FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fostul angajator al lui Bergodi, surprins total de italian: „La mine nu a ridicat niciodată vocea”

Cristiano Bergodi și-a pierdut cumpătul la conferința de presă
Cristiano Bergodi și-a pierdut cumpătul la conferința de presă

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 18:12 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 18:29

Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi OSK, s-a declarat uluit de ieșirea nervoasă a lui Cristiano Bergodi în conferința de luni seara, de la finalul meciului câștigat de covăsneni cu Rapid, 1-0.

Luni seara, după Rapid - Sepsi OSK 0-1, a patra înfrângere la rând pentru giuleșteni, Cristiano Bergodi a cedat nervos. S-a întâmplat la conferința de presă, italianul fiind iritat de întrebările unui reporter.

Bergodi, demis între timp de Șucu și Angelescu, a început să țipe și să gesticuleze nervos. Nu s-a calmat nici după ce s-a ridicat de la pupitru, dialogul în contradictoriu continuând pe hol!

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”
RAPID
Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”

Laszlo Dioszegi, fost angajator al lui Bergodi, italianul fiind antrenor principal la Sepsi OSK în perioada octombrie 2021 - iunie 2023, s-a arătat uluit de ieșirea nervoasă a lui Cristiano.

Imaginile cu Cristiano Bergodi l-au șocat pe Laszlo Dioszegi: „La noi nu a ridicat niciodată vocea!”

„M-a mirat foarte tare! La noi niciodată nu a ridicat vocea. Uneori vorbea foarte calm cu jucătorii când trebuia să fie poate puțin mai vocal. M-am mirat foarte tare.

Nu știu cum s-a înfuriat așa tare, nu e genul lui să vorbească așa. Nici nu este un lucru bun, antrenorii trebuie să vorbească frumos cu jurnaliștii, cu toată lumea.

În general este un om modest, liniștit. M-am mirat foarte tare. Am văzut pe drum, când mergeam acasă de la București, și nu mi-a venit să cred. N-am văzut niciodată o astfel de ieșire din partea lui cât a stat la noi, un an și jumătate”, a afirmat Dioszegi la emisiunea „DigiSport Special”.

Laszlo Diozegi, după ce Bergodi a fost demis: „O mare amărăciune, am avut o relație foarte bună”

Referitor la rolul victoriei lui Sepsi în demiterea lui Bergodi, Dioszegi a spus:

„Este o mare amărăciune în inima mea, am avut o relație foarte bună cu domnul Bergodi. Noi nu intrăm pe teren cu gândul de a detrona pe cineva, pur și simplu vrem să câștigăm toate meciurile. Aveam foarte mare nevoie de puncte.

Eram conștienți că dacă reușim să câștigăm Rapid o să aibă probleme, am și zis înainte să aflu decizia că la ce am văzut ieri, pe stadion, am crezut că 90% va fi demis. Din păcate, așa s-a întâmplat.

Avem amintiri foarte frumoase cu domnul Bergodi. Nu putem și nu vrem să-l uităm, dar așa este fotbalul, drumurile noastre s-au despărțit. Am rămas prieteni, dar mergem fiecare pe drumul lui”.

La Sepsi OSK, Bergodi a cucerit 3 trofee, două Cupe ale României și o Supercupă.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri despre Rapid:

„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid
RAPID
„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid
Acționarul Rapidului, prima reacție după plecarea lui Bergodi: „Șumudică poate fi o soluție” » Cine va pregăti echipa până la finalul sezonului
RAPID
Acționarul Rapidului, prima reacție după plecarea lui Bergodi: „Șumudică poate fi o soluție” » Cine va pregăti echipa până la finalul sezonului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
itu52
itu52  •  16 Aprilie 2024, 19:45

„În general este un om modest, liniștit. M-am mirat foarte tare. Am văzut pe drum, când mergeam acasă de la București, și nu mi-a venit să cred.” Secvențe cu nemiluita în peisajul românesc post... Oare ce avea pe masă?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează