FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Ion Crăciunescu: "În spatele unor greşeli impardonabile stau oameni din FRF!"

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2009 00:00

Fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, a vorbit despre situaţia dificilă din arbitrajul românesc şi a lansat un nou val de acuzaţii la adresa FRF.

"Cred că în spatele unor greşeli impardonabile ale unor arbitri stau şi unele persoane. Domnul Prunea a recunoscut că purta un dialog atît cu arbitrii, cît şi cu oficialii echipelor. Nu ştiu ce treabă are un Director de Relaţii Internaţionale cu arbitrajele.

Prunea nu avea nici o calitate să discute cu arbitrii pentru că nu are pregătirea necesară. La meciurile internaţionale, el e cel mult observator de joc, nu de arbitri. Nu are legătură cu asta. E curios cum de unii arbitri, chiar dacă primesc note mici, continuă să fie delegaţi", a explicat Crăciunescu la Realitatea TV.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
 •  23 Aprilie 2009, 20:48

NU-L INGHIT PE CRACIUNESCU SI NU-L VAD NICI "FATA MARE", ASA CUM VREA EL SA PARA IN FATA MICROBISTILOR ROMANI. POATE FI, INSA, MAI CORECT DECAT MULTI ALTI OAMENI DIN ARBITRAJ, DAR...CU O CONDITIE: MEDIUL COMPETITIV CREAT SA FIE CURAT. ALTEFEL, "PUNE BOTUL" LA PRIETENII SI CHESTII DE-ASTEA! Prunea se baga, ca si Lupescu, pentru ca Dinamo trebuie sa castige campionatul. Ce, nu e clar?!?

 •  23 Aprilie 2009, 15:42

begheiu sincer sa fiu nu prea ai treaba cu fotbalu... daca nu stii mai bine te abtii..cat despre arbitraju de aseara ,ambele rosii au fost cu acoperire..greseli au fost si vor fi la toate meciurile ,invatativa sa pierdeti si sa castigati cu onoare (exemplu din Anglia ,ca tot au fost acuma 2 meciuri )in rest numai bine.

 •  23 Aprilie 2009, 14:59

ce are "divizia samsung" cu prunea,nu inteleg??? apare de doua-trei ori pe zi si isi spune pasul;)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează