FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf se acuză singur în cazul lui Gabi Iancu :)

Gabi Iancu va împlini luna viitoare 20 de ani
Gabi Iancu va împlini luna viitoare 20 de ani

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 00:16

Stelistul i-a reproşat lui Stelea că nu-l selecţionează pe Gabi Iancu din cauza caracterului, însă cînd a fost pus să explice de ce Gabi nu prea joacă în Ghencea a spus: "Să mai umble la comportament şi apoi poate va juca".

Gabi Iancu n-a jucat nici un meci ca titular la Steaua în 2014, bifînd un singur minut în cele 5 jocuri de pînă acum. Laurenţiu Reghecampf a încercat să explice motivul, într-o intervenţie la televiziunea sportro.

"Vom vedea cînd va juca mai mult pentru Steaua. Trebuie să se antreneze cum trebuie, dar să mai umble şi la comportament!", a declarat "principalul" din Ghencea.

Explicaţia lui vine la doar cîteva zile distanţă de o ieşire extrem de dură pe care Reghe a avut-o la adresa lui Bogdan Stelea, fiind deranjat de faptul că fostul portar nu l-a selecţionat pe Gabi Iancu. "Pentru mine, cei care vin la lot trebuie să îndeplinească anumite cerinţe din punctul de vedere al comportamentului şi al implicării", spusese atunci Stelea la Dolce.

Cum a atacat Reghe? "Eu consider că în momentul în care echipa sau un anumit jucător nu te ascultă sau nu te faci înţeles şi nu ai puterea să îi faci pe jucători să aibă un comportament în regulă, atunci tu, ca antrenor, ai o problemă".

14 minute a bifat Gabi Iancu în ultimele 8 meciuri oficiale ale Stelei, toate în Liga 1

ALTE ŞTIRI:

100 de bilete vîndute într-o zi
Începînd de ieri, oficialii din Ghencea au început comercializarea biletelor pentru meciul cu Gaz Metan, de sîmbătă. Chiar dacă preţurile mici, fiind cuprinse între 5 lei la peluze şi 15 lei la tribuna I, fanii nu s-au înghesuit deloc să cumpere. Ieri, s-au vîndut puţin peste 100 de bilete, distribuirea acestora urmînd să se facă online pînă joi. De vineri, acestea se vor putea achiziţiona şi de la casele de bilete ale stadionului Steaua.

"Vrem doar un punct cu Steaua"
Preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Horoba, spune că medieşenii vor veni în Ghencea doar pentru a scoate un egal: "Chiar dacă ştim să ne mobilizăm împotriva echipelor mari, nu cred că avem şanse mari în faţa Stelei. Jucătorii vor lupta pentru a obţine un punct. La acest meci, jucătorii vor avea şi o primă din partea clubului, chiar dacă este mai mică decît la meciul contra Viitorului".

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Superliga
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (34)
supersolo
supersolo  •  13 Martie 2014, 05:27

Iancu e tufa de Venetia ...in locul lui Stelea sau Reghe l-as pune o saptamana la sapat santuri...ca oricum altceva nu stie sa faca ...cand o avea palmele ca Patzaichin ...pline de bataturi...al bag in echipa ....nu joaca bine ?'?...mai sta o saptamana la santuri...si tot asa pana cand durerea de palme al va face cel mai cuminte ...adevarul e ca e zurliu...nu cred ca un medic poate sa-i faca ceva ...are probleme cu capul si cu personaitatea aia de manelist ...cred ca Hagi e cel mai fericit ca a scapat de el....

agentul0007
agentul0007  •  12 Martie 2014, 19:25

pai reghe inseamna ca si tu ia o problema daca nu esti in stare sa il faci pe iancu sa te inteleaga

polistul68
polistul68  •  12 Martie 2014, 16:39
Postat de iamdanielb pe 12 Martie 2014, 15:08

aici nu e vorba de valoare fotbalistica, sunt sigur ca Bogdan Stelea nu contesta talentul lui iancu (cu i mic) ci vb. de felul acestuia de a se comporta intr-o echipa. reghecampf e cam ipocrit la faza asta tinand cont ce ii reproseaza lui iancu exact acelasi lucru ca si Stelea.

Reghe e foarte ipocrit...nu PUTIN.....de talentul lui iancu ( cu i mic) nu se indoieste nimeni...doar ca, vb lui Roti...jonglerii cu mingea fac multi, dar putini cistiga trofee...e plina lumea de oameni talentati dar care nu s-au afirmat datorita neseriozitatii....

Vezi toate comentariile (34)
Comentează