FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

EXCLUSIV Jandarmeria București, decizie de ultim moment după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea

Jandarmeria București a convocat o ședință de urgență cu ultrașii părților implicate, inclusiv cu cei din Peluza Sud, susținătorii CSA Steaua. +4   FOTO
Jandarmeria București a convocat o ședință de urgență cu ultrașii părților implicate, inclusiv cu cei din Peluza Sud, susținătorii CSA Steaua.

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 17:07 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 17:11

Ministerul Apărării și-a dat acordul pentru ca derby-ul FCSB - Dinamo, din etapa a doua a SuperLigii, să se joace pe stadionul Ghencea. Jandarmeria București a convocat o ședință de urgență cu ultrașii părților implicate, inclusiv cu cei din Peluza Sud, susținătorii CSA Steaua. 

  • FCSB - Dinamo, din runda secundă a SuperLigii, este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

Cel târziu miercuri, FCSB trebuie să înștiințeze Liga Profesionistă de Fotbal unde va juca derby-ul cu Dinamo. Comandantul CSA, Ștefan Bichir, va trebui să răspundă pozitiv și nimic nu mai poate bloca accesul. 

Ultima mutare pregătită de Steaua în culise: Hagi în Ghencea! » „I-ar pune și covorul roșu lui Gică”
CSA STEAUA
Ultima mutare pregătită de Steaua în culise: Hagi în Ghencea! » „I-ar pune și covorul roșu lui Gică”

Jandarmeria București, ședință cu Peluza Sud

Din informațiile Gazetei, Jandarmeria București vrea să își ia din timp măsuri pentru a preîntâmpina eventualele incidente. Meciul are un grad de risc enorm. Ultrașii din Peluza Sud, susținătorii divizionarei secunde CSA Steaua, au protestat vehement în ultimele zile și au avut un mesaj clar: „Nimic nu e prea mult pentru Steaua”. 

În aceste condiții, șefii jandarmilor din Capitală au convocat o ședință cu ultrașii Peluzei Sud, în care să le explice riscurile la care se supun și că nu vor tolera niciun fel de ieșiri în decor.

La o discuție asemănătoare vor fi invitați cei din galeria FCSB-ului și susținătorii dinamoviști. 

Peluza Sud, proteste împotriva venirii FCSB-ului în Ghencea

Duminică, aproximativ 100 de fani s-au strâns în fața arenei din Ghencea și au construit un decor macabru. Au adus un coșciug pe care au aplicat sigla FCSB și o cruce de lemn pe care au scris „FCSB, născută în 2003. Decedată în 2023”.

Vineri, ultrașii din Peluza Sud Steaua au împânzit Bucureștiul cu mesaje de amenințare împotriva lui Gigi Becali. Alese au fost zonele foarte circulate ale Bucureștiului, toate pasajele importante, Lujerului, Sudului, Grozăvești, Obor sau Crângași, dar și la mai multe proprietăți imobiliare deținute de Gigi Becali, inclusiv la baza din Berceni, sau sediul Partidului Social Democrat.

+12 FOTO

Gigi Becali, avertisment pentru ultrașii Stelei

Astăzi, Gigi Becali a comentat protestele Peluzei Sud. 

D-astea așa fac și eu acum, circuri pe aici, facem circ! Vezi-ți de treaba ta și familia ta, să nu te ia miliția! Astea se monitorizează! Și Doamne ferește, se întâmplă ceva, răspund doar 7-8-10 oameni de fac câte 7 ani de pușcărie! Se întâmplă ceva, o nenorocire, și pentru o prostie răspund ăia care au instigat, nu? 

Ei fac teribilisme, cruci, coșciuge, și după aia plâng părinții lor! Și o să facă pușcărie 3-4, ăia care instigă, că se știe cine instigă! 10-12 ani de pușcărie, vai de capul lor! Băi, băieți, vedeți-vă mă de treabă, stați acasă, mă! Duceți-vă la meciurile voastre, vă interesează pe voi ce fac alții?

- Gigi Becali

VIDEO. Gigi Becali: „Dacă vom juca pe Ghencea, îl iau pe Ciolacu să stea lângă mine”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (65)
Cronos666
Cronos666  •  12 Iulie 2023, 22:36
Postat de lefter_popescu pe 11 Iulie 2023, 19:26

Comandantul Ștefan Bichir nu are decât o varianta, DEMISIA din fruntea clubului Steaua...dacă este adevărat accesul in stadionul Ghencea a prejudiciatorului Gigi Valiza fără ca el sa nu fi solicitat decizia definitiva a recuperării acestuia - 37 mil. euro.

Cand te bagi la somn sa plangi in perna.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează