievski, fotbalist pe care Mihai Stoica l-a adus pentru a acoperi absenţa lui Gabi Matei, nici măcar n-a fost oprit în lotul de 18 de către Reghecampf. Georgievski a dezamăgit crunt în meciurile amicale din Austria şi nici la antrenamente nu l-a convins pe Reghe că merită măcar să-l ia în lot.

Georgievski este ultimul nume pe o listă lungă cu jucători aduşi de MM care au dezamăgit, dovedindu-se a fi mari ţepe pentru club. În fruntea acestei liste se află Andrey şi Elton, cei doi brazilieni aduşi la începutul anului 2007.

CV submediocru
Daniel Georgievski (24 de ani)
- născut în Australia, la Blacktown
- în perioada 2007-2010 a evoluat la formaţia croată Medjimurje
- între 2010 şi 2012 a jucat tot în Croaţia, la Sibenik, cu care a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga 2
- în vara lui 2011 a dat probe de joc la două formaţii din Cipru, care l-au refuzat
- are 7 selecţii în echipa naţională a Macedoniei

Echipa-tip a ţepelor lui Mihai Stoica all-time
Andrey - Georgievski, Tudose, Curt, Ochiroşii - Saban, D. Popa, Cristocea - Elton - Tatu, Burdujan

2,35 milioane de euro au costat cei 11 jucători, cel mai scump fiind Elton, 1,2 milioane

ALTE RATEURI ALE LUI MIHAI STOICA
L-a refuzat pe Goian
La începutul anului 2005, în timp ce se afla în cantonament cu Steaua în Cipru, Mihai Stoica a fost sunat de Gigi Becali, care l-a întrebat ce părere are despre Dorin Goian, care atunci evolua la FCM Bacău. "N-are ce să caute la noi, e bun doar pentru echipe care se apără, că el respinge toate baloanele cu capul. Să nu-l luăm!", i-a spus MM, însă Becali n-a ţinut cont de sfatul său, l-a achiziţionat, iar Goian a devenit unul dintre cei mai buni stoperi care au evoluat în Ghencea în ultima perioadă.

N-a crezut în Maicon
În mai 2011, Mihai Stoica a decis să nu activeze clauza de cumpărare definitivă a brazilianului Maicon, luat de Steaua sub formă de împrumut de la Volin Luţk. Maicon a revenit la gruparea ucraineană, a făcut un sezon fabulos, marcînd 15 goluri, iar în urmă cu o lună a fost achiziţionat de Şahtior Doneţk!

I-a făcut praf pe Wesley şi Sînmărtean

Chiar în această vară, într-o discuţie purtată la reşedinţa lui Gigi Becali, la care a fost prezent şi Narcis Răducan, alături de Virgil Becali, Mihai Stoica i-a desfiinţat pe Wesley şi pe Sînmărtean atunci cînd s-a pus problema dacă Steaua să facă o ofertă pentru ei. "Du-te, bă, de aici, cu puşcăria ta de fotbalist!", s-a răstit MM la Narcis, cînd acesta încerca să-l convingă pe Gigi că Sînmărtean merită luat. "În plus, dacă îl aducem pe Wesley vom avea probleme, pentru că stă numai în cluburi, bea de rupe" a fost caracterizarea lui MM pentru brazilian.

Nu l-a vrut pe Dănălache, care are China la picioare
Gigi Becali l-a dorit la Steaua pe fostul jucător al Unirii Urziceni, Dănălache, însă MM s-a opus. Ce face azi atacantul? E cel mai bun fotbalist al campionatului Chinei, avînd 15 goluri marcate în 19 etape pentru Jiangsu Sainty, echipă care se află pe locul 2, la doar două puncte de gruparea antrenată de Marcello Lippi. Dănălache e golgeter la zi într-un campionat în care evoluează Drogba şi Anelka.

Şi alţii au luat ţepe
Jucător Cine l-a adus
B. Keca W. Zenga
Tudela, Parpas Stoichiţă
Onofraş Ilie Dumitrescu
Todorov Piţurcă
G. Tall Stoichiţă şi Panduru
Abel Moreno Adrian Ilie
Grzelak, Tininho, Bibişkov Marius Ianuli

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Du-te, bă, de aici!” » Ce-l entuziasmează pe Gigi Becali: „Se adeverește ce am prevăzut eu”
Europa League
„Du-te, bă, de aici!” » Ce-l entuziasmează pe Gigi Becali: „Se adeverește ce am prevăzut eu”
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Campionate
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (67)
sibelius
sibelius  •  31 Iulie 2012, 17:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Eu ma mir ca l-au bagat pe Curt in echipa lui MM...

stelist1986
stelist1986  •  31 Iulie 2012, 17:43

Genonchio a zis ca nu-l ia pe inaptul ala de Toni pentru ca aduce un fundas "mai tanar si mai de nationala". Manache, Genonchio-Cartonel si megastarul ovin sunt tripleta de aur. Ei vor duce Steaua acolo unde n-a mai fost...

sibelius
sibelius  •  31 Iulie 2012, 17:42
Postat de flaviu_preda1686 pe 31 Iulie 2012, 15:41

Elron e tzeapa? Cel mai tehnic footballist care a trecut prin Romania...om spectacol de care si-a batut joc Oli. Sa nu uite ce meci a facut cu Rapidul si cum nu intelegeau aia unde e mingea! Abel Moreno tzeapa de la Adi Ilie sau prostia lui Becali...uitati-va de unde a venit si ce a facut dupa plecarea de la Steaua(ziaristi cu rautate). Grzelak a fost tzeapa sau din nou footballist omorat de Becali(cum a inceput si cum a jucat dupa ce a fost trimis pe la echipa a 2-a). Todorov a fost tzeapa sau pur si simplu nu i s-a dat nici o sansa? Articol de oameni tristi...

Unde joaca Elton acum? Dar Grzelak?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează