FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMÂNIA » STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:45, LIVE VIDEO PE GSP.RO ŞI ANTENA 1

"Intră cei mai buni!"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2009 00:00

Bonetti vrea să utilizeze cel mai în formă "11" la Liberec, deşi şefii îl sfătuiesc să odihnească jucătorii de bază pentru derby-ul cu Steaua

Dacă decizia UEFA va fi favorabilă "cîinilor", Dario Bonetti vrea să-şi joace şansa pînă la capăt în Europa League, cu Slovan Liberec. "Le-am dat şanse tuturor, dar în meciul de joi vor juca doar cei mai buni, asta este regula de acum încolo. Nu voi menaja pe nimeni în returul cu Liberec, chiar dacă urmează meciul cu Steaua", a anunţat italianul de 48 de ani.

Şefii consideră însă calificarea în grupele Europa League compromisă: "N-am reuşit să dăm un gol acasă, dar să reuşim trei sau patru în Cehia. Trebuie să fim realişti, şansele sînt infime". Şi îl sfătuiesc pe Bonetti să pregătească derby-ul cu Steaua, din week-end: "Mai bine menajezi cîţiva dintre jucătorii de bază şi îi păstrezi pentru deplasarea din Ghencea. Nici nu îţi imaginezi ce mult înseamnă o victorie împotriva rivalilor pentru noi şi pentru fani!". "Eu decid echipa. Atît timp cît avem şanse, le jucăm pînă la capăt. Mergem la victorie în Cehia", a răspuns sec Bonetti.


"Opriţi domnia bunului plac!"
Cornel Dinu este mulţumit de munca depusă de Dario Bonetti la Dinamo: "Eu zic că Bonetti s-a descurcat destul de bine, dar mai sînt multe lucruri de pus la punct. Trebuie să cunoască mai bine lotul şi să schimbe atitudinea jucătorilor, iar asta necesită timp. Să schimbe domnia bunului plac care se instalase în vestiar, cu jucători care aveau pretenţii nejustificate. Unii fotbalişti doresc să-şi satisfacă anumite capricii şi nu pun preţ pe sacrificiu".

"Dacă batem Steaua, luăm titlul"
Cristi Borcea crede că partida din Ghencea poate fi decisivă în lupta pentru titlu. "Nouă ne-au mai rămas doar campionatul şi Cupa României, deci e o partidă decisivă pentru noi. Ei au şi Europa League. Dacă batem în Ghencea, vom lua o opţiune importantă să terminăm pe primul loc. Norocul Stelei sînt bisericile construite de Gigi Becali şi Muntele Athos!", a zis oficialul dinamovist la Fanatik Show.

Ultimele noutăţi:
- Borcea despre jucători: "Le e greu cînd joacă acasă, o fac cu teamă pentru că suporterii dinamovişti sînt extremişti. Ori duc echipa la victorie, ori îţi dau în cap".
- Ionel Dănciulescu, care a suferit o contractură la coapsa stîngă, poate fi recuperat pînă joi, la meciul cu Slovan Liberec.
- Bonetti a primit vot de încredere din partea şefilor. "Nu pleacă nicăieri timp de un an! Rămîne aici să ia titlul", a zis Cristi Borcea.
- Dinamo II va debuta miercuri, de la ora 17:30, în Cupa României Timişoreana, împotriva divizionarei B Concordia Chiajna. Partida se va disputa pe arena de la Mogoşoaia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
Superliga
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
Șumudică îi cere de urgență la Rapid, Moldovan îi taie elanul: „Mai trebuie să așteptați”
Superliga
Șumudică îi cere de urgență la Rapid, Moldovan îi taie elanul: „Mai trebuie să așteptați”
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (11)
vivistef1
vivistef1  •  25 August 2009, 11:46

bine ca nu il schimba pe bonetti. ca nu are rost. oricine ar veni e acelasi lucru. jucatorii nu au valoare. sa intinerim echipa

 •  25 August 2009, 11:16

si kre sunt aia buni? :)))

 •  25 August 2009, 09:28

"Bonetti s-a decis" ?! Constat - oare pentru a cata oara ? - ca asa zisii ziaristi romani nu-si cunosc nici macar propria limba. Mai lipsea sa scrie in subtitlu " Intra decat cei mai buni". Dar pentru marea majoritate a celor ce citesc aceste articole e bine si asa, conform devizei nationale.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close