FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INTERVIU » Dănciulescu: ”Trebuie să salvăm împreună Dinamo!”. Ce spune de Platini

Dănciulescu promite că Dinamo îşi va reveni
Dănciulescu promite că Dinamo îşi va reveni

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 17:16

Ionel Dănciulescu a vorbit pentru gsp.ro despre problemele unei echipe care are 6 meciuri consecutive în 2012 fără victorie. Veteranul de 35 de ani al "cîinilor" este primul care sare în apărarea colegilor blamaţi în Ştefan cel Mare, cerînd răbdare şi înţelegere pentru ei.


- Danciule, ce se întîmplă cu Dinamo de nu mai bate pe nimeni?
- Este o perioadă delicată, iar noi, jucătorii, sîntem cei mai îndureraţi de situaţie, fiindcă ne îndepărtăm de unul dintre obiectivele clasice ale clubului, cîştigarea campionatului.

- Vă supără faptul că sînteţi apostrofaţi de către fani?
- E normală dezamăgirea trăită de suporteri, însă eu cred că ar trebui să aibă mai multă răbdare cu cei mai tineri sau cu cei veniţi în iarnă. Toţi care au venit în iarnă, de exemplu, au valoare, au nevoie de timp ca să se integreze. Altfel era situaţia dacă Dinamo mergea bine ca-n toamnă. Ar fi fost mai uşor şi pentru cei noi.

"Joc atît cît e nevoie de mine"
- La echipă ce mai e? Cum vă înţelegeţi voi între voi după 6 partide fără victorie?
- Nimeni n-are nimic cu nimeni. La Dinamo e nevoie de toată lumea, indiferent de nume, de vîrstă. Trebuie să salvăm împreună corabia. Eu, unul, vreau doar linişte pentru mine şi pentru echipă, ca să scoatem pe Dinamo din criză.

- Te deranjează că, uneori, eşti rezerva lui Platini, care nu are un randament satisfăcător pentru echipă?
- Eu nu mă supăr, nu fac nazuri, dacă nu joc din primul moment. Eu sînt un factor mobilizator pentru restul colegilor şi pot să fiu pe teren şi 10, şi 15 minute, fără figuri. Joc atît cît este nevoie de mine. Am ajuns la o vîrstă la care văd lucrurile altfel, sînt mai chibzuit. Şi nu cred că am creat vreodată probleme în carieră, cred că toţi ştiu asta.

"Doar rezultatele lui Dinamo mă supără, în rest n-am nimic cu nimeni la echipă. Vina este a tuturor pentru meciurile nereuşite de acum. E nevoie de fiecare să contribuie ca echipa să treacă de această pasă proastă"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

2 goluri a marcat Dănciulescu în acest sezon de primăvară, din totalul de 7 reuşite ale echipei

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (15)
marianraicu
marianraicu  •  10 Aprilie 2012, 15:51

un antrenor bun poate face si din cel mai prost fotbalist vedeta pe teren , depinde cat si cum stie acel antrenor sa-l motiveze . La Dinamo problema este in vestiar

valicheratoiu
valicheratoiu  •  10 Aprilie 2012, 08:06

Mare parte din vina pt. jocul lui Dinamo, tu o ai. Nu mai poti, nu esti in stare sa driblezi, esti cu spatele la poarta, nu esti in stare sa te demarci, sa scapi pe contraatac, iar pe Platini nu-l joaca nimeni. Pierzi toate duelurile, alergi mai repede catre poarta proprie, la un doi-uri gresesti pasele, ce mai, nu esti de Dinamo.

biancorossi
biancorossi  •  09 Aprilie 2012, 21:16
Postat de sundance_nr_one pe 09 Aprilie 2012, 18:26

Ce să mai salvați bă Danciule că fața de celelalte loturi arătați ca niște moșnegi . Fără viteză de reacție , fără acceleratie in regim de viteza sau de pe loc și ce e mai rău decît toate este ca fața de alții păreți atehnici . Nu ma zic de Alexe ăla care aleargă ca un bezmetic sau de rus un atehnic desăvîrșit . Ceilalîi nici nu are rost sa ii pomenesc..Pulhac et Co !! Nici nu vreau să mă gîndesc la meciul din Ghencea unde probabil o să bagam autobaza și o să ne bazam pe un singur contraatac.

un singur contraatac devastator, spre cabine, in min 94.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează