FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Înlocuit de Dario Bonetti la Dinamo, Ciobotariu îşi va lua o scurtă vacanţă: "Are nevoie de odihnă"

Liviu Ciobotariu şi-a încheiat mandatul la Dinamo. Ciobi n-a fost de acord să lucreze cu Bonetti
Liviu Ciobotariu şi-a încheiat mandatul la Dinamo. Ciobi n-a fost de acord să lucreze cu Bonetti

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 14:57

Liviu Ciobotariu a renunţat în această dimineaţă, în jurul orei 03:00, la funcţia de antrenor principal al roş-albilor. Tehnicianul de 41 de ani n-a acceptat să lucreze cu Dario Bonetti, aşa că, de comun acord cu acţionarii, a rupt contractul pe "trei ani, unul ferm şi clar", cum afirmau şefii zilele trecute.

Cînd se întoarce Ciobi la prima echipă?!
Ciobi n-a mai apucat să se mai vadă azi cu jucătorii, dar o va face în cel mai scurt timp, mai ales că luni el a condus şedinţa de pregătire. El ar putea rămîne în cadrul clubului din Ştefan cel Mare, totul se va decide în cel mai scurt timp, mai ales că nu este exclus să se mai apeleze la el atunci cînd Dinamo va fi în impas! "Moda repratrierilor", chiar şi la nivelul antrenorilor, este o marcă înregistrată a grupării roş-albe.

Poate continua la club
Ce se va întîmpla cu Ciobi în viitorul apropiat? Momentan, a evitat orice dialog despre subiectul îndepărtării sale de la echipă, pe motiv că nu vrea să agite apele. Iar Nicolae Badea a declarat la conferinţa de presă: "Mulţumim staff-ului tehnic condus de Liviu Ciobotariu fiindcă a dus Dinamo la limita potenţialului. Şi el avea nevoie de o schimbare, am vorbit cu el frecvent în ultimele ore şi a înţeles că această schimbare e necesară. Nu ne-am despărţit în conflict, nu aveam de ce. Ciobi îşi va lua o scurtă vacanţă, are nevoie de odihnă, a făcut un salt mare în carieră în ultimele luni, care au fost pline de tensiune. După ce va reveni din vacanţă, vom vedea ce va fi cu el".

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (6)
flafy
flafy  •  10 Aprilie 2012, 19:36
Postat de dac.impielitzat pe 10 Aprilie 2012, 15:08

Mie Ciobi mi s-a parut un super antrenor, chiar daca la inceput nu a prea inspirat incredere. Pe parcurs a dovedit ca poate sa antreneze la un nivel foarte bun o echipa, ca stie sa gestioneze situatii dificile. Acum avea nevoie doar de liniste si increde pentru ca nu poti sa faci din kkt bici peste noapte. Mai ai si caderi, dar cum te ridici e foarte important. Dinamo prin acest gest de a se debarasa de el a gresit si a aratat ca nu stie sa fie un grup unit, o familie. Va pierde si nu va castiga nimic cu aceasta atitudine. E greu sa-ti formezi o mentalitate de invingator iar noi, Romanii din cate vad eu ne punem singuri bete in roate.

tu te-ai uitat cum a jucat Dinamo in acest sezon? eu mereu l-am contestat chiar daca era pe primul loc datorita faptului ca CS Mioveni juca mai bine decat Dinamo! si nici nu avea planuri de viitor deoarece el nu promova tineri ca sa construiasca o echipa,el nu facea altceva decat sa "carpeasca" primul 11....ca sa nu mai zic ca era influentat de clan si ca Niculae,Munteanu si Danciulescu erau voci mai importante in vestiar edcat el...

eagleye
eagleye  •  10 Aprilie 2012, 17:16

Pacat. Ciobi cu lotul pe care l-a avut a scos mult peste orice antrenor ar fi fost in locul lui (dar poate stiu conducatorii ceva ce noi nu stim).

catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  10 Aprilie 2012, 17:00

esti obosit dupa returul asta?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează