FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Incredibil! Man a fost aproape de Dinamo, dar "câinii" n-au vrut să plătească o sumă INFIMĂ + Alt jucător român vândut în străinătate refuzat de roș-albi

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 11:03

Florentin Petre, fostul mare jucător al lui Dinamo, a dezvăluit astăzi că formația din "Ștefan cel Mare" putea să-i transfere pe Dennis Man și Adi Petre de la UTA, însă a refuzat.

"Man trebuia să vină la Dinamo acum 4 ani. M-a sunat personal cineva de la UTA pentru a-i duce la Dinamo. Mi-a spus despre trei jucători tineri foarte buni. I-am sunat mai departe pe cei de la Dinamo și le-am spus că le dau 3 jucători foarte buni.

Trebuiau să plătească vreo 30.000 de euro și au refuzat. Era vorba despre Adi Petre, Man și mai era un băiat", a spus Florentin Petre la TV Digi Sport.

Dennis Man (20 de ani) e evaluat acum de Gigi Becali la 20 de milioane de euro și echipe importante precum Manchester United, Tottenham, Zenit sau Anderlecht sunt interesate de el.

Și Adrian Petre (20 de ani) joacă acum la un nivel înalt. Atacantul evoluează în prima ligă daneză pentru Esbjerg, unde a reușit 5 goluri în 19 meciuri în acest sezon.

Vezi și:

FOTO Șocant! A debutat ieri la "câini", dar e fan FCSB și Gigi Becali » Urmărește subiectele anti Dinamo!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Decembrie 2018, 11:36

Ha-ha! Au început băieții să împacheteze peștele, scrâșnind din dinți. Cum e cu icterul?

bridges
bridges  •  16 Decembrie 2018, 12:10

Ia sa vedeti diseara cum se vor da adversarii la o parte sa poata suta linistit la poarta. Sa dea vreo doua sa-i ajunga "cota" la 200 milioane.

100002473541087
Danut Ognean  •  16 Decembrie 2018, 11:52
Postat de doomrann pe 16 Decembrie 2018, 11:43

te intreb sincer,icter pentru ce? ca ati ajutat Steaua sa nu treaca clona cisiu peste noi? ca de prins playofful nici nu se discuta. nu aveti cum matematic. joaca unele echipe de zici ca pierd intentionat puncte(vezi gaz metan care are 2 sau 3 puncte in ultimele 5 etape),dar daca nu vrea gaz metan,lasa ca vine iasi,daca nu vrea astra,lasa ca vine sepsi si tot asa. nu pot pierde toate puncte si nu aveti voi cum sa castigati 6 din 6 meciuri. ca voi aveti nevoie de 39 sau 40 de puncte pentru a prinde playofful,adica trebuie sa bateti tot. imposibil. tu asa trebuie sa te gandesti. doar nu crezi ca sunt suficiente 35 de puncte. dar si asa,ar trebui 4 victorii un egal si doar o infrangere.

ce steua ma steaua e in liga a patra fcsb-ul clonat ai vrut sa zici

Vezi toate comentariile (17)
Comentează