FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA 4-0

Ironie vs delir » MM Stoica a avut o criză de nervi după victoria cu Chiajna, 4-0

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 00:02

Managerul Stelei a izbucnit la microfonul Digi Sport împotriva moderatorului Radu Naum, care l-a sunat după meci pe Dinu Gheorghe şi l-a rugat să comenteze victoria Stelei.

Meciul propriu-zis n-a fost nici nervos, dar nici haios, însă ingredientele respective au apărut la puţin timp după finalul partidei.

În emisiunea moderată de Radu Naum la DigiSport a intervenit telefonic Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, care a avut o replică savuroasă şi plină de ironie la adresa meciului.

"Şi instalatorul pregătea meciul mai bine"
"Nu am văzut partida. Dacă tot mi-a zis antrenorul Chiajnei că mă pricep la fotbal precum un instalator, am zis să repar două chiuvete la un prieten. Cred că instalatorul de care vorbea Chirilă ar fi pregătit mai bine echipa. Nu-mi place să mă uit la meciuri unde ştiu ce se întîmplă" a fost poziţia lui Dinu Gheorghe.

MM: "Vreţi să vă învăţ şi cum se face presă?"
Peste doar 2-3 minute, de la stadion, a apărut Mihai Stoica în live. A urmat un atac violent la adresa postului DigiSport, unde e colaborator permanent.

"Este inadmisibil ce se întîmplă! Domnule Naum, nu e normal să intraţi în legătură directă cu unul de la altă echipă care spune că nu a văzut meciul. Vreţi să vă învăţ acum cum se face şi presă?" a declarat MM pe un ton răstit, aproape urlînd.

"Mihai Stoica probabil nu a remarcat că nu am mai insistat cu întrebări la Dinu Gheorghe după ce ne-a spus că n-a văzut meciul " a fost reacţia pe care a avut-o Radu Naum după intervenţia managerului stelist.

"Cum îşi permit Dinu Gheorghe şi Niculae să vorbească despre Steaua şi să provoace? Suporterii desenaţi şi arbitrajul odios de la Giurgiu le-au uitat?"
Mihai Stoica, manager Steaua

"N-am văzut meciul, dar nici nu eram foarte curios să-l urmăresc pentru că ştiam că aşa se va întîmpla" ( Ioan Niculae, patron Astra)

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (146)
dash.berlin
dash.berlin  •  21 Februarie 2014, 00:33

Pacat ca si-a dat demisia de la Digi.Uneori chiar facea niste emisiuni foarte bune.

weiss_rot72
weiss_rot72  •  16 Februarie 2014, 09:41

Mai nou, toti suporterii stanei, fie ei de prin conducere, fie de cei de pe forumuri, au una si buna ,,cum de va permiteti sa vorbiti voi de steaua?,, Luati-va ba echipa si faceti-va campionatul vostru la Poarta Alba, va dati singuri cupa, castigati campionatul din etapa a 2-a. Si atunci nu o sa mai vorbeasca nici phulea de stana.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  16 Februarie 2014, 09:37
Postat de miki23 pe 16 Februarie 2014, 00:59

Doamne ce fotbal avem condus de o femeie MOP si de inbecili ca MIMI STOICA O TRAVESTITA FARA ONOARE CARE O SOUGE DEGEaba .Sper ca oameni normali la cap sa fi vazut meciul de aseara si sasi dea seama ce inseamna STELEMEAUA. O clica de inbecili idioti care au jucat cu o echipa de SCLAVETI condusa de un antrenor care sigur c INSTALATOR AR FI BUN PENTRU MESERIA DIN PREZENT NARFE FATA SAI FIE RUSINE DE SCLAV PENAL CE IE.

da,dar astia il trag pe linie moarta pe nefericitul Naum !!!

Vezi toate comentariile (146)
Comentează