FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

L-a sunat Gigi pe bancă! » MM Stoica a confirmat convorbirea dintre Stoichiţă şi Becali

Stoichiţă, în timpul discuţiei cu patronul Becali
Stoichiţă, în timpul discuţiei cu patronul Becali

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 01:16

În minutul 56, Stoichiţă a vorbit la telefon cu Becali, care i-a ordonat să-l scoată de pe teren pe Mihai Costea, lucru confirmat de Mihai Stoica.

Fază incredibilă petrecută pe banca Stelei în debutul celei de-a doua reprize. Mihai Stoichiţă a fost sunat de Gigi Becali, cu care antrenorul a avut o discuţie de cîteva zeci de secunde, timp în care a părut că îi dă anumite explicaţii.

După terminarea meciului, Gigi Becali a izbucnit în rîs atunci cînd a fost întrebat dacă l-a sunat pe Stoichiţă: "Dar de ce trebuie să ştiţi voi dacă l-am sunat? Uite că nu vă spun!". L-a dat în vileag însă Mihai Stoica. "Mă întrebaţi cu cine a vorbit Stoichiţă pe bancă? Probabil cu Gigi Becali, dar care e problema?", a spus MM.

Stoichiţă a şocat la conferinţa de presă atunci cînd a fost întrebat cu cine a discutat la telefon: "Nu e problema dumneavoastră, e problema mea. Aveam ceva personal de discutat, nu vă priveşte. Dacă voi aveţi impresia că Gigi Becali antrenează Steaua, vă invit la stadion şi la antrenamente ca să vă convingeţi că nu e aşa". Apoi, la Fanatik Show a dat-o la întors: "Eu am mai mulţi oameni în tribună care urmăresc jocul de sus şi m-au sunat să-mi spună una, alta". :)

Dialog Becali - Cîrţu la DigiSport

Gigi Becali: "Sorin să nu se mai dea rotund să comenteze el că l-am pus într-o ipostază jenantă pe Stoichiţă! Păi, cu el făceam echipa înainte de meci şi sunam pe bancă pe cineva şi el executa tot ce transmiteam, deci să tacă!"

Sorin Cîrţu: "Băi Gigi, eşti un mincinos şi un nesimţit. De fapt, eşti un fariseu. Te dai om cu frica lui Dumnezeu şi le iei morţii la toţi prin palatul tău, îi înjuri în ultimul hal. Să-ţi fie ruşine, nesimţitule!"

"Nu e nimic anormal ca antrenorul să vorbească la telefon pe bancă! În Anglia există chiar telefon fix la care managerii vorbesc" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (42)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  02 Mai 2012, 19:50

"Nu e nimic anormal ca antrenorul să vorbească la telefon pe bancă! În Anglia există chiar telefon fix la care managerii vorbesc" se poate sa fie asa, dar telefonul ala fix din Anglia despre care vorbeste mimica suna fff rar, daca nu deloc, iar cand suna nu e patronul la capatul celalalt al firului si nicidecum nu se dau ordine de cum sa se faca schimbarile sau ce sistem sa se joace. mimica mergi mataluta si te culca. dai dovada de ipocrizie pentru a nu stiu cata oara. chiar asa? pai se poate? rusinica

merace
merace  •  30 Aprilie 2012, 23:16

ce conteaza daca Stoichita a vorbit cu Gigi la telefon in timpul meciului?! ca sa nu se intrebe nimeni ce vorbisera deja Gigi si Copos INAINTE de meci?!

badeadorian
badeadorian  •  30 Aprilie 2012, 19:31
Postat de robotzel pe 30 Aprilie 2012, 18:22

stiti ce este mai ciudat? nu va dati seama cat de trist este faptul ca Becali a facut o echipa egala cu cea facuta de marele muce. :))

robotzel ruginit , ulciorul nu merge de multe ori la apa ... habar nu ai cu ce se papa fotbalul ... te asigur ca la valoarea lotului stelist pot juca si FARA ANTRENOR si pot obtine rezultate . acest 1-1 a fost obtinut DE VALOAREA INTRINSECA A LOTULUI STELIST nu de oierul oparit . si eu daca ma duc antrenor la Juventus Torino bat cateva meciuri din valoarea lotului . IN TIMP SE VEDE MANA ANTRENORULUI , nu la 1-2-3-4 meciuri !!!! comentezi de dragul de a spune rautati si de a face pe spiritualul .

Vezi toate comentariile (42)
Comentează