FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Între timp, la FCSB » Anunț oficial năucitor: biletele pentru meciul de luni se vor livra marți! :D

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 18:46

O parte dintre fanii steliști care și-au comandat bilete online pentru partida cu U Craiova de luni sunt pe cale să aibă o supriză de proporții.

Azi, prin intermediul site-ului bilete-fcsb.ro, reprezentanții Fan Curier, firma care ar fi urmat să facă livrările, au anunțat că expedițiile preluate joi și vineri vor fi livrate marți! Asta în condițiile în care FCSB - U Craiova se joacă luni, 9 aprilie, de la ora 20:45.

Paștele a dat peste cap programul firmei de curierat, care nu face, conform programului afișat, nicio livrare sâmbătă, duminică și luni.

Biletele pot fi însă achiziționate și de la casele de bilete de la Arena Națională, deschise sâmbătă și luni, în intervalul 11:00 - 20:45.

  • Duelul dintre FCSB și U Craiova va avea loc luni, în a doua zi de Paște, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  05 Aprilie 2018, 20:48

Intre timp, revin cu un comentariu scurt si la obiect : fc fcsb nu e steaua, domnilor ! :)

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  05 Aprilie 2018, 19:13

Foarte frumos, domnilor de la Fan Curier. Va felicit ! cine are impresia ca fc fcsb, clubul fake din berceni e steaua, merita sa primeasca biletele dupa meci :))) asta e tratamentul pe care il merita orice gigist , care n-a priceput nici pana azi ca becali a falimentat vechea societate steaua si a creat in 2003 o clona abjecta, fara certificat de identitate sportiva :)))))))

fangigi
fangigi  •  05 Aprilie 2018, 21:45

O parte din suporterii fcsbisti ati vrut sa spuneti, pentru ca cei stelsti au meci cu Rapidul peste o saptamana! Nu mai amestecati mere cu oua rosii ca nu pacaliti pe nimeni! fcsBecali e doar clona din Mogosoaia!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează