FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ioan Niculae implicat în dosarul restituirilor » Mită uriaşă pentru Alina Bica

Articol de - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 20:41

Numele lui Ioan Niculae, principalul finanţator al Astrei Giurgiu, apare în dosarul restituirilor în care a fost arestată Alina Bica, şefa DIICOT.

Robert Turcescu a făcut publice azi pe blogul personal documente explozive care-l incriminează pe patronul Astrei, Ioan Niculae. Conform turcescu.ro, acesta i-ar fi oferit fostei şefe DIICOT, Alina Bica, arestată preventiv pe 22 noiembrie pentru abuz în serviciu, suma de 3,5 milioane de euro şi promisiunea de sprijinire pentru promovarea acesteia în funcţia de procuror general a României!

Jurnalistul a postat cele 23 de pagini semnate de Gheorghe Popovici, procuror şef, şi Dănuţ Volintiru, procuror şef adjunct, ambii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a corupţiei, file care fac parte din "Ordonanţa de disjungere a cauzei". Documentul a fost semnat şi parafat pe 8 decembrie 2014.

E implicat şi Liviu Dragnea
La pagina trei a ordonanţei apare şi numele omului de afaceri, Ioan Nicuale, patronul clubului Astra. "Bica Alina Mihaela, în scopul tergiversării soluţionării dosarului penal care îl viza pe inculpatul Ioan Niculae, a intervenit la nivelul procurorului de caz care avea în instrumentare dosarul pentru ca acesta să stopeze investigaţiile pe care le derula prin care a solicitat date privind utilizatorul unui anumit număr telefonic pe care îl folosea Dragnea Nicolae Liviu. În schimbul acestui folos, inculpatul Ioan Niculae a oferit inculpatei Bica Alina Mihaela suma de 3,5 milioane de euro şi promisiunea celor doi de sprijinire pentru promovarea acesteia în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", se arată în documentul DNA.
Gazeta a încercat ieri în mai multe rînduri să ia legătura cu Ioan Niculae, dar acesta nu a putut fi contactat.

1,1 miliarde de euro este averea lui Niculae, conform Top 300 Capital 2014, cu afaceri în fotbal, agricultură, industria chimică şi emergie

Andrici a luat 4,2 milioane!
Potrivit unui document DNA obţinut de Mediafax, membrii comisiei de restituiri a proprietăţilor "au facilitat obţinerea unor avantaje patrimoniale de către Gheorghe Stelian, Valentin Vişoiu, Adrian Andrici, acţionar la CS Universitatea Craiova, şi Gabriel Gheorghe, care au împărţit prejudiciul de peste 61 de milioane de euro, astfel: Stelian - 46.288.238 euro, Vişoiu - 7.035.812 euro, Andrici - 4.196.800 euro şi Gheorghe - 4.196.800,2 euro".

Citește și:

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Euro 2024
„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Nationala
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Nationala
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (36)
ipsilante
ipsilante  •  15 Decembrie 2014, 16:05
Postat de mircea33 pe 15 Decembrie 2014, 14:10

Ba distrusule, nu mai posta cu sigla UCV, atata timp cat nici nu stii sa scrii....se scrie "se fabrica", nu " fabricheaza", vezi-ti de clona ta si de rapandula aia de primarita!STIINTA SUNTEM NOI, nu voi!

Ba, dar mare scriitor mai esti tu! Se vede ca ai terminat si grupa mijlocie, cu felicitari... Daca ai sti sa si vorbesti, nu sa behai, as banui ca esti chiar om! Dar nuuuuu... E imposibil. Dupa limbaj si atutudine esti ori babuin ori hipopotam... Orice-ai fi esti o mare RUSINE pentru batrana TERRA! FORZA STIINTA!

zarqa
zarqa  •  15 Decembrie 2014, 15:08

Sportul si performanta, in general, se face fara implicarea directa a conducatorilor de partid, indifferent de culoarea lui. Dupa 2004 "politicul" a intrat cu bocancii in sport si in invatamant unde au schimbat directori,antrenori,specialisti cu vechime cu cetateni ce aveau drept avantaj ca erau membri de partid. Un director DJTS, dintr-un judet din Romania, a fost numit in functie avand doar un IDD, ca pregatire, dar "marele" avantaj a fost ca avea o vechime de cinci ani in partidul conducator de la acea vreme. Se intampla in 2009.

mircea33
mircea33  •  15 Decembrie 2014, 14:10
Postat de dan.motru pe 15 Decembrie 2014, 13:49

De la ascesiunea Univ.Craiova cu doua luni in urma,masmedia sportiva centrala este panicata si fabricheaza fituici cu supozitii,speculatii de genul,,Potrivit unui document DNA obţinut de Mediafax, membrii comisiei de restituiri a proprietăţilor "au facilitat obţinerea unor avantaje patrimoniale de către Gheorghe Stelian, Valentin Vişoiu, Adrian Andrici, acţionar la CS Universitatea. Invidia si dusmania lor ii roade daca perspectivele de fortificare a lotului in transferuri se materializeaza dupa cum au fost anuntate in jurnalele locale ale CRAIOVEI,fapt pentru care se dezumanizeaza,compromit cu strategiile false fabricate prin exemplu,,Potrivit unui document DNA obţinut de Mediafax .

Ba distrusule, nu mai posta cu sigla UCV, atata timp cat nici nu stii sa scrii....se scrie "se fabrica", nu " fabricheaza", vezi-ti de clona ta si de rapandula aia de primarita!STIINTA SUNTEM NOI, nu voi!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează