FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ioan Andone: "Sînt norocos, batem!" ;)

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Ioan Andone e conştient că doar o victorie cu Steaua mai permite vise europene în Giuleşti în acest sezon. Antrenorul invocă pragmatismul şi şansa pentru a o obţine

- Domnule Andone, mai sînt probleme înaintea derby-ului?
- Sîntem gata! Echipa e pregătită şi psihic şi fizic, nu se va prăbuşi în repriza a doua cum speră unii. Băieţii sînt încărcaţi, s-au montat singuri, la astfel de meciuri nu mai e nevoie să încerci să-i motivezi. Ce mă îngrijorează e doar lipsa de concentrare care ne-a costat atîtea puncte pînă acum, mi-aş dori să nu mai apară problema asta şi cu Steaua!

- Va fi un meci spectaculos?
- Pe noi nu ne interesează să facem spectacol, le-am şi spus asta jucătorilor la începutul săptămînii. Trei puncte şi atît, pentru a relua drumul spre Europa. Cel puţin de cînd am venit eu la echipă, am strîns destul de puţine puncte.

- Dacă pierdeţi...
- Adio obiectiv! Ne jucăm cu Steaua ultima şansă la un loc de cupă europeană, asta e clar.

- I-aţi pregătit vreo surpriză lui Stoichiţă?
- Prea multe surprize eu şi cu Mihai nu avem cum să ne facem. Ne cunoaştem prea bine stilul de joc. Poate doar aşa, să încerc o diversiune şi să schimb unu-doi jucători pe posturi. Steaua nu mai joacă spectaculos, dar adună puncte datorită organizării în atac. Îl au pe Kapetanos care are calitatea asta, să dea gol dintr-o jumătate de ocazie. Grecul nu va avea însă parte de un tratament preferenţial, va fi marcat în zonă. Sper să nu mişte.

- În cei 17 ani de carieră ca antrenor, aţi bătut-o pe Steaua doar de 3 ori în Liga I.
- Chiar nu aveam idee cum stau la meciurile directe cu steliştii, dar vă asigur că sînt norocos şi voi triumfa duminică seară, veţi vedea!

"Băieţii joacă pe bani frumoşi, dar îşi vor lua toate primele doar dacă vor ajunge pe locul şase"
Ioan Andone, antrenor Rapid

15.000 este salariul anual al lui Andone în Giuleşti

51,3% din totalul punctelor puse în joc a cîştigat Andone în Liga I

Andone contra Stelei
4 victorii
5 remize
15 înfrîngeri
* în toate competiţiile

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (15)
 •  18 Aprilie 2010, 12:57

TOTUL DEPINDE DACA STOICHITA V-A BAGA IN TEREN PE ARTIOM SI ARMAN SI NU PE TOJA CARE FACE PE EL SI PE P.MARIN CARE NU MAI POATE SA FUGA - CU ARTIOM SI ARMAN RAPIDUL SI TIMISOARA VOR FI KAPUT .

 •  18 Aprilie 2010, 12:53

ando draga nu uita ca daca stoichita v-a fi destept sa-i bage pe gemenii artiom si arman care este nasul rapidului atunci este clar ve-ti pierde meciul si nu uita ca tanase -stancu si chiar banel care iubeste rapiduletul lui copos pot decide meciul nu numai kapetanos .

 •  18 Aprilie 2010, 12:06

Rapid are cea mai slaba echipa din ultimii 10 ani, n-a fost in stare sa ia niciun punct cu oltenii si vrea sa ia cu Steaua!?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează