FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, interviu exploziv: „Eu susțin încă Dinamo, substanțial! Da, de ce vă miră?” » Vrea să se înscrie în DDB!

Ionuț Negoiță este de părere că Dinamo se poate impune în derby și nu crede că FCSB are față de campioană. Anunță că se poate înscrie în DDB, după ce nu va mai „susține financiar” gruparea din Ștefan cel Mare +35   FOTO
Ionuț Negoiță este de părere că Dinamo se poate impune în derby și nu crede că FCSB are față de campioană. Anunță că se poate înscrie în DDB, după ce nu va mai „susține financiar” gruparea din Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2021 17:09 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 17:25

Ionuț Negoiță este de părere că Dinamo se poate impune în derby și nu crede că FCSB are față de campioană. Anunță că se poate înscrie în DDB, după ce nu va mai „susține financiar” gruparea din Ștefan cel Mare

  • Dinamo - FCSB, în runda cu numărul 21 din Liga 1, se joacă miercuri, de la ora 20:45.

Ionuț Negoiță are așteptări mari de la proximul Derby de România. Cu toate că este contrat puternic de către suporterii dinamoviști, fiind admonestat că ar fi în spatele lui Pablo Cortacero, omul de afaceri a declarat săptămâna trecută într-un interviu acordat GSP.RO că nu are nicio legătură cu managementul spaniol. Omul de afaceri a mărturisit ieri că speră într-o victorie mâine a "câinilor" în confruntarea cu rivalii și, mai ales, că se va înscrie în programul socios DDB, după ce FC Dinamo 1948 își va achita datoriile către el!

Ionuț Negoiță are încredere în Dinamo

„Dinamo - FCSB? Eu zic că 2-0. Evident, mă voi uita la meci, mai relaxat decât atunci când eram la conducerea clubului, plăcerea e mai mare acum. Stresul și presiunea nu-mi ofereau momente să mă bucur de fotbal pe-atunci. Acum, sunt liniștit și pot să văd calm o partidă de fotbal", a mărturisit Ionuț Negoiță pentru Gazeta Sporturilor. 

„Eu cred că Dinamo poate ajunge în play-off. E părerea mea, obiectivul e realizabil. Cel mai important e să se găsească soluții, să se ajungă la o formulă stabilă, de conducere și de finanțare, lucruri mai importante decât calificarea în play-off", a comentat businessman-ul.

Ionuț Negoiță: „Am vrut fanii la conducere, dar n-am mai așteptat"

Negoiță este gata să se înscrie în programul socios DDB în viitorul apropiat. 

„Eu susțin încă Dinamo, substanțial! Da, de ce vă miră? Îi las cu sediul la RIN Grand Hotel, cu magazinul, cu cantonamentul, susțin destul de multe chestii. Când se vor rezolva toate astea și voi încasa ceva din restanțe, atunci mă înscriu în DDB, OK? Oricum, e de apreciat ceea ce fac suporterii, sunt pași spre normalitate. Hai să lămurim ceva: am avut mereu deschidere către DDB. E ușor să găsești o țintă în mișcare, unde să arunci cu săgeți!

Îmi doream ca fanii să intre la conducerea clubului, erau cei mai bine intenționați, dar nu puteam aștepta la nesfârșit până se hotărăsc. Nu mai puteam merge pe promisiuni, discuțiile cu alte persoane ce spuneau, ei spuneau!, că vor Dinamo, îmi consumau multă energie. N-am mai așteptat! De aceea s-a ajuns la varianta Cortacero", a declarat Negoiță.

Vede CFR campioană, nu pe FCSB!

Fostul patron al roș-albilor are o opinie defavorabilă rivalilor dinamoviștilor, în privința luptei la titlu: „FCSB, campioană? Nu cred și nu vreau! Tot CFR Cluj are echipă mai solidă și mai matură, dacă va gestiona bine echipa și situațiile, tot cei de acolo au prima șansă la titlu. E o altă filosofie, merge pe mâna unor jucători cu maturitate, oferă siguranță. S-a văzut și în traseul european. 

OK, jucătorii tineri au și ei rolul lor, drept dovadă că Dennis Man a fost vândut pe bani frumoși, dar pentru rezultatele mari tot strategia cu fotbaliști cu experiență dă rezultate. S-a văzut cum a câștigat CFR Cluj ediția precedentă în acea finală cu Craiova. Cei tineri nu au maturitatea să gestioneze momentele importante". 

Cei din managementul actual au tot promis că vor găsi alt sediu, am sperat că vor pleca. N-o să meargă la nesfârșit cu chestia asta! M-am gândit că la ce probleme are Dinamo, dacă le-aș face și eu una, gen să-i fac să plece de la RIN, nu ar fi omenește. Dar totul are o limită

Sunt multe persoane rău intenționate care alimentează o dispută între mine și suporteri. Bagă bățul prin gard! Să fie sănătoși, eu nu voi reacționa negativ. Băgătorii de seamă și opinia publică va realiza, în cele din urmă, care este realitatea
- Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță, fan Real Madrid

Chestionat vizavi de echipa preferată din fotbalul internațional, Negoiță a răspuns direct: „Sunt și voi fi mereu un suporter al lui Real Madrid. Sunt mai mulți fotbaliști care mi-au plăcut, în istoria acelui club. La Real mă uit cu plăcere, aproape meci de meci. Am urmărit în ultimii ani foarte multe partide, iar la câteva am avut bucuria de a merge pe stadion, pe Santiago Bernabeu. 

Sunt foarte mulți fotbaliști galactici, nu aș putea spune care e preferatul meu. Îmi plac Modrici, așa cum mi-a plăcut extraordinar de mult Ronaldo. Și Casemiro este foarte bun la mijloc, iar Ramos, probabil, e cel mai bun fundaș din lume. Da, sunt fan Real Madrid și fiindcă nu-mi plac culorile celorlalți, care sunt îmbrăcați la fel ca rivalii noștri". 

VIDEO. Cornel Dinu îl atacă pe Pablo Cortacero: „Nu credeam că poate exista un asemenea personaj”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Jucătorii lui Dinamo uimesc un rival: „E greu de înțeles” » Ce a remarcat la formația alb-roșie

DINAMO. Cosmin Contra reacționează după acuzele fanilor: „Ce voiau? Să fac infarct ca Neagoe?! Merit acei bani pentru ce am trăit”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
geo.b.
geo.b.  •  02 Februarie 2021, 19:10

Mai nea,minte ma mai fain,n-ti bate joc de minciuna in halul ala.Si minciuna are demnitatea ei.Tu nu sustineai echipa cand patronai tu,dar acum ? Tu patronai doar cand iti venea mirosul banilor,cand aveai oferte de vanzare de jucatori la prima strigare,la un pret de ..... chilipir.Atunci erai patron,in rest....Dumnezeu cu mila.Cine crezi ca te mai crede ? Iar ca ai fi in umbra magariilor acestor spanioli(cu s mic) si eu am aceeasi parere,ca esti implicat,intr-o mare masura.Iar cu " magazinul, cu cantonamentul".....ai trecut Saftica pe numele tau si al rudelor tale si acum faci pe binevoitorul ca ii lasi sa se pregateasca pe ...... "pamntul tau".Buna gluma.Cam acida dar....

1745flo
1745flo  •  01 Februarie 2021, 23:18
Postat de foxy pe 01 Februarie 2021, 21:08

Sa vina profesorul "samertx" sa -ti corecteze comentariul!Nu-l cunosti?E unu de-al tau, cu Dinamo la "corason"!E "tare ca fularul ", tipul!Cred ca mai mult de nota 2, nu primesti!Momentan e exclus de la lectiile de gramatica ca e cam obraznic!:)))

Si tu ce faci? Il ironizezi in lipsă? Asta spune multe despre caracterul cuuva!

creeperno290
creeperno290  •  01 Februarie 2021, 22:46

Mai pinocchio tu declarai ca dupa ce vinzi clubul, o sa iei cel mai scump card ddb si acum astepti sa-ti fie datoriile platite? Sunt doar 2 variante posibile: ori ai scos pe gura minciuna zilei de azi, ori tu esti in spatele lui cortacero si n-ai vandut de fapt clubul

Vezi toate comentariile (48)
Comentează