FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La un act de semnătură » Ce ofertă a refuzat jucătorul cu care s-a înțeles Dinamo

Armando Cooper 
(foto: Guliver/Getty Images)
Armando Cooper (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat miercuri, 29 august 2018 09:00

Armando Cooper a trecut vizita medicală ieri și se așteptau, azi-noapte, actele de transfer din Chile pentru a putea oficializa transferul "urmașului" lui Mahlangu.

Dinamo ar putea bifa astăzi o nouă achiziție. Armando Cooper a ajuns luni la București, a asistat la antrenamentul echipei de la Săftica, iar ieri dimineață a efectuat vizita medicală la INMS. Mijlocașul panamez de 30 de ani a trecut fără probleme testele, doar că afacerea nu s-a oficializat ieri. Deși părțile sunt înțelese încă din week-end.

8.000 de €pe lună va avea Cooper în Ștefan cel Mare

"Lipsesc actele de transfer din Chile, de la fostul lui club, Universidad, iar până când acestea nu vor sosi, nu ne expunem. Oricum, cel mai târziu miercuri, probabil, vor veni, nu ni s-a transmis că ar fi vreo problemă", au detaliat șefii dinamoviști pentru Gazeta Sporturilor.

450.000 €este cota panamezului pe transfermarkt.de

Ce i-a spus Penedo

Internațional din Panama, coechipier cu Jaime Penedo la recentul Mondial din Rusia, unde a jucat două meciuri integralist, cu Belgia și cu Anglia, cu Tunisia fiind suspendat din cauza cumulului de cartonașe, Cooper a evoluat doar în trei partide în 2018 la fosta sa echipă, Universidad de Chile.

6 echipeare Cooper în CV-ul personal înainte de a parafa actele cu Dinamo: Arabe Unido (Panama), Cruz Godoy (Argentina), Oțelul Galați, St. Pauli, Toronto FC, cu care a fost campion în MLS, și Universidad de Chile

"Nu s-a adaptat acolo, nu e vorba să fi avut vreo problemă medicală. Tocmai de aceea a și jucat la Mondiale, Armando e un om important la prima reprezentativă. Înainte de a ajunge la Dinamo, a avut posibilitatea de a merge să joace în Argentina, dar a preferat să revină în România. S-a simțit OK acum 5 ani la Oțelul Galați, s-a adaptat bine în România. Iar Jaime Penedo l-a convins, scurt și la obiect: «Vino că-ți va fi bine!»", au povestit apropiații fotbalistului. 

7 goluria marcat Armando pentru naționala țării sale în 100 de selecții

Vezi și: Război intern din cauza lui Nistor » Culise: ce au hotărât șefii lui Dinamo

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  29 August 2018, 14:21
Postat de spinoza pe 29 August 2018, 11:11

O fi tepusa?...

peste două luni,gigel athonitul o să-l vrea la fcsb,apropo meme și duckadam ce fac acolo,cu ce se ocupă,că de luțu am aflat?ei nu văd nici un jucător?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 August 2018, 13:50

Eu aș încerca și un sistem cu Ciobotariu- Popescu- Grigore, pe aripi cu Sorescu și Olteanu, la mijloc Nistor și Cooper, iar în atac Pesic, Popa și Salomao. Dar nu-s antrenor, astfel încât treaba asta rămâne pură fantezie...:)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 August 2018, 11:24
Postat de conasu_boeru pe 29 August 2018, 11:08

Era bine dacă îl aveam înainte de Mondial !

de ce crezi ca l-au tinut aia chiar daca nu il jucau ? :)) oricum, acest treansfer nu ma incanta. daca il scoate pe Grigore din echipa practic ne-am mai batut un cui in cosciug. daca scoate pe Popovici/Hanca nu e pierdere si poate sa fie chiar castig.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează